hirdetés

November 20-tól dupla részekkel jön a Jóban Rosszban

Jóban Rosszban dupla részekkel

November 20-tól dupla részekkel jön a Jóban Rosszban

 

 

A 47. héten átalakul a SuperTV2 esti műsorstruktúrája. November 20-tól dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban

 

A SuperTV2 idén novemberben ünnepli ötödik születésnapját. A TV2 Csoport általános szórakoztató csatornáján olyan prémium, saját gyártású tartalmak kínálnak kikapcsolódást a nézőknek, mint a Jóban Rosszban, ami november 20-tól dupla epizódokkal látható, vagy éppen a november 26-án új évaddal jelentkező Sztárban Sztár+1 kicsi.

A Jóban Rosszban nézői már jól tudják, hogy Csillagkúton mindig történik valami. November 20-tól dupla részekkel jelentkezik a sorozat, amiben ezúttal egy váratlan természeti katasztrófa okoz krízishelyzetet a városban és indítja el izgalmas események láncolatát. Egy pusztító vihar után még inkább kiéleződnek a klinika tulajdonosváltása kapcsán kialakult ellentétek és feszültségek. A kórházban a rengeteg sérült miatt szükségállapotot hirdetnek, a személyzet pedig minden erejével azon dolgozik, hogy a nehéz időkben helyt álljon. Ebbe a történeti szálba érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági, és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa.

A dupla részek indulásával egyidőben a nézők az új világítástechnikának köszönhetően letisztultabb képi világgal találkozhatnak majd.

A sorozat egyik emblematikus helyszínén is változás történik, a sok családi, baráti, szerelmi viszály helyszínéül szolgáló Kékmacsek új enteriőrt kap és két új forgatási helyszínnel is bővül a díszlet, Alex luxuslakásával, valamint Kardos és Steiner Dóra első közös szerelmi fészkével.

Az újdonságoknak azonban itt még nincs vége, a jól ismert főcím képkockái is teljesen lecserélődnek.

Mindezeket a változásokkal november 20-tól találkozhatnak a Jóban Rosszban nézői.

 

Az aktuális rész premierje hétköznaponként 11:20-kor láthatók, az esti ismétlés új időpontja pedig 19:45.