hirdetés

Paula és Paulina 74-78. rész tartalma

Paula és Paulina 74-78. rész tartalma

 

 

2017.12.11., Hétfő 14:45 - 74. rész

Serrano ügyvéd közli Paulinával, hogy be tudja bizonyítani az ártatlanságát. Estefania kisfiúnak ad életet, de Willy nem jelentkezik. Paula mindenképpen el akarja érni, hogy Carlos Daniel visszafogadja, amire a férfi változatlanul nem hajlandó. Serrano elintézi, hogy hozzák előre Paulina tárgyalását. Paula magához rendeli Carlos Danielt, hogy közölje vele az ajánlatát, és megfenyegeti, hogy Paulina ellen fog vallani.

2017.12.12., Kedd 14:45 - 75. rész

Serrano közli Paulával, hogy Paulinát szabadon fogják engedni. Willy jelentkezik Rodrigonál, és pénzt kér. Paulina megkapja Maldonado levelét, de úgy dönt, hogy nem használja a védelmére. Carlos Daniel felajánlja Paula naplóját Serrano ügyvédnek, otthon azonban sehol sem találja azt. Felkeresi Paulinat, aki azt állítja, hogy ő rejtette el a naplót. Verónica szakít Leandroval, aki még mindig Vivianat szereti.

2017.12.13., Szerda 14:45 - 76. rész

Piedad mama is gyanítja, hogy Paulina nem mondott igazat. Luciano az újságból értesül a perről, és úgy dönt, hogy ott a helye, Paulina oldalán. Gema felajánlja Serranonak, hogy Paula ellen vall. Paula eközben azt az ügyvédet bízza meg, aki régebben Paulinat is védte. Paulina beállít a testvéréhez, és megfenyegeti, hogy a tárgyaláson bemutatja a naplót, de Paula nem gondolja meg magát, sőt Paulinával is közli, hogy ellene fog vallani.

2017.12.14., Csütörtök 14:45 - 77. rész

Paula naplóját továbbra sem találja a család, viszont Paula közli az ügyvédjével, hogy meg fogja vádolni Paulinát. Leandro mégis feleségül akarja venni Vivianát. Paulina még Serranónak sem mondja el, hol a napló. Osvaldo felkeresi Paulinát a börtönben. Luciano viszont jelentkezik Rodrigónál, aki kezdetben, Carlos Daniellel együtt, ellenségesen fogadja.

2017.12.15., Péntek 14:45 - 78. rész

A Bracho család alig várja a tárgyalást, reménykednek Paulina szabadulásában. Gema tudomást szerez arról, hogy Luciano is vallomást fog tenni. Carlos Daniel még egyszer megpróbálja jobb belátásra bírni Paulát. Willy jelentkezik Estefaniánál, majd kisvártatva be is állít hozzá. Eljön a tárgyalás napja, Carlitos az első akinek vallomást kell tennie. Willy azzal fenyegetőzik, hogy Paula mellett fog tanúskodni, ha nem kap pénzt.