hirdetés

Bosszú vagy szerelem 20. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 20. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan a másnapossággal küzd, Adalet asszony hívja telefonon. Bocsánatot kér a kialakult helyzetért, de Sühan nem igazán fogadja el a bocsánatkérést. Sühan szerint csak azért vette el a nőt, hogy visszavágjon nekik az igazgatói ülésen történtek miatt. Adalet sírva fakad és leteszi a telefont, Sirin nem ért Sühannal egyet, elég szemét módon beszélt Adalettel, bár ezt nem mondja el neki, csak látszik rajta.

 

Kiderül, hogy Turan Neclán keresztül jutott be a birtokra, akit gyorsan elcsábított az utóbbi napokban. Bülent elmegy Hülya lakásába, megnézni, hogy ott van-e a lány. Észreveszi, hogy mindenütt kamerák vannak, visszanézve a felvételeket látja, hogy Hülya és Turan együtt lépnek a házba és a felvételekből kiderül, hogy Hülya belekeverte Bülentet az ügybe. Turan azzal fenyegeti Hülyát, hogy mindent elmond Bülentről Sühannak, hogy megcsalta és gyereket vár egy másik nőtől. Cahide viszont nagyon megörül a hírnek, hogy Hülya még él.

Cesur visszatér a lakásba Sühanhoz, aki továbbra is nagyon szégyelli magát, Cesur megpróbálja kirángatni a lányt a lakásból, de végül főz neki. „Cesur kérlek, ne menj el” húzza a férfi a lányt és élcelődik az este történtekkel.

Adalet visszaköltözik a saját házába, Tahsin ezen nagyon kiakad, a férfi megtudja, hogy Sühan miatt nem akar az ő házában lakni. Adalet megérti a lány érzéseit, nem akarja Sühan anyukájának emlékét meggyalázni, nem akar velük ellenségeskedni, de Tahsin hajthatatlan.

Mihriban nyomozni kezd a képek ügyében, visszaemlékezik a múltra, amikor Tahsin mesélte a valódi és a hamis kép dilemmát és az egyik eladását, amiből majd megveszi a birtokot. Nem érti, hogy lehetett fiatal korában ennyire vak és ismerte eleinte félre a férfit. Cesur és Sühan eszi a makarónit, miközben a férfi visszaemlékezik Rifat szavaira, aki meséli, hogy Hasan egy németországi árverésen vette észre a szülei képeit, akkor kezdett el nyomozni és jutott el Korludagba. Sühanék régi fotókat néznek, Cesur reméli, hogy újabb dolgokat tud meg a családról. Sühan mesél a szülei esküvőjéről, majd Cesur lát egy fényképet Tahsin katonai múltjáról, amit el is tesz, miközben Korhan beszél Sühannal, a testvére arra bíztatja, hogy menjen vissza a házba. Korhan és Bülent kicsit összekap Sühanon, majd Bülent lemegy az irodából, ahol Hülya várja és úgy tesz, mintha egy pár lennének, Turan egy autóból figyeli őket. Cesur kimegy a lakásból, miközben Sühan Korhannal telefonál, hogy a képről nagyíttasson ki részleteket. A kép alapján próbálják majd Rifattal kideríteni egy régi katonatárs hollétét, aki jól ismerte Hasant és Tahsint is.

Cahide új tervet talál ki, valahogy el kell tűntetni a képről Turant, Bülent viszont nem Tahsint, hanem inkább Cesurt keverné bele valahogy az ügybe. Turan pénzt vár Hülyától, így nem akar távozni a környékről.

Sühan és Cesur este is együtt sétálnak, láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. Mikor visszatérnek a lakáshoz, Cesur elköszön a lánytól, és megjegyzi, az apját bízza rá, ő meg pihenje ki magát. Aztán jön a zene és idilli képeket látunk a főszereplőkről, Sühan nem tud a könyvére koncentrálni, álmodozik, Adalet és Tahsin nagyon boldog együtt, Korhanék is vidáman töltik az estét. Bülent a számítógép előtt. Cesur meg az anyukája szobájában könnyezve figyeli az alvó édesanyát. Kemal megmutatja az erdőben készített felvételeket Bülentről és Cahidéről Sirinnek. Meg akarja mutatni Cesurnak másnap a képeket.

Másnap Rifat és Cesur elmennek megkeresni a régi katonatársat, akiről kiderül, hogy Isztambulban él. Rifat elhinti a férfinak, hogy Hasan fia még él, az pedig a távozásuk után azonnal hívja Tahsint a hírrel. Mihriban asszony tovább nyomoz és megpróbálja kideríteni egy aukciósnál, hogy ki adhatta el azokat a képeket.