hirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 96-100. rész tartalma

Piszkos pénz, tiszta szerelem 96-100. rész tartalma

 

 

2017.11.13., Hétfő 20:00 - 96. rész

Tayyar emberei elrabolják Ipeket, hogy rávegyék, szerezze meg a felvételeket Hüseyinről, amik akkor készültek mikor Bahar meggyilkolásának éjszakáján behajtott egy közeli benzinkútra. Ipek nem áll kötélnek, pedig a fiával zsarolják. Ömer megkéri Pinart, hogy keressen olyan iratot, felvételt, bármit Tayyar irodájában, amin szerepel Hüseyin Demir neve. Pinar ezt meg is találja, de lebukik Metin előtt. Ömer és Elif egyre többet veszekednek Ipek miatt.

2017.11.14., Kedd 20:00 - 97. rész

Nedret megkéri Elvan asszonyt, hogy tudja meg Ipektől, hogy a fia Ömertől van-e, de a lány nemmel felel. Nilüfer felajánlja a segítségét Ömernek, hogy elkapják Metint és Tayyart. Ipek végül beleegyezik abba, hogy megszerzi a felvételeket Hüseyinről. Mikor átveszi a pendrive-ot és elindul vele, Elif titokban követni kezdi. Pinar megszökik Tayyartól, mert fél a férfi bosszújától.

2017.11.15., Szerda 20:00 - 98. rész

Elif követi Ipkeet egy raktárba, ahol Ipek átadja a bizonyítékot a rossz fiúknak. A fickók meg akarják ölni, de Elif megmenti Ipek életét. Ipek kénytelen elmondani az igazat Ömeréknek. Nilüfer mindenki tudta nélkül elmegy a Fatihhal való találkozóra és feleségül megy hozzá.

2017.11.16., Csütörtök 20:00 - 99. rész

Elif megveszi a házat, amit Ömerrel kinéztek. Nilüfer egy hangüzenetben közli a családjával, hogy hozzáment Fatihhoz. A család egyből Tayyar házához megy, hogy kérdőre vonják a lányt.

2017.11.17., Péntek 20:00 - 100. rész

Ömer elmondja Elifnek, hogy tudott Nilüfer tervéről, miszerint hozzámegy Fatihhoz. Ömeréknek sikerül letartóztatniuk Arifot, ráadásul megtalálják Ipek fiát is egy házban, de Serhatnak nincsen nyoma. Az akció után Serhat felhívja Ömert, hogy nála van Elif és ha 24 órán belül nem kapja vissza a fiát, akkor megöli a lányt. Hüseyin kiejti a zsebéből a pendrive-ot, amin a bizonyíték van és Melike találja meg. Hüseyin megszerzi a DNS vizsgálat eredményét, amiből kiderül, hogy ki Ipek fiának az apja.