hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1153-1157. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1153-1157. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 20:45 - 1153. rész

Tamara péntek este majdnem csókolózott Teóval, ez teljesen megzavarja. Le sem tagadhatná, hogy egyre jobban vonzza a férfi. Mikor még Gyöngyi is sürgeti, hogy jöjjön össze végre Teóval és járjanak, Tamara rájön, hogy ez neki nem megy. Nehezen ismeri be önmagának is, de képtelen szabadulni Joe emlékétől. Ezért úgy dönt, egyszer s mindenkorra tisztázza vele, lehet-e köztük még bármi is. Amikor találkozik Joeval, aki zavartan közli vele, hogy köztük mindennek vége, de még figyelmezteti, hogy vigyázzon Teóval. A megbántott Tamara erre dacosan otthagyja Joet.

Bori teljesen elkeseredett, hiszen már mindent bevetett, mégsem jutott közelebb Dávidhoz. Elképzelni sem tudja, mi lehet a baj. Karola azt tanácsolja neki, hagyja, hogy Dávid kezdeményezzen, akkor kiderül, hogy tényleg akarja-e Borit. Este a klubban Bori végre örülhet, ugyanis Dávid meglepetést ígér neki, ha munka után a házban vár rá.

Reggel Mesi felhívja Karesz és Milán a figyelmét arra, hogy mihamarabb munkát kellene keresniük maguknak. Karesz hamar elő is áll egy ötlettel: Kössék össze a kellemeset a hasznossal, és tegyék pénzzé problémamegoldó képességüket. Gyorsan neki is látnak a megvalósításnak. Létrehozzák az „Ötletbazár – a megoldó emberek nevezetű legújabb vállalkozásukat, és nem sokkal később már meg is kapják az első megbízást: egy kisiskolásnak segítenek a mateklecke elkészítésében, ám csúfos kudarcot vallanak.

2017.11.21., Kedd 20:45 - 1154. rész

Joe azon gyötrődik, hogy Tamara esetleg összejött Teóval és nagyon aggódik a lányért. Teót nagyképű macsónak tartja, és ki nem állhatja, különösen amióta Teó és Evelin ismerkedése balhéba fulladt. A lakótársai figyelmeztetése ellenére úgy határoz, hogy felkeresi Tamarát és nyomatékosan óva inti Teótól. Tamara elég zavartan reagál és dühösen nekitámad Joe-nak, hogy hagyja őt békén - azt csinál, amit akar! Joe hirtelen felindulásból megcsókolja Tamarát, aki zaklatottan elmenekül.

Reggel Karola már retteg attól, hogy el kell mennie egy specialistához, aki meg fogja vizsgálni, hogy mi nem stimmel a kezével. Bori azonban megnyugtatja, és Karola felbátorodva megy el vele az orvoshoz. Ott azonban lesújtó diagnózist közölnek Karolával: súlyosan megsérült az ideg a kezében! Az orvos először azt tanácsolja neki, hogy egyelőre ne vállalja a rizikós műtétet, hanem próbáljon ki egy alternatív kezelést. Karolában egy világ omlik össze.

Karesz és Milán megkapták az első megbízásukat, mint megoldó emberek: egy apa telefonon megbízta őket, hogy szervezzék meg a lánya nyolcadik születésnapját. A srácok nagyon örülnek a megbízásnak, de aztán kénytelenek megállapítani, hogy fatális hiba történt: ugyanis félreértették a feladatot és Fióna nem 8, hanem már 18 éves lesz - így a srácok minden eddigi előkészülete fölösleges. A srácoknak improvizálniuk kell és pár órán belül össze kell rakniuk egy király bulit. Kétségbeesésüknek a haverjukhoz, Puskás Peti zenésztársához fordulnak, hogy lennének-e ők a meglepetés sztárvendégek a szülinapon.

2017.11.22., Szerda 20:45 - 1155. rész

Lili nagyon belelkesül, mikor hallja, hogy ezen a héten megválasztják „Mr. 2017”-et. Lili szeretné, ha Dani is részt venne a versenyen, és elnyerné a díjat, de a fiút ez nem érdekli. Lili ragaszkodik hozzá, mert szeretne tetszelegni a győzelem fényében – és mert Roland is benevezett, Lili pedig azt szeretné, ha Dani legyőzné őt. Mikor Dani továbbra is ellenkezik, Lili titokban benevezi őt. Dani nagyon megharagszik rá, Lili pedig attól fél, hogy saját hibájából veszélybe sodorta a kapcsolatukat.

