hirdetés

Bosszú vagy szerelem 4. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 4. részének hosszabb tartalma

 

Mindenki Cesur ágya körül álldogál és nagyot néznek azon, hogy a férfi a házban marad addig, amíg fel nem újítják a farmot. Sirin bejön és összeszedi a poharakat, véletlenül meglöki Bülent kezét, aki gyorsan takargatni kezdi azt. Cahidénak rögtön feltűnik, mi lehet azzal a kézzel. Tahsin Kemalt gyanúsítja a tűzzel, Cesur szerint biztosan nem a fiú volt. Sühan is kiáll Kemal mellett.

 

Cahide kint utoléri a kocsinál Bülentet, aki meglátja az égési sérüléseket a kezén és megzsarolja a férfit. Bülent védekezik és elárulja, véletlen volt, nem tudta, hogy Tahsin a házban van. „Lehet, hogy Sühan balesete sem véletlen volt. Te rendezted?” - kérdezi meg Cahide. Bülent azt már tagadja, viszont minden vagyonát felajánlja, csak el ne árulja, hogy a tüzet ő okozta. Sühan beszélne Bülenttel, de a férfi elutasítja és elhúz az autójával.

Cesur egy képet talál a falon, aminek a hátán a családja kézjegyét fedezi fel. Kemalt elengedik a rendőrök, de rengeteg embert kihallgatnak. Tahsin mindenkit megfenyeget.

Cesur Sühanra talál a konyhában, a férfi begombol a nő blúzán egy gombot.

Sirin anyukája szerint is van ebben a férfiban valami, Sühan egyetért vele, de szerinte valami furcsa van benne. Az anyuka szerint most legalább egy ideig szem előtt lesz, így legalább jól megismerik.

 Sirin és Kemal sétálnak és beszélnek, mikor észreveszik a Cahide – Bülent kettős beszélgetését és a bokrokból figyelik őket. Cahide megjegyzi, most a végsőkig összefognak. Messziről az egész úgy tűnik, mintha kettejük között lenne valami. Sirinék nem értik, minek is lehettek most a szemtanúja.

Sühan fertőtleníti Cesur hátán az égési sérüléseket, még két hét és lassan elmúlik a seb. „Még mindig akarod, hogy elmenjek?” – kérdezi Cesur. – „Azt hiszem, most már te nem akarsz menni” – válaszolja Sühan. „Maradni akarok” – jön a válasz. A csók nagyon közel jár, de megjelenik Mihriban asszony és megzavarja a romantikus pillanatot. Mihriban kicsit haragszik, hogy Cesur megmentette Tahsint. „A jelzálog törölve, most már Tahsin Korludag szemefénye vagy”, pedig a város megmentőjének tartotta, de Cesur jelzi, esze ágában sincs meghajolni Tahsin Korludag előtt. „Nem vagyok megvehető, most már megnyugodhat”

Adalet asszony a börtönbe megy látogatóba és megnyugszik, hogy nem az volt a ház felgyújtója, mint akire gondolt, majd a kórházba megy, ahol Tahsint kivizsgálják. Tahsin találkozik a nőgyógyásszal is és rákérdez Cahidére, amin az orvos csodálkozik. Otthon Cahide azzal védekezik, hogy Isztambulban jár orvoshoz, Tahsin meg győzködi, hogy nem azért hozta létre, szerelte fel a legjobb eszközökkel a kórházat, valamint hozta a legjobb orvosokat, hogy ne használja ki a családja. Sühan Cahide mellé áll, ahhoz az orvoshoz járjon, akiben bízik. Cesur nem csatlakozik a családi vacsorához.

Bülent sincs ott, egy szórakozóhelyen iszogat. Cseng a telefonja, de most már nem nyomja ki Sühant, hanem felveszi és beszélnek. Jelzi, néhány napra elutazik Spanyolországba, mert ki kell szellőztetnie a fejét. Közben felbukkan a béranya is és érdekes módon éppen Bülentre vet szemet, miközben olyan képet küld Cahidének, mintha éppen lefeküdne aludni.

„Az ellenségeimen kívül semmi sem az enyém” – árulja el egy romantikus beszélgetés során Tahsin Adalet asszonynak.

„Nagyon nehéz látnom apám ellopott életét” – mondja Cesur az anyjának, akivel internetes videó beszélgetést folytat. Az anyuka mintha kórházi ágyon feküdne.

Kemal Cesur háza körül pakol, és törött alkoholos üveget talál. Közben Sirin Sühant puhítja Cesurral kapcsolatban, majd az ügyvédnővel való kapcsolatán elmélkednek. Sirin segít átöltözni Sühannak, betakarja, és jó éjszakát kívánnak egymásnak.

Másnap reggel megjelenik az ügyvédnő a házban, akit Banunak hívnak. Banu aggódik, nem érti, Cesur hogyan tud ilyen nyugodt lenni, mi lesz akkor, ha rájönnek ki is a férfi. Cesur jelzi, csak akkor tudják meg, ki is ő, ha majd ő elmondja. A reggelinél úgy tesznek, mintha egy pár lennének, de nem igazán tűnnek annak, csak Sühant húzza egy kicsit Cesur.

 

További Bosszú vagy szerelem tartalmak