hirdetés

Bosszú vagy szerelem 21. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 21. részének hosszabb tartalma

 

 

Sirin már a karácsonyt és szilvesztert szervezi, valamint elárulja, hogy Banu is a Cesur házban lesz szilveszterkor. Sühan a városban sétál, amikor meglátja Banut és Mihriban asszonyt egy kávézóban beszélgetni. Mihriban elárulja Banunak, hogy egy galériában látta Tahsin nagyra tartott családi képeit.

 

Tahsin az isztambuli házban várja Sühant, haza akarja vinni a lányát, de eléggé parancsoló módon teszi, ami nagyon nem tetszik Sühannak. „Haldoklom” – mondja Tahsin, kijátszva az utolsó kártyát. Sühan kéri, hogy mondja el, mi a baja. „Törtető és megkeseredett vagyok” – kezdi, „családról álmodom”, nem érdekli, hogy mit gondolnak ők Adaletről, mert a nő nagyon szereti őt, mindenki csak „Korludag szeretőjének” hívja a városban, mindenki csak megalázza és mégis mellette maradt, mert csak őt szereti. Tahsin megmutatja, hogy Adalet köttetett vele házassági szerződést. Még Sühan anyja is elismerte, hogy Adalet az egyetlen, aki elfogadja olyannak Tahsint, amilyen. Mind a ketten a szeretet hiányával küzdenek. Mikor még a „cseléd” esküvőjére sem hívták meg Adalet asszonyt, akkor telt be nála a pohár, nem teheti ezt vele tovább, csak azért, nehogy megbántsa a gyerekeit. Majd az igazgatótanácsi ülésen történtek után, ha a gyerekei ennyire nincsenek rá tekintettel, akkor ő miért legyen rájuk azzal? Meséli el, miért is történt meg a gyors esküvő. Sühan sírva kérdi, hogy mi a betegsége, de Tahsin elárulja, nem beteg, csak azért mondta neki, mert biztos volt benne, így legalább végig fogja hallgatni. „Hogy is hagyhatnálak itt, amíg nem látom a gyermekeid?” Sühan ígéretet tesz, hogy tisztelni fogja Adalet Korludagot, ha az apja felhagy a „zsarolásokkal” és a piszkos üzelmeivel, a férfi igen nehezen, de megesküszik rá, de hogy ez mennyire lesz betartva, más kérdés.

Cesur a kocsiban ül és egy előre eltervezett beszélgetéssel készül, reméli, hogy azután is szeretni fogja őt a lány, amikor elmondja neki, hogy az apja egy gyilkos. Amikor visszatérne a házhoz, meglátja Sühant és Tahsint kilépni a házból, majd csörög a telefonja, Banu hívja a Mihriban asszonnyal kapcsolatos beszélgetéssel kapcsolatban.

Adaletnek feltűnik, hogy Hülya, vagyis Ayse annyira nem is ért a dolgához, mint egy terhesgondozónak kellene, mikor egyre rosszabbá válna a helyzet, megérkezik Tahsin és Sühan. Adalet nagyon megkönnyebbül, hogy Sühan békét ajánlva fogadja a házban.

Cesur visszatér a birtokára, ahol Kemal megmutatja a videót, a felvétel eléggé félreérthető, mintha valami lenne Bülent és Cahide között. Sirin felteszi a kérdést, Cahide évekig nem esik teherbe, aztán most meg hirtelen igen?

Sühan vidáman érkezik Cesurékhoz, ahol már Fügen asszony díszíti a fenyőfát, Sühan pedig átadja az ajándékát. Fügen asszony a nap során régi neveket említ, Ferdinand Solda említésére Cesur furcsán reagál, de kivágja magát.

Cesur hívja Bülentet és szembesíti a videóval. Bülent egy mesét talál ki arról hogy, Cahidét megfenyegették a kútba esett felhőkarcoló üzlet miatt, ezért kért tőle segítséget, majd megjegyzi, tenniük kell valamit, mert a végén Sühant is megfenyegetik. Este családi vacsorát rendeznek, Adalet főzött nekik, Tahsin, Korhan és Sühan is nagyon boldog, de leginkább Adalet.

 Cesur láthatóan bekapja a horgot, amit Bülent vetett ki. Három nappal később látjuk őket egy igazgatótanácsi ülésen. Egyre inkább jól alakul Bülent terve, Cesur láthatóan aggódik Sühanért, majd megjelenik egy férfi, aki levelet kapott Cesur aláírásával, amiben Tahsint és a céget is lejáratja. De Bülent visszaemlékezéséből kiderül, ő küldte el a levelet. Tahsin egyre inkább gyanakszik Cesurra, aki ki akarja vizsgáltatni az ügyet a rendőrfőnökkel, ha már éppen együtt érkezett Tahsinnal az irodába. A többiek is egyre inkább ellene akarnak fordulni, Korhan nagyon reméli, hogy nem vezette meg őket, Mihriban asszony próbálja csitítani és nyugtatni. Cesur is egyre idegesebb, miközben nagyon aggódik Sühanért.

Hülya elárulja Turannak, hogy vigyázzon magára, mert Bülenték nem akarják odaadni a pénzt, egy Cesur nevű férfival akarják megöletni. Turan aggódik, hogy a főnöke nem kapja meg az orvos fogadási tartozását, de Hülya szerint, csak annyit kellene tennie, hogy megelőzve, nekik kell lépni, meg kell ölni Cesurt és elvenni a pénzt.

Este hívja Mihtat, a katonatárs, Rifatot, a férfi ügyesen próbálja megvezetni Rifatot és eléri, hogy holnap találkozzon Hasan fiával. A beszélgetést Tahsin is végighallgatja, nagyon úgy látszik, szorul a hurok Cesur nyaka körül.

Cahide Sühan telefonján küld üzenetet Cesurnak, tovább alakul a tervük Bülenttel, ahogy leér a lakásból, Hülya ellopatja egy nővel Sühan telefonját. Turan meg az embereivel készül Cesur és Rifat fogadására.

Sühan egy ajándék miatt véletlenül kideríti, hogy még sincs Alemdaroglu néven erdő, amiről Cesurék megtévesztésként akarták korábban elhitetni vele. Az a terület az állam tulajdonában van.

Cesur egyre nagyobb bajban van, nem tudja, hogy apja katonatársával találkozzon, vagy Sühanhoz menjen. Rifat meg is kérdi, hogy az apja helyett Sühant választja? Az egyik helyen Tahsinék várják, a másikon meg egy csapat maffiózó Turan vezetésével, kezében egy pisztollyal.