hirdetés

Paula és Paulina 59-63. rész tartalma

Paula és Paulina 59-63. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 14:45 - 59. rész

Sem Piedad nagymama, sem Carlos Daniel nem tudja lebeszélni Paulinát, aki fel akarja adni magát. Amikor tudomást szerez Estefania balesetéről, magát okolja. Willy is feljelenti Paulinát. Piedad nagymama rábeszéli Paulinát, hogy menjen be a klinikára Estefaniához. Estefaniának vérátömlesztésre van szüksége, s Paulina az, aki segít rajta. Willy dühöng, és elmondja, hogy feljelentette a lányt. Carlos Daniel meglátogatja Paulát a klinikán.

2017.11.21., Kedd 14:45 - 60. rész

Carlos Daniel arra gyanakszik, hogy Paula ismét csak színlel. Csúnya vitába keveredik Gemával, akinek bevallja, hogy szereti Paulinát. Estefania elbizonytalanodik Paulina megítélésében, de Willy alig várja, hogy Paulina börtönbe kerüljön. Amador nyomozó letartóztatja Paulinát, de megdöbbenti a család viselkedése. A rendőrségen Merino közli a lánnyal, hogy Paula az ikertestvére, és megmutatja neki az édesanyja levelét. Gemának sikerül bejutnia Paulához.

2017.11.22., Szerda 14:45 - 61. rész

Paulinát a fogdában felkeresi az ügyvédje, akit megdöbbent a lány viselkedése. Gema és Willy ünnepel, Estefaniát azonban rossz érzés gyötri. Az újságokból mindenki értesül a történtekről, Carlos Daniel úgy dönt, hazaviszi Carlitost. Rodrigo kitiltja Willyt a gyárból, és közli, hogy ne számítsanak pénzre. Paulina úgy érzi, meg kell óvnia ikertestvérét a botránytól, és amikor szembesítésre kísérik be Paulához, megdöbbentő bejelentést tesz.

2017.11.23., Csütörtök 14:45 - 62. rész

Paulinát átszállítják a női börtönbe, ahol találkozik Zenobiával. Osvaldo közli a feleségével, hogy megvédi Paulinát. Carlitos otthon azonnal az anyja után érdeklődik, ezzel kínos helyzetbe hoz mindenkit. Gema találkozik régi udvarlójával, Serrano ügyvéddel, akit Osvaldo felkért, hogy képviselje Paulinát. Gema Paulina bűntársát látja benne, és igyekszik az ügyvédet is a lány ellen hangolni. Carlos Daniel meglátogatja Paulinát a börtönben.

2017.11.24., Péntek 14:45 - 63. rész

Serrano ügyvéd felkeresi Paulinát, aki nem fogadja el a segítségét. Gema elmondja Carlos Danielnek, hogy Paulinának volt egy bűntársa, aki most a védelmét fizeti. Osvaldo Lourdestől kér pénzt az ügyvédre. Estefania, aki meglátogatja Paulát, nem tudja kifizetni a klinikát. Fidelina Patriciát kéri meg, hogy segítsen, de Rodrigo hajthatatlan. Carlos Daniel felkeresi Serranót, aki közli, hogy nem vállalhatja el a felkérést. Carlos Daniel úgy érzi, hogy Gema igazat mondott.