hirdetés

Bosszú vagy szerelem 32. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 32. részének hosszabb tartalma

 

 

Banu egyre inkább úgy érzi, Cesur nem bízik már benne annyira, nem mond el neki mindent, de Rifat próbálja megnyugtatni. Fügen asszony a legszívesebben menne a házból, Kemal végül megoldja a problémát. Banu gyanakodik, míg Rifat és Kemal titkolja, hogy Cesur az esküvőre készül.

 

Cesur ruhákat vásárol az esküvőre, Sühan az isztambuli házukba megy, és a múlton mereng, az anyukáján és azon, Korhant mennyire megviselte, hogy nem lehetett ott az anyukájuk az esküvőjén. Azon, hogyan alakult a kapcsolata az apjával, és aki így nem lesz ott az ő esküvőjén Cesurral.

„Mint egy ártatlan rózsa tüskék nélkül. Fegyvertelen, a szerelem virága. Maga a szerelem” – mondja Fügen asszony a liliomról Kemalnak, aki gyönyörű szépeket válaszol, de direkt úgy, hogy Sirin is meghallja, végre kibékülnek.

Cahide és Mihriban asszony is megérkezik az isztambuli házhoz, éppen akkor érkeznek, amikor meghozzák a Cesur által küldött menyasszonyi ruhát, vagyis megtudják, mire készülnek. Addig nem maradnak ott, hogy Sühan is észrevegye. Cahide hívni akarja Tahsint, de Mihriban nem akarja, hogy összekavarjanak mindent, bár Cahide szerint, meg akkor kavarnák meg a dolgot, ha nem szólnának. Hülya próbálna beszélni Cahidével, de megint nem tudnak sokat beszélni, Hülya kellemetlenül érzi magát.

Mihriban elmondja Cahidének, mi áll a végrendeletben. Ha Korhan megházasodik és Tahsin meghal, akkor az összes olajfaliget birtok az övé lesz, míg ha Sühan is megházasodik, akkor övé lesz a ház és a körülötte levő birtok. Mihriban megdöbben, hogy Cahide erről nem tudott, aki is akad ezen, szerinte igazságtalan az egész, mert a birtok többet ér. Próbálja elérni Tahsint, hogy szóljon az esküvőről, de nem veszi fel. Cahide végül Sirint hívja fel és végül Tahsinon kívül mindenki megtudja a hírt. Mindenki máshogy fogadja a dolgot. Fügen asszony örül neki, Banu nagyon rosszul fogadja a hírt, Sirin összeveszik Kemallal, hogy a férfi tudott az esküvőről, de neki nem mondta el. Korhan látni akarja az apja arcát, amikor kiderül a házasság, tetszik neki Sühan döntése. Cesur autóját megtalálja a rendőrség. Tahsin az ügyészségen van Isztambulban, vallomást kell tennie a lánya elrablása miatt, természetesen tagad mindent.

Mihriban asszony nem fog megbocsájtani Cahidénak, ha a fia bármi butaságot tesz az ügyben. Banu végül eléri Sühant és behívja a bíróságra, hogy vallomást tegyen Cesur érdekében.

Megtudjuk, hogy Bülent és Banu szövetkezett egymással azért, hogy megakadályozzák az esküvőt, a férfi megkéri, hogy Salih tartóztassa fel a bíróság ajtajánál Sühant. Cesur felhívja Sühant, hogy most azonnal forduljon vissza és előbb az esküvőt intézzék el, mert a többiek csak az esküvőt akarják megakadályozni, ha elér a bíróságra, nem engedik el onnan. Sühan megfordul, a többiek nagyon idegesek, hogy még sem megy oda.

Korhan boldogan felhívja az apját, megint ő veszített, Sühan összeházasodik, Korhan már ott várja Sühanékat a házasságkötő teremnél, ő lesz a tanú. Tahsin a hírre rosszul lesz, szívrohamot kap.

Mihriban nagyon megharagszik Cahidére azért, amiért meg akarja akadályozni az esküvőt, de úgy látszik azt már senki és semmi nem tudja megakadályozni. Sühan elárulja Korhannak, nem csak azért házasodik, hogy borsot törjön az apja orra alá, hanem szerelemből. Ennek nagyon örül a testvére, viszont derült égből villámcsapásként derül ki Sühan számára az „igenek” kimondása előtt, hogy Cesur ellopta az iratait még a szállodában és ezzel átverte őt, hiszen a férfi már előbb a házasságot tervezte, mint ahogy azt ő gondolta. A boldog pillanatnak induló esküvői ceremónia igen kínosra sikerül, lesz mit megbeszélni egymás közt.  Végül csak összeházasodnak, de Sühan elárulva érzi magát.

„Miért vettél el?”- kérdezi meg az esküvő után Sühan, megnyugtatja a férfit, nem kell aggódni, a papírt már megkapta arról, hogy férj és feleség lettek. Arra is felhatalmazza, ne jöjjön itt a, mert szerelmes vagyok témával…

„Mert te vagy az én biztosítékom” – mondja elégedett mosollyal Cesur.

„Köszönöm” – köszöni meg az őszinteséget Sühan.

Adaletnek nem sikerült, de Cahidének végre igen, eléri Korhant telefonon, de a férfi nem érti Cahide sírásától a szavait, csak azt tudja, baj van. Korhan és Sühan rohanva indul a kórházba.