hirdetés

Singh Viki is kiesett a Sztárban Sztárból

Újabb női versenyzőtől búcsúztunk, Singh Viki esett ki a Sztárban Sztárból

 

 

Az ötödik élő-show újabb felemelő és kevésbé jól sikerült előadásokat hozott, a végén Singh Viki esett ki, aki egészen jól fogadta a búcsút.

 

Horváth Tamás: Utánam a vízözön című Poór Péter dallal lépett fel, "a pincérnek öltözött" Horváth Tamás produkció végül 34 pontot kapott a zsűritől.

Berkes Olivér Ed Sheeran Shape of You cymű dalával lépett fel, napjaink egyik legnépszerűbb előadójának bőrébe bújva 36 pontot kapott.

Király Viktor megint elképesztőt alakított, ki is járt neki a 40 pont a hosszú szakállal és néhány 10 kilónyi álsúllyal átalakított énekesnek. Rag'N'Bone Man: Human című dalát énekelte.

Ekanem Bálint Emota az Outkast énekesét formálta meg, a Hey Ya! és a jól levett mozgás és ének 40 pontot hozott a konyhára.

Janicsák Veca is 40 pontig jutott. Edith Piafként nyújtott emlékezeteset, a La Vie En Rose című chansont énekelte.

Oláh Gergő Justin Timberlake-ként nem varázsolta el a zsűrit, hiába tanulta meg a koreográfiát is, a My Love most csak 32 pontra volt elég a zsűrinél.

Kollányi Zsuzsi is a 40 pontosok táborát erősítette. Megkapta Tina Turner hatalmas haját, a rocknagyis produkció és a What's Love Got To Do With It beütött.

Pápai Joci a műsorban először mutatta meg komoly arcát, Balázs Fecóként ült a zongora mögé és énekelte a Homok a szélbent. A zsűri végül csak 36 pontra értékelte a produkciót. Joci megkapta a zsűritől, bár meg kell hagyni a dal most is hatásos volt, könnyeket csalt Liptai Claudia és Stohl András szemébe is, de valószínűleg a nézők többségének is. Az előadás után Joci elismerte, próbálta, nehogy paródiát csináljon az előadásba. Aztán elpoénkodták, Majka szerint Joci bepisilt a zongora mögött, majd megkérdezte, mi a baj? Jött a válasz: A női szerepeket jobban viszem.

 

A végén Singh Vikitől kellett búcsúzni.