hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1139-1142. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1139-1142. rész tartalma

 

 

2017.10.30., Hétfő 20:45 - 1139. rész

Zoé hazaérkezik az Evelinnel töltött hétvégéről, és azonnal a klubba megy, hogy megbeszéljék Gáborral a pénteki vitájukat, abban reménykedve, hogy a fiúnak azóta megjött az esze. Gábor makacssága miatt egy újabb vitába torkollik a beszélgetés. Zoé egy véletlennek köszönhetően Danihoz menekül, aki el akar indulni, hogy elhozza DJ Silvert a repülőtérről Bécynek. Zoé a napot Danival tölti DJ Silverre vigyázva és egyre közelebb kerül a fiúhoz, és csókolóznak, amit Zoé rossz lelkiismerettel félbeszakít. Visszatérve az albérletbe nem tudja, hogyan tovább és Evelinnél sírja ki magát, anélkül, hogy beszámolna neki a csókról.

Karola lehetőséget kap arra, hogy egy tetováló modellt tetováljon annak internetes blogjában és ezzel nevet szerezzen magának a nemzetközi tetováló világban. Ám mielőtt erre még sor kerülhetett volna, Roland véletlenül becsípi a kezét. Karola fájdalmak közepette megpróbálja tetoválni a modellt, ám csődöt mond, és magára vonja Krisztián haragját.

Evelinék reggel hazaérkeznek a hétvégi kiruccanásból, és Evelin felajánlja Alexának, hogy elmegy a pénztárcájáért a fodrászatba. Amikor kiderül, hogy a tárca Tamás lakásán van, Evelin összeismerkedik Teóval, és első látásra bejönnek egymásnak. Evelin nagyon nehezen bír magával, és szenved az egy hónapos fogadalmától, miszerint nem pasizik, mert rendbe akarja szedni az életét. Amikor azonban Teó később felbukkan az albérletben, hagyja, hogy Teó rábeszélje őt egy italra.

2017.10.31., Kedd 20:45 - 1140. rész

Zoé teljesen összezavarodott, hiszen előző nap ismét csókolózott Danival. Időközben azonban Gábor is belátja, hogy nem megfelelően viselkedett, és ígéretet tesz arra, hogy megváltozik. Evelin hangot ad kételyeinek, és ezzel még inkább elbizonytalanítja Zoét. Mivel a lány már nem tudja, mennyire veheti komolyan Gábor ígéretét, úgy dönt, próbára teszi, és elhiteti Gáborral, hogy táncolni szeretne a klubban. Gábor persze besétál a csapdába, és dühösen letámadja Zoét.

Karola a sérült keze miatt nagyon maga alatt van, ezenkívül pedig Roland és Dávid is az agyára mennek a piszkálódásukkal. Nagy megkönnyebbülés számára, amikor Krisztián legalább fél műszakban lehetőséget ad neki, hogy a tetováló szalonban dolgozzék. Amikor azonban főzés közben a másik keze is megsérül, mert Bori segítségét nem akarja elfogadni, végképp besokall. Borinak végül mégis sikerül felráznia a letargiájából és rábeszéli, hogy menjenek bulizni.

Miután Milánnak szertefoszlik a vágyálma, és végleg le kell mondania az apja kocsijáról, leküzdhetetlen önsajnálat kínozza. Lili és Mesi mindent megtesznek, hogy életet verjenek belé, ezért egy Milán egy régi haverját is felkeresik, aki meg is jelenik, ezzel kirángatva Milánt a folyamatos önsajnálatból. A fiúk elmennek Győzőék hentesboltjába, ahol Rakéta kieszel egy tervet eltűnt barátjuk felkutatására. Követik Győző apját Elemér bácsi házához, ahol egy családi buliba csöppennek.

2017.11.02., Csütörtök 20:45 - 1141. rész

Miután lefeküdt Danival, Zoé nagyon kiakad, és fogalma sincs, hogyan tovább. De Daniban nincsenek kétségek: ő akarja a lányt és biztos benne, hogy a lány is viszonozza az érzéseit. Zoé viszont képtelen elszakadni Gábortól, és kibékül vele. Dani megdöbben. Szeretné, hogy Zoé mondja el Gábornak az igazat, és vállalja az érzéseit. Zoé erre nem hajlandó, bár tényleg jelentett neki valamit, mikor lefeküdt Danival. Dani nem adja fel, és el akarja mondani Gábornak az igazat.

Bori nem bírja megállni, és megint rámozdul Dávidra. Roland tudomást szerez erről, és beeteti a lányt, hogy Dávid lábfetisiszta. Bori beveszi a hazugságot, és nagyon leégeti magát, mikor kis híján nyalogatni kezdi Dávid lábát. De a cikis helyzet után mégiscsak szexelnek, és Bori odavan az örömtől. Fülig szerelmesen már egy igazi kapcsolatról ábrándozik.

Szofi szomorú, hogy Tamás nem támogatja a fodrászatban tartott rendezvényét, de leplezi csalódottságát, és örül, mikor a program remekül alakul. Amikor Tamás is felbukkan, ő meglehetősen hűvös hangot üt meg vele szemben. A rendezvény nagyon sikeres, mígnem este hirtelen kimarad az áram, és a vendégek elmennek. Szofi bevallja Tamarának és Alexának, hogy már nem tudja fizetni a villanyszámlát, és megígéri, hogy majd Tamástól kér pénzt.

2017.11.03., Péntek 20:45 - 1142. rész

Alexának reggel nincs szüksége Lali asszisztenciájára, és Lali hirtelen nem tud magával mit kezdeni. Amikor meglát egy szórólapot, amin véradásra hívják fel a figyelmet, Lali úgy dönt, elmegy a lakótársaival rá. Lali nagyon ideges a szúrástól, de végül hősiesen végig csinálja az egészet, amikor találkozik a gyönyörű Julival, és rögtön egymásra hangolódnak. A véradás után a lány elhívja egy esti randira.

Karesz visszajön Spanyolországból és nagyon frusztráltan és ingerülten viselkedik a barátaival, akik mit sem sejtenek. Végül Joe-hoz menekül, ahol borítja a bilit: Sári hozzá akar menni Patrikhoz. Joe kifejezetten örül a dolognak, és annak, hogy Sári boldog, de ezzel Karesz nem tud mit kezdeni. Nem bírja elhinni, hogy Sári most már örökre Patrikkal marad, ráadásul gyereket is akar tőle. Joe nem tudja lehiggasztani Kareszt, aki borzasztóan fel van dúlva. Később Karesz provokálni kezd pár srácot, akik befoglalták a lakóhajó fedélzetét. A helyzet kezd elfajulni, és Karesz Joe segítségét kéri.

Szofi kétségbe van esve és még fogalma sincs, hogyan fizesse ki a fodrászatban az áramszámla tartozását. A fodrászatban szomorúan rádöbben, hogy véget ért a történet és vesztesként fog Tamás előtt állni. Amikor épp meg akarja gyónni Tamarának és Alexának, hogy nem sikerült kifizetnie a számlát, újra felgyullad a villany. Teó volt az, aki megmentette Szofit, és Szofi iszonyú hálás. Sajnos később Szofi rájön, hogy Teónak hogyan sikerült megmentenie a fodrászatot: megverte Tamást pókerben.