hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1135-1138. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1135-1138. rész tartalma

 

 

2017.10.24., Kedd 20:45 - 1135. rész

Tamara reggel összetűzésbe kerül Teóval, aki kijelenti, hogy Tamara szerinte totál unalmas. Később Tamara elmegy Joe-ék albérletébe, hogy elhozzon egy-két ott maradt apróságot, és Joe-val is összekülönbözik. Aztán Teó mégiscsak bocsánatot kér tőle, és amikor Tamara fölfedezi, hogy az elhozott holmi közé véletlenül odakeveredett Joe 150.000 forintja is, Teó unszolására Tamara úgy dönt, hogy ez neki jár és elkölti a pénzt. Teóval óriásit buliznak.

Bori – Karola kétkedése ellenére – a fejébe veszi, hogy egy randi-alkalmazás segítségével fog ismerkedni. Bár Karola óva inti, Bori mégis találkozik egy sráccal, aki a képek alapján bejön neki. Ám amikor elmegy hozzá, hamar rájön, hogy csupán egy fogadáshoz használták fel, ezért megalázottan távozik. Elkeseredésében mindent elmond Karolának, aki elhatározza, hogy bosszút áll. Karola is regisztrál, és az app segítségével egy kocsmába csalogatja a mit sem sejtő illetőt.

Milánon óriási a nyomás: már csak két napja maradt arra, hogy meggyőzze az alkalmasságáról Richárdot, és így megkaphassa az apja kocsiját. Kínjában egy ügyes trükkel lenyúlja Ádám ügyfeleit, akik rajonganak a bemutatott ingatlanért. Az áhított célhoz közel érve Milán azonban rájön, hogy a fiatal párra sózni kívánt ház tiszta penész. Bár jócskán harcol a lelkiismeretével, győz a mohósága, és végül mégis eladja a párnak az ingatlant. Amikor Mesi és Maja ezt megtudja, nagyot csalódnak Milánban.

2017.10.25., Szerda 20:45 - 1136. rész

Reggel Joe átmegy Tamaráékhoz, hogy visszakérje tőle a pénzét. Amikor megtudja, hogy Tamara elköltötte a pénzt, Joe kiakad, Tamara pedig elkeseredik. A férfinek úgy tűnik többet jelent a pénz, mint a kapcsolatuk. Tamara később belátja, hogy ahhoz, hogy le tudja zárni a Joe-val való kapcsolatát, vissza kell adnia a pénzt. Ez egy hülye hozzáállás volt a részéről. Tamara elmegy az anyjához, kibékül vele, és kölcsönkér tőle. Később sikerül valóban kibékülnie Joe-val, és bár Tamarának nagyon fáj még a szakítás, igyekszik emelt fővel előre menni. Amikor később összefut az utcán Dórival, Joe kalandjával, rájön, hogy Joe már tényleg túllépett.

Reggel Dávid beállít a házba, és azt állítja, hogy Roland meghalt Ibizán. Mindenki ledöbben, de ekkor Roland előugrik, és elmondja, hogy Dáviddal csak meg akarták tréfálni őket. Mindenki nagyon dühös rájuk. Dávid már rögtön el is játszotta náluk az esélyét. Ennek ellenére Rolandnak sikerül szereznie Dávidnak egy szobát, és egy DJ állást a klubban.

Milán boldog az új autója miatt. A fenntartásait és a lelkiismeret-furdalását, amiért egy penészes házat adott el végképp félreteszi, mikor kizárólag az autónak köszönhetően felszedi a csinos Melindát. Meg van győződve róla, hogy most már sínen van, és elgondolkodik azon, hogy ne maradjon-e ingatlanügynök. De mikor bemegy az irodába aláírni a szerződését, megint összetalálkozik a Tóth családdal, akiknek eladta a penészes házat. Mikor bemutatják neki a kislányukat is, Milánban újra feltámad a lelkiismeret-furdalás.

2017.10.26., Csütörtök 20:45 - 1137. rész

Zoé elutasítóan reagál, amikor Gábor kifizeti helyette a részét az albérlet kasszájába, mintha ez magától értetődő lenne. Nem akarja, hogy eltartsák. Pont kapóra jön egy casting, amit másnap szervez egy casting cég. Zoé szerint Evelinnek is el kellene mennie, úgy sincs munkája. Együtt kezdenek készülni a castingra, Zoé pózolni és vonulni, míg Evelin táncolni tanítja Zoét. Készítenek pár közös képet is, és amikor Gábor meglátja Zoét a szexi szerelésben, kiakad, és nem akarja engedni, hogy a barátnője idegen férfiak előtt mutogassa magát.

Tamarát idegesíti Teó, mert egyedül hagyja a takarítással, és megint nem veszi komolyan. Később Teó rejtélyes csomagot kap, és amikor Tamara kinyitja, majdnem halálra rémül: egy imádkozó sáska van benne. Tamara először nagyon fél, ám aztán Teó meggyőzi, és végül halált megvető bátorsággal megfogja a rovart. Tamara nagyon büszke, de már itt is a következő ijedtség: a rovar hirtelen eltűnik. Tamara és Teó beszereznek némi csalétket, ám mire visszaérnek, Tamás már beporszívózta az állatot.

Bori elmegy futni Dáviddal és Rolanddal, mert nagyon tetszik neki az új lakótársuk. A lány gyorsan beleéli magát, hogy Dávid alkalmas lenne arra is, hogy a pasija legyen. Ám amikor a szaunázás után Bori majdnem belemegy abba, hogy összekavarodjanak, Karola váratlan feltűnése, visszatartja: ha Bori komolyan érdeklődik a fiú iránt, akkor vegyen vissza egy kicsit. Bori megfogadja a tanácsát, és csak egy csókot enged a fiúnak, mutatva ezzel, hogy ő nem olyan könnyű préda. Úgy gondolja, helyes stratégiát választott, azonban éjjel Dávid a Bécy klubban már mással szórakozik.

2017.10.27., Péntek 20:45 - 1138. rész

Amikor reggel Lili közeledni próbál Danihoz, visszapattan róla. Lili nem adja fel ilyen könnyen és meglepi Danit a szobájában fehérneműben. Dani ledöbben, és nyers szavaival sikerül megbántania Lilit. Danit furdalja a lelkiismeret, ezért belegyezik, hogy elmenjen Lilivel moziba. Nagyon jól érzik magukat, és egy bensőséges pillanatban az ágyban kötnek ki.

Tamásnak rossz híre van Szofi számára: A fodrászata a csőd szélén áll, ha nem történik valami, vége az üzletnek. Szofi nem dughatja tovább a homokba a fejét, kénytelen szembenézni a szomorú valósággal, de visszautasítja a Tamás által felajánlott pénzügyi segítséget. Tamás később megjelenik Szofinál egy befektetővel, aki szívesen megvásárolná a fodrászatot. Szofi vívódik, ha elfogadja az ajánlatot, ki kell rúgnia Alexát, és az üzlete egy üzletlánc egyik tagja lesz. Végül Szofinál győz a józan ész, és az eladás mellett dönt.

Evelin és Zoé Gábor akarata ellenére is elmennek a castingra. Ők nők tartsanak össze! A castingon minden jól megy egy darabig, de pont a táncos résznél Evelint kiállítják. Evelin hisztit csap, ami a castingosoknak egyáltalán nem tetszik, és elküldik. Evelin le akar lépni Zoéval, de Zoé maradni szeretne, ami Evelinnek rosszul esik. Zoé ráadásul jobb értékelést kap, mint ő, mire Evelin féltékenységében a barátnőjén tölti ki a csalódottságát.