hirdetés

Szerelemben, háborúban 1-6. rész tartalma

Szerelemben, háborúban 1-6. rész tartalma

 

 

2017.10.17., Kedd 01:55

1. rész

Az 1900-as évek cári Oroszországában egyre erősödő politikai ellenállás miatt sokan próbálják megdönteni a cár uralmát. A német frontvonalat elhagyva az egyik orosz csapat - élén Kurt Seyit Eminof hadnaggyal - hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. Bálok, családi látogatások tarkítják az eseményeket.

2. rész

Seyitet a saját népe ellen küldik harcolni. Az oszmánok ugyanis Galícia határáig törnek előre. A frontra indulás előtt találkozik először a gyönyörű Surával. Találkozásuk azonban tele van ellentmondásokkal. A vonzalom kölcsönös közöttük, de Sura olyan híreket hall a férfiról, amelyek kettejük kapcsolatát megkérdőjelezik.

2017.10.19., Csütörtök 01:35

3. rész

Seyitet és társait a frontra vezénylik. Seyit és Sura szerelme azonban előtte beteljesedik, s ekkor örök hűséget fogadnak egymásnak. Petro továbbra is igyekszik elnyerni magának a lányt, amit családja is jó néven venne. Valentina és Sura hazatérnek szülővárosukban, hogy édesapjuk utolsó napjait ott tölthesse. Sura titokban Tatyjanán keresztül küld leveleket Seyitnek a frontra, de választ egyikre sem kap. Sura húga, Nina elkotyogja, hogy Tatyjana Seyitet szereti.

4. rész

Seyit a fronton elveszíti barátját, Vladimirt. Amikor kitudódik, hogy Sura szerelmes Seyitbe, a lányt szülei nem tiltják többé a férfitól. A báróné azonban mindent elkövet, hogy Sura kedvét szegje. Emiatt a lány éppen a nővére eljegyzési estéjén kikel magából, alaposan magára haragítva ezzel Valentinát. Misa figyelmezteti Tatyát, hogy Petro kém lehet, és a cári ellenzéket segíti. Tatya nem hisz neki, de megfogadja a tanácsát, hogy ha lehet kerüli őt. A lázadások Seyit szülővárosában is egyre gyakoribbak, Seyit apja földjét is felégetik.

2017.10.19., Péntek 02:40

5. rész

Seyit eltűnik egy ütközetben, Celik azonban megtalálja, de addigra már mindenütt halálhírét keltik. A halálhír érkezésével egyidőben Sura elveszíti édesapját, s a kettős tragédia rendkívül megviseli a lányt. Egyre erősödnek a lázadások, már a nagyvárosok sincsenek biztonságban. A cár hatalmát megdöntik, ezért mindenki, aki őt szolgálta veszélybe kerül. Seyit a felépülése után visszatér Pétervárra. Petro nem hisz a szemének, és elmondja, hogy mindenki halottnak hitte, így Sura is. Misáról pedig egyre jobban valószínűsíti, hogy átállt az ellenzékhez, de Seyit erről mindenképp meg akar erről győződni. Épp Celillel készül találkozni, amikor támadás éri, a háttérben Petro áll...

2017.10.21., Szombat 02:10

6. rész

Seyit, Celil és Tatyjana visszatérnek Kiszlovodszkba, ám Surát és családját nem találják, házukat pedig feldúlva. Mígnem egy véletlen folyamán összefutnak egy szállóban. A lányt anyja, és nénje ki akarja menekíteni a városból természetesen magukkal együtt, ám Shura ragaszkodik, hogy Seyittel menjen. Így is lesz. A társaság Alustába tart Seyit szüleihez, ahol szintén egyre forróbb a levegő. Mirza életére törnek, de fia megakadályozza, hogy lelőjék. Az út során kiderül, hogy Tatyjana várandós. Petro szülei megtudják, hogy fiúk a lázadók oldalára állt, apja gyakorlatilag kitagadja. Ő pedig Seyiték nyomába ered.

 

Sorozat+ Premier

2017.10.14., Szombat 15:50-től 1-3. rész

2017.10.15., Vasárnap 15:50-től 4-6. rész