hirdetés

Szeretned kell 9-13. rész tartalma

Szeretned kell 9-13. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 18:00 - 9. rész

Arturo úgy érzi, hogy Miguel többet foglalkozik Consuelóval, mint egy egyszerű barát. Julia még mindig attól fél, hogy Eladio megváltozása csak ideig-óráig tart. Daniela meggyanúsítja az apját, hogy szeretője van, mire Arturo a lány fejéhez vágja, hogy milyen haszontalan életmódot folytat. Regina szerint családjaik ellenségeskedése miatt nem lehet semmi közte és David között. Arturo is elmegy Julia rendezvényére.

2017.11.21., Kedd 18:00 - 10. rész

Miután Montserrat Erickkel bent ragad egy teremben, Consuelo veszi át a nő szerepét a kifutón. Regina egyre közelebb engedi magához Davidot. Arturo szigorít az otthoni szabályokon, hogy a helyére rázza Ericket és Danielát. Erick meglátja Eladiót Montserratnál.

2017.11.22., Szerda 18:00 - 11. rész

Regina és David adnak a kapcsolatuknak egy esélyt. Arturo kidobja a házból Joshuát. Consuelo felkeresi Montserratot és meggyanúsítja, hogy ő Erick szeretője. Eladio megtiltja Francónak, hogy Gabrielával kezdjen. Arturo szerint itt az ideje, hogy Erick és Consuelo elköltözzenek és újrakezdjék közös életüket. Kiderül, hogy Maribelnek agydaganata van, amit nem lehet műteni. Franco találkozik régi barátnőjével, hogy tegyen neki egy ajánlatot.

2017.11.23., Csütörtök 18:00 - 12. rész

Julia nem akarja, hogy Ninával való vitája férje fülébe jusson. Erick azt mondja Consuelónak, hogy helyrehozná a kapcsolatukat. Eladio meg akarja akadályozni, hogy az internetes keresők Arturo szállodáit dobják ki első találatként. Joshua megjelenik Queretaróban és tönkreteszi a díjátadó ünnepséget, majd Eladio és Julia is meglepi Davidot. A vizsgálatok során kiderül, hogy Consuelónak lehet gyereke. Julia megpróbál beszélni Eladióval Franco és Gabriela érdekében. Franco kételkedik abban, hogy David Eladio fia és Marintia segítségével Giseláról is mindent meg akar tudni. Eladio munkát ajánl Davidnak.

2017.11.24., Péntek 18:00 - 13. rész

Julia nem akarja elhinni Eladiónak, hogy nincs semmi közte és Montserrat között. Maribel arra buzdítja Clarát, hogy közeledjen Franciscó felé. Daniela Queretaróba utazik, hogy David és Regina közé álljon. Montserrat azt mondja Eladiónak, hogy gyereket vár tőle. Consuelo továbbra sem bízik Montserratban. Arturo beszélni akar Juliával, ezért felkeresi az alapítványnál.