hirdetés

Bosszú vagy szerelem 2. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 2. részének hosszabb tartalma

 

Sühan Cesuron gondolkodik és azon, amit mondott, míg a bátyja és a szerelme üzleti ügyekről tárgyal. Sühan véleményét is kikérik, de láthatóan nagyon máshol jár. Cahide, a sógornője tesz egy-két gúnyos megjegyzést a majdnem halállal végződő eseményről, majd kérdezi a két férfit, ők hogyan viselkedtek volna. Bulent szívesen lenne Sühan megmentője, Cahide pedig olyan részletességgel mesél az eseményekről, mintha látta volna, mi történt. Sühan meg is kérdezi – Cahide, mintha csak láttad volna. Persze tagad mindent.

 

Sühan és Bulent csókkal válnak el, Bulent elmegy meglátogatni az anyját, aki egyedül érzi magát.

Sirin meglátogatja Kemalt, a lovászfiút, akiről kiderül, hogy a szerelme.

Sühan kocsiba ül, és még az este elmegy Cesurhoz. A férfi nincs ott, Sühan lova viszont igen, észreveszi, hogy a ló megsérült.

Tahsin úr Adalet asszonynál van, a nő hazaküldi a férfit aludni, nem akarja, hogy pletykák tárgya legyen.

Sühan bemegy Cesur házába, miközben a férfi megjelenik. Sühan kicsit feszült, Cesur próbálja nyugtatni, megjegyzi, sokat fognak még találkozni. Meg is kérdezi, azért vagy ilyen nyugtalan, mert az ereidben Tahsin Korludag vére csordogál, vagy azért, mert első látásra belém szerettél. Sühan visszakézből felpofozná. Cesur pimasz stílusán felhúzza magát Sühan. A férfi megjegyzi, hogy tovább fokozza a hangulatot, „Előttem még sosem találkoztál igazi férfival”. „Nyugalom, majd téged is megszelídítelek, mint a lovadat”. Erre Sühan megfenyegeti, hogy rászabadítja az apját. Tahsin hazafelé meglátja Sühan autóját és azt is, hogy honnan jön.

Cahide Tahsin irodájában kutakodik, de Korhan meglátja. Cahide szerint Tahsin a saját pénzügyeit ment intézni Svájcba, és megmutatja a férjének: sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik Tahsin, mint azt eddig gondolták.

Tahsin hazaér és rögtön kirúgatja Kemalt és megfenyegeti, ha valami történt volna Sühannal, azonnal megöli. Sirin a segítségére siet, de erre őt is kirúgja a házból. Kiderül, hogy a birtok felügyelője Sirin apja. Tahsin beszél Sühannal, aki elmeséli, hogy meglátogatta a lovát, Cesur vigyáz rá. Az apja megjegyzi, hogy akkor majd ő is megismerkedik Cesurral.

Sühan nem tud elaludni, hálóingben forgolódik az ágyban, miközben látjuk, hogyan fürdik Cesur, aki a fürdés után a ház előtt ül a tűz mellett és a Korludag családról olvas a neten. Reggel felkelve Kemalt találja a lónál. Cesur megkérdezi, hogy valaki meg akarta ölni Sühant, te lettél volna? A fiú szerint a Korludag család farmján senki sem bántaná Sühant.

Sühan próbálja apját Kemalról meggyőzni, de Tahsin Korludag hajthatatlan. Sirin sír, mert nem tudja, hol van Kemal.

Bulent az anyukájával reggelizik. Mihriban Aydinbas elárulja a fiának, Tahsin már a feleségét is csalta Adalet asszonnyal. Bulent meg akarja kérni Sühan kezét. Mihriban nem örül a hírnek, nem akarja ezt a házasságot, csak akkor, ha Tahsin kéri. Úgy látszik Bulent anyukája régen szerelmes volt Tahsinba.

Sühant hívja Sirin a jó hírrel, előkerült Kemal, aki már állást is talált magának. Cesur veszi fel a farmjára. Kemal és Cesur együtt járják a farmot, kiderül számára, hogy Mihriban nincs jóban Tahsinnal, valamint az is, hogy Bulent hivatalosan még nem is a jegyese Sühannak.

Tahsin próbálja elérni, hogy az önkormányzat embere módosítson a birtok eladásának papírjain, de nem tud semmit sem intézni. Tahsin nagyon ideges, hogy nem volt itt tíz napot és minden a feje tetejére állt. Salih, Kemal apja is megjelenik a birtokon és figyeli, ahogy Cesurék helyrehozzák az elterelt víz problémáját. Salih átadja Tahsin üzenetét, menjen az irodájába, de Cesur Alemdaroglu elküldi, jöjjön ide Tahsin, ha akar tőle valamit, ne csak messziről üzengessen. Mihriban asszonynak nagyon tetszik a stílus, ahogy Cesur reagált és barátságot kötnek.

Tahsin az ügyészt és a rendőrfőnököt is a farmra hívatja, és az otthonában tárgyalnak.

Cesur úr felfogadja Sirint is Kemal kérésére, a lány még nem tud róla.

Sühan elmegy az orvoshoz, megvizsgáltatni a lábát, Cahide úgy intézi, hogy Sühan azt lássa, mintha a nőgyógyászatról jönne ki. Úgy tesz, mintha terhes lenne.

Cesur is bemegy a városba, meglátja Sühan kocsiját és éppen úgy parkol le, hogy Sühan ne tudjon kiállni a parkolóból. Parfümöt keres, és olyan illatot talál, mint amilyet Sühanon érzett. „Emlékszem az illatra”, még akkorról emlékezett rá, mikor Sühant megmentette és a lány rajta feküdt. Sühanról kiderül, virágot termeszt, parfümöt árul és Korludagban minden a Korludagoké.  Sühan azt hiszi, hogy a virágot Cesur neki veszi, de a férfi jelzi nem az övé.