hirdetés

Elif - A szeretet útján 64-68. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 64-68. rész tartalma

 

 

2017.12.04., Hétfő 16:10 - 64. rész

Arzu leszidja Veyselt, amiért nem sikerült megtennie, amit kért tőle. Muratnak elege lesz Arzu sértegetéseiből, és kiabálni kezd vele. Veysel visszafogja, nehogy Arzu Murat miatt jelentse fel őt. Melih és Ipek beszélgetnek, majd Ipek meglát egy standot, ahol karkötőket árulnak. Vesz egyet magának, egyet pedig Melihnek ad, hogy juttassa el a húgának. Selim elmondja Kenannak, hogy szerelmes, de a lány hirtelen eltávolodott tőle. Kenan azt javasolja neki, hogy öntse ki a szívét a lánynak.

2017.12.05., Kedd 16:10 - 65. rész

Eljön Selim szülinapja, és a család arra kéri, hogy jöjjön haza korán, hogy megünnepeljék. Pelin meglepetés szülinapi bulit rendez Selimnek, de ehhez pár órára távol kell tartania a Rüya kávézótól. Végül bezárja Selimet egy tanterembe, ahol épp Zeynep tanul. Selim elmondja Zeynepnek, hogy szeretné, ha együtt lennének, de Zeynep nemet mond. Nadir megtudja, hogy Erkut tényleg el akarja venni Zeynepet, de szerinte ez nagy hiba lenne, és ezt Erkutnak is elmondja.

2017.12.06., Szerda 16:10 - 66. rész

Selim a születésnapi ünnepségén tudja meg, hogy Zeynep menyasszony. Zeynep próbál magyarázatot adni, de Selim nem hagyja. Pelin kierőszakolja, hogy Selim magával vigye őt is az otthoni ünnepi vacsorára. Álszent módon viselkedik, ezzel mindenkit elkábítva. Az egyetlen, aki gyűlölettel figyeli az Gonca, aki féltékeny és bosszút áll Pelin lekezelő viselkedése miatt. Ezzel azonban csak azt éri el, hogy Pelin éjszakára is a házban marad.

2017.12.07., Csütörtök 16:10 - 67. rész

Pelin fűnek-fának elmeséli, hogy mik történtek vele az Emiroglu házban és mindezt Zeynep orra előtt, hogy a lehető legjobban gyötörhesse a lányt. Tugce és Elif versenyeznek, hogy ki áll elő több olyan ötlettel, amellyel örömöt szerezhetnek másoknak. Tugcénak megtetszik a virágszedés ötlete és a kertészetben szed egy csokor rózsát a személyzetnek, amiről Arzu azt hiszi, hogy Kenan küldte neki.

2017.12.08., Péntek 16:10 - 68. rész

Selim megtudja, hogy az iskolában az a pletyka járja, hogy ő együtt van Pelinnel. Kiraz és Sadik csúnyán összevesznek, ezért a lányok úgy döntenek, hogy megpróbálják kibékíteni őket. Melih bejelenti, hogy a szülei meglátogatják az Emiroglu családot. Arzu azt mondja, Veyselék nem kapnak pénzt, ha nincs semmi Melih ellen. Muratnak eszébe jut, hogy egy hekker barátja talán meg tudja menteni a letörölt hangfelvételt.