hirdetés

Kiderült ByeAlex és Gáspár Laci kiket visz magával az X-Faktor élő showjába

ByeAlex és Gáspár Laci is döntött, majd segítettek nekik a mentortársak is.

 

ByeAlex romantikus énjét mutatta meg a mentorházban. Gáspár Laci pedig kedvenc zenekarának sorsát mentortársaira bízta.

 

Az X-Faktor 2017-es évadában teljesen megújultak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, Simon Cowell engedélyével, mind a négy mentornak szerepe volt a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutottak az élő showba.

 

ByeAlex sárga virágokkal érkezett a lányokhoz, akiket egyből elbűvölt mentoruk kedvessége.

Először Serena Rigacci lépett a négy mentor elé, aki ismét hozta a tőle elvárt profi produkciót a Nirvana - Smells Like Teen Spirit dalával. A lány színpadi jelenléte nem érintette meg túl mélyen a mentort.

Lengyel Anna Esti Kornél - Akkor hagylak el szerzeményét választotta, a mentorokat nem győzte meg a lány produkciója.

Tóth Bettinát nagy izgalommal várta Alex. A lány a Desiigner – Panda című dalát választotta, a különleges produkció után Alex meglepődött, hogy mentortársainak is tetszett Bettina. Mindannyian kiemelték a kemény szemkontaktust is. Puskás Peti szinte már-már megijedt, újra az iskolában érezte magát, nem mert félrenézni, nehogy őt hívja ki a szigorú tanárnő felelni.

Oláh Szandra Tóth Gabi - Jöjj még slágerével próbálkozott. Alex szerint hiányzott a magabiztosság Szandrából. Izsó Boglárka Lady Gaga - Million Reasons dalával lépett a mentorok elé, de Gáspár Laci szerint kevés volt.

Alex nagy reménysége Erdős Viola a Crazy Town – Butterfly című slágerével szeretett volna bizonyítani, a mentorok sokáig gondolkoztak azon, helye van-e a lánynak az élő showban.

ByeAlex végül Erdős Violát és Nagy Bettinát választotta. Lengyel Annát és Oláh Szandrát hazaküldte. Serena Rigacci és Izsó Bogi sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig Serenát választották Alex csapatába. Így Izsó Boginak, Lengyel Annának és Oláh Szandrának véget ért az X-Faktor.

 

Gáspár Laci a zenekarokkal érkezett a mentorházba. A London Kids a Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall szerzeményével lépett fel a mentorház színpadára. A mentorokat megosztotta a produkció.

Ricco és Claudia minden érzelmét beletette Christina Aguilera - You Lost Me című dalába, a mentorok pedig elégedettek voltak.

A Flórián Kvintett Caramel – Jelenés című slágerével próbálta meggyőzni Lacit, akinek egyik kedvence volt a csapat az előválogatókon.

A Radio Mobster Nancy Sinatra - These Boots Are Made for Walkin' dallal érkezett a mentorok elé. Lacit meggyőzte a banda.

Az M&M a Joyful Joyful című dallal rukkolt elő, de a produkciójuk nem sikerült tökéletesen.

A Catchy Workshop a Valami kell című saját szerzeménnyel bizonyíthatott.

A produkciók után Gáspár Laci nagy dilemmában volt, de végül sikerült döntenie. A mentor a Radio Mobstert és Ricco és Claudiát választotta. A Catchy Workshopot és az M&M-et hazaküldte. A Flórián Kvintett és a London Kids sorsát pedig mentortársaira bízta, ők pedig hatalmas viták árán a London Kidset választották. Gigi a Flórián Kvintett mellett kardoskodott, szerinte Laci őket szerette volna vinni. A két fiú szerint, meg akkor tesznek jót Lacival, ha a London Kids lesz a továbbjutó. Az érvük szerint, hiába a Flórián Kvintett a szíve csücske Lacinak, nem véletlenül hagyta rájuk a döntést. Gigi nem volt hajlandó vállani ezt a döntés Laci előtt, így nem tartott mentortársaival az eredményhirdetésre. Végül a Catchy Workshop, az M&M és Flórián Kvintett számára véget ért az X-Faktor.