hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1148-1152. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1148-1152. rész tartalma

 

 

2017.11.13., Hétfő 20:50 - 1148. rész

Szofi ledöbben, amikor Teó beszámol neki Tamás tervezett lánykéréséről. Szofi nem tudja, hogy mit csináljon, mivel ugyan mindennél jobban szereti Tamást, de igazából még nem áll készen a házasságra, hiszen nem is olyan régen ismerik egymást. Teó egyértelművé teszi Szofi számára, hogy biztosnak kell lennie magába, mielőtt igent mond. És mivel nem az, így nemet kell mondania. Szofi kezdetben úgy gondolja, hogy Teónak igaza van és beszélni akar Tamással, mielőtt az megkérné a kezét.

Gábor reggel megígéri Zoénak, hogy meg fogja javítani a szeretett láncát és utána egy szép napot akar eltölteni a lánnyal, de Joe ragaszkodik hozzá, hogy Gábor eljöjjön vele megnézni egy eladó műhelyt. Ott Gábor iszonyú ideges lesz, amikor Joe flörtölve elvonul az eladónővel és rásózzák a nő kutyáját. Mikor Evelin és Niki Gábor segítségére sietnek, elviszik a kutyát az albiba. De amikor Gábor megjavította Zoé láncát, megtörténik a legrosszabb. A kutya megeszi Zoé örökségét és elrohan. Szerencsére Gábor és a lányok megtalálják a kutyát és a lánc is előkerül.

Lili reggel ki van téve a lakók, különösen Bori megjegyzéseinek. Liát akarják Lili helyett lakónak. Dani kiáll Lili mellett Bori gonosz vádjaival szemben is. Ez nagy nyomás alá helyezi Lilit és a keresztanyja segítségével mindenkit meg akar győzni arról, hogy ma a nagymamája temetésére kell mennie. Ám Klaudia visszautasítja Lilit és Bori mindenképpen le akarja buktatni a lányt. Az utolsó pillanatban Klaudia mégis felbukkan a temetőben és alátámasztja Lili hazugságát, amivel megszégyeníti Borit. Bori megszégyenülve megadja magát és Lili maradhat a házban.

2017.11.14., Kedd 20:50 - 1149. rész

Szofi nagyon feszült, mert titokban tudomást szerzett arról, hogy Tamás meg akarja kérni a kezét. Végül Tamara előtt kirobban belőle, hogy mindent tud, és hogy pillanatnyilag nem mehet hozzá Tamáshoz. Ezt mihamarabb Tamás tudomására akarja hozni, bár a döntésével kapcsolatban gyötri a lelkiismeret-furdalás. Útban Tamás felé egy táncelőadás kellős közepébe csöppen, amiről kiderül, hogy Tamás szervezte, ezt a keretet szánta ugyanis a lánykéréshez. Szofit ez teljesen lenyűgözi és a végén mégis IGEN-t mond.

Evelin reggel gonosz megjegyzést fűz egy fotóhoz Dani közösségi oldalán, ami miatt Dani később felkeresi, és dühösen azt követeli tőle, hogy Evelin hagyja végre békén Lilit is, őt is. Evelin eleinte élvezi a fiú dühkitörését, ám hamarosan összezavarodik, mivel gyanítani kezdi, hogy Dani lehetett Zoé titkos kapcsolata. Evelin rögtön ki is faggatja erről Zoét, aki bűntudattól gyötörve végül beismeri: valóban lefeküdt Danival! Evelin hatalmasat csalódott barátnőjében, és haragjában mindjárt el is indul Gáborhoz, hogy beszámoljon neki Zoé félrelépéséről.

Karesznek nagyon tetszik Milán reggeli beugratása, és a két fiú fogadást köt, hogy melyikük tud viccesebb beugratást kitalálni. Milán elkíséri Kareszt a munkahelyére, hogy vicces beugratásokkal töltsék ezt a napot. Az első tréfa jól bejön az egyik ügyfélnek, de Bandi bá’ figyelmezteti Kareszt: Több komolyságot vár el tőle. Milánnak pedig el kell mennie. Amikor Karesz a főnöke felszólítása ellenére Milán ötletétől vezérelve bikinis mosómedveként behorpasztja az egyik ügyfél motorháztetőjét, Bandi bá’ dühbe gurul.

2017.11.15., Szerda 20:50 - 1150. rész

Amikor Dani reggel tanúja lesz Zoé és Gábor enyelgésének, új erőre kap a féltékenysége. Hiába igyekszik, képtelen megfékezni indulatait, és a közös edzésen durván nekimegy Gábornak. Elkeseredésében leissza magát műszak előtt, mire ismét összetűzésbe kerül Gáborral. Odáig fajul a helyzet, hogy Dani kis híján elszólja magát és elárulja Gábornak, hogy összejött Zoéval. Ám az utolsó pillanatban mégis meggondolja magát. Este Lilivel vigasztalódik az ágyban, talán így elfelejtheti végre Zoét.

