hirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 101-105. rész tartalma

Piszkos pénz, tiszta szerelem 101-105. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 20:00 - 101. rész

Elif elrablása után Ömerék kétségbeesett keresésbe kezdenek, de Ömer saját kezébe akarja venni a dolgokat. Serhat cserét ajánlott, Ipekért és a fiáért cserébe visszaadja Elifet. Ipekéket búvóhelyre viszik, amíg meg nem oldják a helyzetet. Melike megtalálja Hüseyin pendrive-ját, amin minden fontos bizonyíték rajta van. Hüseyin tombol a dühtől, amiért elvesztette. Elif végre telefonkapcsolatba kerül Ömerrel. A lány kódolt üzenetek formájában próbálja a férfi tudtára adni hollétét.

2017.11.21., Kedd 20:00 - 102. rész

Ömerék minden erejükkel azon vannak, hogy megtalálják Elifet, a lány által megadott leírások alapján, de túl későn érkeznek a raktárhoz. Valaki figyelmeztette Serhatot és az embereit. Melike elárulja Nedretnek és Aslınak, hogy Elifet elrabolták. A két nő kétségbeesetten rohan a rendőrkapitányságra, hogy beszéljen Ömerrel. Nedret felhívja a sajtót, hogy segítséget kérjen az emberektől, hogy megtalálják Elifet, amikor Nilüfer hirtelen megjelenik. Mert be akarja perelni az apját, hogy megkapja a neki járó örökséget. Ömer Serhat csereajánlata helyett inkább megpróbálja csapdába csalni a férfit, de Hüseyin figyelmezteti őket, így a terv megbukik.

2017.11.22., Szerda 20:00 - 103. rész

Nedret minden áron rá akarja beszélni Ömert, hogy fogadja el Serhat cseréjét. Ipek meghallja a beszélgetést és ő maga ajánlkozik fel rá. Ömerék felkészülnek az akcióra a vonatállomáson. Elifnek sikerül megszöknie, de Hüseyin rátalál. Nilüfer Ömer utasítására megpróbálja feltörni Tayyar széfét, hogy megtalálja a bizonyítékokat. Ömer és Serhat ökölharcot vívnak az állomáson. Hüseyin már majdnem eldönti, hogy végez Eliffel, de meggondolja magát. Tayyar elküldi az embereit, hogy előkerítsék Pınart, közben pedig észreveszi, hogy Nilüfer az irodájában járt.

2017.11.23., Csütörtök 20:00 - 104. rész

Ömer kiszabadítja Elifet. Metin azt követeli az apjától, hogy vegye vissza az üzletbe és adjon neki feladatokat. Hüseyin elveszi Melikétől a pendriveot, ráadásul meg is üti a nőt. Pelinék kapnak egy emailt Emrétől, miszerint a fiú egy időre elhagyja az országot. Rögtön gyanakodni kezdenek. Serhat ügyét átveszi a Szervezett Bűnözési osztály. Hüseyin összetöri a pendriveot és azt is a kútba dobja a fegyver mellé. Nedret és Hüseyin ismét szövetkeznek Elifék ellen. Ömer elmondja Elifnek, hogy a bátyja kettős életet él és hogy csapdába fogja csalni, hogy így elkapja Tayyart.

2017.11.24., Péntek 20:00 - 105. rész

Ömer elmeséli Elifnek, hogy mit tudott meg a bátyjáról. Nilüfer Mert segítségét kéri ahhoz, hogy ki tudja nyitni Tayyar széfét. Tayyar lehallgató készüléket tetet Nilüfer telefonjába. Vizsgálatot indítanak Ipek ellen. Amíg tart a vizsgálat addig Ömer vigyáz Ipek fiára. Elviszi Asli születésnapi bulijba is. Elif pályázni akar Tayyar alapítványának az elnöki pozíciójára.