hirdetés

Bosszú vagy szerelem 29. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 29. részének hosszabb tartalma

 

Sühan szerint Saliht bízta meg az apja az autóval kapcsolatban, de nem érti, hiszen a szeme láttára rúgta ki őt. Cesur szerint Tahsin és Salih a titkok őrzői, vagyis fogva tartják egymást, majd megkéri a lányt, hogy bízzon benne, mert ő nem tudna ártani neki.

 

Megjelenik Sühan Cesur szobájánál, a férfi megkéri a nőt, ne hívja fel az apját, mert ő nem mondta el senkinek sem hol vannak. Ez egy kisebb füllentés, mert Rifat ott lapul a szobájában, majd mikor a lány elmegy, Cesur odaadja Sühan személyiét a férfinak. Rifat attól fél, hogy Cesur meg fogja bánni a dolgot, de a férfi elhessegeti a feltételezést is, mivel már évek óta erre készül.

Reyhan kiakad, hogy egy napot nem volt ott és minden romba dőlt. Cahide már Bülentet is bevonja a Korhan elleni megcsalós játékba. Sirin hallgatózik. Korhan közben elmegy Hülya házához és dörömből az ajtón, hogy engedje be, majd fenyegetőzik és meg akarja tudni, miért csalta csapdába. Megjelenik egy férfi, hogy a házban nem lakik senki, a tulajdonos külföldön él és néha kiadja interneten keresztül a házat, de most nem lakik senki ott. Korhan teljesen kiakad, hogy nem talál semmilyen nyomot arról, hogy itt találkozott Hülyával. A nő közben visszaemlékezik az együtt töltött pillanatokról, úgy tűnik beleszeretett Korhanba, de a szerepét játszania kell tovább. Hülya már a saját otthonában van és elmondja Cahidének, nem hagyott semmilyen nyomot maga után.

Tahsin még a kórházban van, egy vizsgálatra menet Cesur felhívja telefonon egy „ál-ápolón” keresztül és megjegyzi neki, látod már Korludag sem biztos hely a számára. Szépen megfenyegetik egymást. „Sühan már velem van, inkább nekem hisz, nem neked. Már a főügyészégnél is panaszt tettem, bizonyíték is van a kezemben, ha nekem, vagy a családomban valakinek ártani próbálnál, téged azonnal lecsuknak” – fenyegeti meg Cesur. Tahsin, a telefonbeszélgetéstől megint rosszul lesz, de Cesur megjegyzi „még szükségem van rád, maradj életben”. A lényeg, Cesur Tahsin módszereit használva hálózza be a férfit és kergeti az őrületbe. Sühan közben megkapja a vágyott masszázst és a múlton mereng, azon, hogy az anyukájuk elköltözött a lakásukba a farmról. Sühan gyerekként nagyon nehezen viselte, hogy az anyjuk otthagyta őket.

Adalet nyugtatja Tahsint, szerinte nem kell féltenie Sühant, Cesur csak Tahsint akarja kikészíteni. Salih viszont Sirintől már tudja, mit mondott a videón Cesur Sühanról. Salih szerint most nem kellene semmit sem lépnie Tahsinnak, Cesur éppen azért idegesíti, hogy valami meggondolatlanságot tegyen.

Cesur olyan pózban fekszik a szálloda medencéjében, mint aki megfulladt, Sühan aggódva ugrik a vízbe, de csak játszott a férfi és örül neki, hogy a lány így reagált. A kellemes napját megzavarja Kemal hívása, aki elmondja Cesurnak, hogy mit láttak a videón Banunak köszönhetően. A rendőrfőnök megtudta, hol vannak Sühanék. Bülent is követi őket Tahsinnal egyeztetve, vagyis Tahsin a kórházból sem engedi el a szálakat. Vacsorázni indulnak, Bülent pedig autóval megy utánuk. Kemal a fát vágja, Sirin meg elköltözik a házból. Banu szerint Sirin gyerekesen viselkedik. Kemal megkérdezi Sirintől, ennyi volt köztük? Sirin meg elmondja, nem lehetnek együtt, ha a férfi Cesur mellé áll, Sirin nem árulhatja el Sühant. Közben már Cesur házát is megfigyelik Tahsin emberei. Sühanék meg vacsoráznak, a nő szeretné, ha Cesur abbahagyná a flörtölést, mert minél jobban megismerik egymást, annál jobban távolodni fognak. Cesur viszont arról beszél, tudja, milyen ürességet érez most a nő, évekig ő is ezt érezte, de nem kérheti tőle a nő, hogy mindent elfelejtsen. Megfogadta, hogy mindent elvesz, ami Tahsin Korludagé, megfogadta, hogy elveszi a legdrágább kincsét, vagyis Sühant is. Megmutatja Sühannak a felvételt, így nem Sirintől kell majd megtudnia, mit is mondott Rifatnak. Tahsin hazaküldi Bülentet, mert mindent elintézett már, amire kérte, a férfi dühöng, a legszívesebben bemenne az étterembe és szétverné Cesur fejét, de Tahsin megnyugtatja, menjen onnan, mert most már rajta a sor, közben látjuk, hogy komolyan készülnek Tahsin emberei a visszavágásra.