hirdetés

Bosszú vagy szerelem 22. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 22. részének hosszabb tartalma

 

 

Cesur a két találkozó közül végül a „Sühan félét” választja, sokáig úgy néz ki, hogy megússza a csapdát, de végül Turan lelövi. Bülent távcsövön nézi a terve alakulását és nagyon örül a látottaknak. Tahsin meg hiába várja a másik helyen, hogy megismerkedjen Hasan gyerekével. Közben Sühan tovább nyomoz és elmegy Hasan Karahasanoglu sírjához. Közben Rifat próbálja életben tartani Cesurt, Turan is megsérült, de sikerül elszöknie és Neclánál köt ki. Cesur az utolsó erejével is Sühanért aggódik, majd elviszi a mentő.

 

Cesurt kritikus állapotban viszik a kórházba és a műtőbe. Sühan kideríti, hogy a sírt Banu ügyvédi irodája vásárolta. Banu sírva érkezik a kórházba, közben látjuk, hogy Cesurt műtik, Banu Rifatért is aggódik és a vallomása miatt. Mivel nincs Sühannál a telefonja, csak később tudja meg, hogy Cesurt meglőtték. Sikerült a műtét, de egy ideig még az intenzíven kell maradnia. Cesurnak rémálma van és az a látomása, hogy Sühan lőtte le. Banu bemegy a kórterembe és nyugtatja a férfit, „egyetlenem, megmenekültél”.

Sühan is megjelenik végre az apjával a kórházba, mire beér, Cesur kezd magához térni. Banu Sühanékat vádolja az üzenettel, a lány tagadja, hiszen nem is volt nála a telefonja. Banu végül arra jut, olyan valaki volt a tettes, aki tudta, hogy mikor és hova megy el otthonról Sühan és a telefonján keresztül így tudtak üzenni Cesurnak.

Cahide hívogatja Bülentet, hogy megtudja, mi történt, sikerült-e a tervük, de Korhan is észreveszi a hívásokat, nem érti, hogy a felesége, miért Bülentet hívogatja. Végül egy meglepetés tervével vágja ki magát, Korhan el is hiszi. Banunak el kell mennie Rifatot védeni, kiderül közben, hogy az egyik támadó meghalt. Tahsin megtudja, hogy Rifat rendőr volt.

Sühan egyedül marad a kórteremben Cesurral és elárulja neki, tudja ki ő: Cesur Karahasanoglu. Elmondja, hogyan nyomozta ki, hogy ki is valójában. Végigjárta azokat a helyeket, amiket Cesurék a félrevezetése miatt találtak ki Rifattal. „Folyamatosan hazudtál.” Sühan nagyon reméli, ez a csapda nem a hazugság része. Sühan őszinte választ vár Cesurtól, miért verte át eddig őt. „Szeretnék annak az embernek a közelében lenni, aki megölte az apámat.” Majd Cesur folytatja, elárulja, az apját előbb megölték és utána dobták a szakadékba, Rifat mindenről tud, rendőr volt, de semmit sem tud bizonyítani. Sühan nem bírja meghallgatni az igazságot, hogy az apja gyilkos lenne, az orvosoknak pedig újra gyorsan jönniük kell, mert a felizgatott Cesur sebe újra vérezni kezd.

Sirin elvitte Fügen asszonyt a Korludag házba. Hülya nem találja sehol sem Turant. Cahide is aggódik. Adalet asszony találkozik Fügen asszonnyal, Sirin azon aggódik, mikor derül ki, hogy kinek is a házába hozta a nőt, egyre inkább rájön, mekkora butaságot követett el. Fügen asszony, mikor leül a nappaliban, észreveszi az egyik képet a falon, amit az apósa festett. Akiről eddig Tahsin mindenkinek azt hazudta, hogy az ő apja. Majd ráadásul még Tahsin is betoppan a házba, mikor a nő elmondja ez a kép a Karahasanoglu ház falán lógott és megnevezi az anyósát is, Adalet arcán csodálkozással megy Tahsin után.