hirdetés

Bosszú vagy szerelem 5. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 5. részének hosszabb tartalma

 

 

Cahide érkezik a béranyához, akiről most már egyértelműen kiderül, hogy a húga, Hülya teljesen bepánikol, mivel Bülent az ágyában fekszik másnaposan. Cahide rögtön leveszi, hogy ivott, és van valaki vele. Bülentnek sikerül úgy kijutni a lakásból, hogy senki sem veszi észre. Cahide kiakad és fel akarja bontani az egyezséget, de Hülya nem engedi el Cahidét.

 

Próbálja menteni a helyzetet, mert már végre ő is megtudja, mennyire fontos embernek számít Cahide a férje és az apósa miatt. Azzal védekezik, hogy nem csináltak semmit sem, majd mivel ezzel sem hatja meg a nővérét, kést ragad, amit kész lenne magába szúrni.  Végül utolsó próbálkozásként sírva fakad, és arról mesél, tegnap este először érezte magát embernek, most nézték őt nőnek és nem akarták pénzért megvenni a testét. Miután megpuhítja Cahidét, Hülya nagyot sóhajt, sikerült helyrehozni mindent.

Banu az ügyvédnő megcsókolja Cesurt mindenki előtt, hogy segítsen Cesurnak megtartani az álcáját, de ekkora már tudhatjuk, hogy nincsenek együtt. Sühan természetesen megsértődik, Tahsin pedig meglepődik, mert éppen megjegyezte, hogy szerinte ezek nincsenek is együtt.

Cesur megnézi Sühan lovát, a ló kezd meggyógyulni, Kemal megmutatja neki az üvegdarabot, amin a gyújtogató vérnyoma van, végre egy nyom, amin elindulhatnak kideríteni, ki okozhatta a tüzet.

Sühan bemegy a gyárba, ahol lázadnak az emberek, mert Tahsin megvádolta őket a gyújtogatás miatt. Sühan bekeményít, aki menni akar, az menjen. A tartozásukat letudják a végkielégítésből, de ha mennek, akkor lemondhatnak a lakásról, a jutalékról, a gyerekek iskoláztatásáról. Az emberek, a helyi lakosok, visszamennek dolgozni.

Tahsin Korludag az esti vacsoránál elmeséli, hogyan szerzett vagyont. Cesur teljesen maga alá kerül, mert Tahsin úgy beszél a múltról, amivel semmibe veszi Cesur szüleit, nagyszüleit, mintha az övé lenne, mintha a saját szüleiről beszélne. Cesur Rifat „bátyámnak” meséli el, hogy ha az apja nem mesél katona korában a szüleiről, a terveiről, a festményekről, a felértékelődő földekről Tahsinnak, akkor talán még most is élne az apja. Nehéz neki a Korludag család közelében lenni. Nagyon fáj neki, hogy titkolnia kell a gyűlöletét. Rifatnak elárulja, az a terve, hogy elveszi Tahsin Korludag legdrágább kincsét, Sühant.

Cahide videókamerákat szereltetett fel Hülya lakásába, hogy minden lépését követni tudja. Megfenyegeti, hogy ki ne kapcsolja a kamerákat, mert akkor ugrott a megállapodás. Sirin elmeséli, hogy Kemal megtalált egy törött alkoholos üveget és odaadta Cesurnak. Cahide kihallgatja a beszélgetést.

Este megérkezik Cesur, Sühan várja, megkérdezi, hogy ki hozta haza, de kikerüli a választ. Beszélgetnek, majd a végén a Cesur bejelenti, ugye tudod, hogy egy nap hozzám jössz feleségül? Sühan ezen felhúzza magát és kijelenti, ez soha sem, csak az álmában történhet meg, majd rácsapja az ajtaját. De azért látszik rajta, hogy hízelgő volt neki, hogy Cesur meg akarja hódítani.

Másnap reggel, Cesur vinné a törött üveget a rendőrségre, de reggelre észreveszi, hogy letörölték róla a vért. Cahide figyeli az ablakból a megdöbbent Cesurt és közben hívja Bülentet, most már másodszor mentette meg az életét. Cesur arra tippel, hogy Salih volt a tettes, Kemal viszont nem hinné, hogy a férfi ilyenre vetemedett volna. Salih gyanúsan viselkedik, de hamar kiderül a számunkra, hogy Salih látta az este Cahidét kutakodni az autónál.

 Mihriban asszony fel akarja jelenteni Tahsint, mert átveri a lakosokat, a férfi számára hamar kiderül, hogy Mihriban volt az, aki felhergelte a munkásait. Mihriban asszony régen a menyasszonya volt. Korhan jól szórakozik azon, hogy Mihriban beolvasott az apjának.

Sühan a városban meglátja Rifatot, a férfit, aki este hazahozta Cesurt és elkezdi követni. Megpróbálja kideríteni, ki lehet ő, hiszen Cesur azt mondta, nincs ismerőse a városban.

Este Mihriban asszony ajándékot kap Tahsintól, egy bocsánatkérő levéllel, majd jön a fordulat, a dobozban esküvői ruha van és egy „még sokat vársz” üzenettel.

 

További Bosszú vagy szerelem tartalmak