Tamás és Szofi boldogan élvezi a friss jegyességet, amikor Tamara elbizonytalanítja őket azzal, mennyi mindenre kell figyelni egy esküvő megszervezésénél. Tamás elgondolkodik, majd meggyőzi Szofit arról, hogy kérjék fel Tamarát az előkészületek intézésére. Szofi belemegy, ám kezdeti megkönnyebbülésük után hamar rájönnek arra, hogy Tamara nagyon komolyan veszi a dolgot és jócskán túlzásokba esik, ezért ingerülten „kirúgják”.

Evelint egyre jobban idegesíti, hogy Joe állandóan beleszól az életébe. Tamást keresve összefut nála Teóval, aki egyből lenyűgözi. Meg is beszélnek egymással egy újabb találkozást, amikor is Evelin elmeséli az életét Teónak. Joe-val ellentétben Teó megértőnek mutatkozik, ezért a lány hazaviszi magával, ahol egy dögös sztriptízzel kényezteti, de szexre nem kerül sor köztük.

2017.11.16., Csütörtök 20:50 - 1151. rész

Joe reggel kiosztja Evelint, mert tegnap nyilvánvalóan nem tartotta be az önmegtartóztatási fogadalmát. Joe szerint Teó rossz hatással van a lányra, és óva inti Evelint a fiútól. Evelin azonban nem tűri, hogy Joe előírja neki, mit csináljon, és amikor később Teó megjelenik nála, hagyja magát rábeszélni egy randira. Evelin élvezi a flörtölgetős játszadozást Teóval, elmennek a klubba, ahol nagyon jól érzik magukat. A helyzet azonban komolyra fordul, mikor Teó nem akar továbbra is Evelin játékszere lenni, és beolvas a lánynak.

Dani reggel megbánja, hogy ismét lefeküdt Lilivel, és világosan megmondja a lánynak, hogy ne is reménykedjen abban, hogy ők ketten valaha is összejöhetnek. Lili megbántódik, Daninak pedig lelkiismeret-furdalása lesz. Dani elhívja Lilit egy kalandparkba, hogy bebizonyítsa neki, tényleg többet jelent számára egy kósza numeránál. Itt összefutnak Zoéval és Gáborral. Zoé féltékeny lesz Lilire, végighisztizi az egész kötélpályát, ellenben Lilivel, aki lazán és boldogan veszi az akadályokat. Dani most először veszi észre, milyen csodálatos lány Lili.

Reggel Roland a klubban vetélkedni kezd Dáviddal, hogy ki a keményebb legény. Versenyezni kezdenek, azzal a kikötéssel, hogy a vesztes büntetését Lia találja ki. Amikor végül Roland alulmarad, Lia közli vele, hogy bélgilisztát kell lenyelnie. Roland nem képes teljesíteni az undorító feladatot. Dávid nagyon jót szórakozik rajta, és megpróbálja étvágygerjesztő kis falatkákkal ízletesebbé tenni Roland számára a féreglárvákat. Sajnálatos módon azonban Roland helyett Bécy nyeli le őket.

2017.11.17., Péntek 20:50 - 1152. rész

Tamara ledöbben, amikor a feldúlt Joe megjelenik náluk és durván megfenyegeti Teót. Tamara aggódni kezd, és a végére akar járni a dolognak. Először meg van győződve Teó bűnösségéről, ami vitához vezet Szofival. Ám Tamarában egyre inkább kétségek támadnak, amikor felfedezi Teó egy másik, sérülékeny oldalát. Tamara most már bizonyosságot akar szerezni és kérdőre vonja Evelint és Joe-t, ami csak még jobban megerősíti a kétségeit.

Reggel Lili alig hisz a szerencséjének, hogy végre együtt van Danival, és nem hagyja, hogy Bori és Roland gyűlölködő megjegyzései kedvét szegjék. Ám, amikor Lili rábeszéli Danit, hogy menjen el vele bowlingozni, megint azonnal kétségei támadnak, amikor meglátja Danit két eléggé felszabadult lánybúcsús lánnyal beszélgetni. Ugyan titkolja, de este ismét féltékeny lesz, amikor Dani egy táncos lánnyal beszélget a klubban. Lili mindenkinek meg akarja mutatni, hogy a fiú hozzá tartozik, ám Dani ezt nem tartja okénak a kollégái előtt és visszautasítja a lányt.

Reggel Karesz és Milán a hentesboltba mennek Gusztiról tudakolózni. Ott találják az új eladót, a maga alatt levő Gusztit – aki Guszti unokatestvére. Karesz és Milán annak reményében, hogy megtudnak valamit Gusztiról, felkarolják a szerelmi bánatos fiút. Mivel Guszti már hallott Kareszről és Milánról, sőt, Endre bá el is tiltotta a két fiútól, Karesz és Milán azt hazudják, hogy ők Patrik és Misi, és Kareszt és Milánt maguk sem bírják. Elindulnak csajozni, de Guszti nehéz esetnek bizonyul, végül bevallja, hogy nagyon tetszik neki a zöldséges lány, de Guszti még megszólítani is képtelen a lányt. Kareszék leszerveznek egy romantikus randit nekik, és elégedetten hagyják ott Gusztit.