hirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 81-85. rész tartalma

Piszkos pénz, tiszta szerelem 81-85. rész tartalma

 

 

2017.10.23., Hétfő 20:00 - 81. rész

Ömer családja személyesen látogat el Elifékhez, hogy bocsánatot kérjenek Fatma asszony viselkedéséért, majd megbeszélik az eljegyzés menetét. Fatih és anyja vacsorameghívást kapnak Tayyartól, ahol végre találkoznak Pınarral, de a vacsora nem várt fordulatot tartogat Fatihnak. Elif és Ömer végre együtt tölt egy kellemes estét, ami elvonja a figyelmüket a gondjaikról. Elvan asszony kétségbeesetten szembesül vele, hogy az eljegyzés több pénzbe fog kerülni, mint amennyit megengedhet magának a család.

2017.10.24., Kedd 20:00 - 82. rész

Ömer és Elif jegygyűrűt akarnak venni, amikor az ékszerész egy nem várt meglepetéssel szembesíti őket. Elif neheztel nagynénjére, amiért az félreérthető jeleket küldött Elvan asszony felé az eljegyzési ajándékokkal kapcsolatban. Çigdem eljátsza, hogy gyereket vár Ardától, amitől Pelin teljesen magába roskad. Hüseyin tévesen azt gondolja, hogy Nedret asszony sem akarja, hogy Elif és Ömer egybekeljen, ezért felfedi előtte, hogy meg akarja akadályozni az esküvőt.

2017.10.25., Szerda 20:00 - 83. rész

Melike még mindig nagyon mérges Demetre, amiért az megpróbálta meglopni a Denizer családot. Tayyar a műtétje után hosszú idővel sem ébred fel az altatásból, ami Pınarban felkelti a remény szikráját. Nedret asszony továbbra is kihasználja a döntése előtti időt, hogy megismerhesse Ömert és családját. Tayyar emberei továbbra is Fatiht keresik, aki a műtét után megszökött a birtokról. A férfi Nilüfertől remél segítséget, aki végül belemegy az unszolásba. Arda gyanakszik, hogy Çigdem esetleg nem mond igazat a közös gyerekük létezéséről.

2017.10.26., Csütörtök 20:00 - 84. rész

Nilüfer cselhez folyamodik, hogy segíthessen Fatihnak, majd Bahar barátnőjénél bújtatja el a férfit. Nedret asszony elárulja Eliféknek, hogy Nilüfer Fatihval találkozgat és több mindent titkol a nővérei elől, mint gondolnák. Tayyar végre magához tér, de amíg gyengélkedik, Pınarnak szabad járása van a birtokon kívül és belül. A lány az orvosához igyekszik, ahol egy DNS teszt eredményét szeretné átvenni.

2017.10.27., Péntek 20:00 - 85. rész

Fatih és Nilüfer az egész napot együtt töltik Bahar lakásában. Amikor Elif gyanakodni kezd Bahar viselkedésére, meglepetésszerű látogatásra készülnek Ömerrel a lánynál. Fatih elrabolja Bahart a saját otthonából. Melike és Demet hivatlanul beállítanak a Denizer házba. Elif felajánlja Demetnek, hogy dolgozzon nála a cégnél.