hirdetés

Oltári csajok 7-11. rész tartalma

Oltári csajok 6-10. rész tartalma

 

 

2017.11.06., Hétfő 20:30 - 6. rész

Angéla rájön, hogy főnöke, Szilvia csapdába csalta. János segítségét kéri. Kimászik-e belőle? Piros megmenti Lehel napját és állásajánlatot kap. Márk, hogy feledtesse hűtlenségét, újból megpróbálja visszahódítani Hajnalt. Egy nagyszabású tervet kovácsol, de vajon sikerül neki? Hogy fog dönteni Hajnal?

2017.11.07., Kedd 20:30 - 7. rész

Hajnal először hallani sem akar arról, hogy ő is randizzon. Enged-e Hajnal a csábításnak? Márkot féltékenység gyötri, de nem Hajnal miatt. Karola betegségeket színlel, hogy „randizhasson” egy dokival. Piros tesóprogramra hívja Angélát, amit még gyerekkorukban játszottak. Piros gyanakodni kezd Angélára.

2017.11.08., Szerda 20:30 - 8. rész

Angéla elintézi egy menő kozmetikai blogger látogatását a szalonban. Angéla kénytelen Márk segítségét kérni, és a férfi megint nem tud nemet mondani neki. János végre ráhajt Hajnalra, de vetélytársa akad Xavér személyében. Kornél vitába keveredik az anyjával és majdnem lebukik, hogy ki is ő valójában.

2017.11.09., Csütörtök 20:30 - 9. rész

Karolának az új orvosa nagyon megtetszett és úgy érzi, hogy randizni kellene vele. Karola randizás helyett valami komolyabb üggyel találja szemben magát. Hajnal és friss barátja románcát Angéla egy aljas csellel szabotálja. Piros nem érti, Kornél hirtelen miért lett ellenséges vele. Lili Piroson áll bosszút.

2017.11.10., Péntek 20:30 - 10. rész

Hajnal olyan felfedezést tesz, ami mindent megváltoztat, amit eddig gondolt Márkról. Pirost meglátogatja gyerekkori jó barátja, Guszti, aki azt hiszi, a lány belé szerelmes. Jánost letöri, hogy nem jutott egyről a kettőre Hajnallal. Hogy felviduljon, végül egy escort lányt hív, ami több gondot okoz, mint várta.