hirdetés

Elif - A szeretet útján 49-53. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 49-53. rész tartalma

 

 

2017.11.13., Hétfő 16:15 - 49. rész

Kenan megtalálja Meleket, és beviszi a kórházba. Beszél Zeyneppel, és elmondja neki, mi történt, és hol vannak. Zeynep azonnal bemegy. Kiderül, hogy Meleket meg kell műteni, de nullás negatív vérre van szüksége. Zeynep még Muratot is felhívja, hátha ő tud adni vért. Murat el akar menni a kórházba, de Veysel fél, hogy elkapják. Melih elmegy Zelihához, és megtudja tőle, hogy ő egy időre befogadta Meleket, de amikor a kislány beteg lett, a falu orvosánál hagyta. Melih hazafelé megtudja, hogy Kenan a kórházban van egy sérülttel, akit ő vitt be.

2017.11.14., Kedd 16:15 - 50. rész

A műtét sikeres, és Melek nincs többé életveszélyben. Melih számára különös, hogy Kenan ennyit segít egy idegenen, ezért megkéri Sadikot, hogy nézzen utána, kicsoda Melek. Másnap Meleket már nem tartják az intenzíven, és az orvos szerint még aznap fel fog ébredni. Arzu rettentően dühös, mert Kenan hajnalig bent volt a kórházban. Továbbá azt is megtudja, hogy Kenan vért szerzett Meleknek, és ettől még mérgesebb lesz.

2017.11.15., Szerda 16:15 - 51. rész

Melek állapota rohamosan javul, így hát szeretne mielőbb távozni a kórházból, hogy ne kelljen Kenannal beszélnie. Eközben Ayse visszatér a farmra Eliffel, ahol még mindig nem sejti senki Elif valódi kilétét. Zeynep, hogy segíthessen Meleknek, albérletet keres, és Selim segítségével talál is egy megfelelőt, azonban a féltékeny Pelin egymásnak ugrasztja őket.

2017.11.16., Csütörtök 16:15 - 52. rész

Melek kikerül a kórházból, de még sok pihenésre szorul az új lakásban, ahol azonban a körülmények nem túl kedvezők. Selim meglátogatja a két nőt, kérdőre vonni Zeynepet, hogy miért abba a házba költözött. Ekkor megtudja, Pelin nem bírta már a féltékenységét, és Selim ellen hangolta Zeynepet. Arzu és Melih között egyre feszültebb a viszony a nő tartozása miatt, így Melih felajánlja, hogy a készpénz helyett inkább Arzu céges részvényei felét írják át az ő nevére.

2017.11.17., Péntek 16:15 - 53. rész

Melih Arzu részvényeinek a felét akarja a kölcsönzött pénzért cserébe, amit Arzu elutasít. Tugce ártani akar Elifnek, de végül ő esik le a magas fáról, ahonnan le akarta lökni Elifet. Elif segítségért szalad, megmentve ezzel Tugcét a súlyosabb következményektől. Tugce mégis azt állítja, hogy Elif volt az, aki lelökte őt a fáról. Melih, megtudván, hogy Tugcét baleset érte, ajándékot hoz neki. Murat megtudja, hogy az apját keresik a rendőrök, azért figyelmezteti Veyselt.