Tamara kétségbeesik, mikor Joe újból felbukkan, és óva inti őt Teótól. Tamara elbizonytalanodik, vajon még mindig érez iránta Joe valamit, és az mit jelentene számára. Közben Szofi kiosztja Joe-t, mert képtelen tétlenül nézni, ahogy hiú reményeket táplál Tamarában. Az érzelmi hullámzás azzal ér véget, hogy Tamara utoljára elmegy Joe-hoz.

Zoé ártalmatlanul cseveg egy futár fiúval, ami miatt Gábor féltékenykedni kezd, de Zoé megőrzi a higgadtságát. Később Zoé tanúja lesz, ahogy Gábor megbámul egy nőt, majd később Gábor fölényeskedve viselkedik Zoéval, amiért Zoé is visszavág, és megleckézteti őt. Zoé és Evelin megbámulnak két jóképű férfit, és méltatják a testi adottságaikat. Gábor egyáltalán nem találja ezt olyan viccesnek, ami veszekedéshez vezet.

2017.11.23., Csütörtök 20:45 - 1156. rész

Roland reggel azzal szembesül, hogy a Mr. 2017. verseny előtt szinte az összes szavazatot Dani zsebelte be: a táncos lányok és Bécy is rá fogadtak. Rolandot mindez csak keményebb küzdelemre ösztönzi, ráadásul Bori váratlanul felajánlja neki, hogy támogatni fogja a felkészülésben – segít neki a táncprodukció betanulásánál. A tánctanulás viszont nagyon nehezen megy, mert Roland nem képes megjegyezni a koreográfiát. Lili gúnyolódása is hátráltatja az ügyet, így Roland keserűen feladja a dolgot, és befejezi a gyakorlást.

Tamara össze van zavarodva, bizonytalan. Eljátszik a gondolattal, hogy Teóval esetleg viszonyba bonyolódhatna. Mikor lépéseket tesz felé, Teó visszautasítja, és helyette azt javasolja, hogy maradjanak csupán barátok. Tamarának rosszul esik az elutasítás, de „haverként” vele tart mégis, és feltérképeznek egy kocsmát. Teó az este során felszed egy lányt, és Tamara kénytelen bevallani magának, hogy féltékeny. Mikor Teó éjjel a lakásba is felviszi új ismerősét, Tamara képtelen uralkodni magán, és jelenetet rendez.

Joe elhatározza, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt, hogy ne veszítsen további kuncsaftokat. Gáborral együtt fognak hozzá a munkához. Joe nagyon élvezi, hogy ismét tevékeny lehet, Gábor viszont már kevésbé ilyen ambiciózus, munka helyett inkább lányokkal flörtöl. Joe, hogy móresre tanítsa, odarendeli Zoét, akinek a megjelenése valóban kínos meglepetést okoz Gábor számára.

2017.11.24., Péntek 20:45 - 1157. rész

Reggel Joe alaposan leteremti Evelint, hogy végre keressen munkát magának. De Evelin a tökéletes munkát keresi, és nem elégszik meg akármivel. Ezért Joe arra kötelezi a lányt, hogy takarítson az új (ideiglenes) műhelyben. Ám amikor Evelin meglepetésére kap egy hívást a casting cégtől, akikhez múltkor elmentek Zoéval, hogy ma menjen el egy interjúra, Evelin nagyon boldog lesz és túlzásokba esik a lakótársai előtt. Evelin szörnyen csalódik, amikor kiderül, hogy nem modellnek vagy táncosnak hívták csak segédasszisztensnek.

Danit már reggel idegesíti Lili, aki attól fél, hogy Roland a műsorával túl fog tenni a fiún. Ám Dani nem hajlandó hülyét csinálni magából. Később Dani a kidobói edzőteremben edz, és ott bosszúságára összefut Zoéval, akivel rögtön össze is vesznek. Amikor Dani válla megsérül, Zoé el akarja vinni orvoshoz. Zoé, aki sajnálja, hogy közte és Dani között ilyen rossz a kapcsolat, tesz egy békülékeny lépést Dani felé, amit a fiú azonban rögtön félreért. A frusztráltságát Dani Lilin vezeti le.

Amikor Szofi reggel kap egy új fizetési felszólítást, keserűen kénytelen szembesülni azzal, hogy még mindig nyakig ül a bajban. Nem túl lelkes, amikor Tamara ráveszi, hogy egy szalonban próbáljon fel pár esküvői ruhát. Semmiben se érzi magát jól, valahogy egyik sem az ő stílusa. De amikor Szofi megtalálja a tökéletes ruhát, az nem teljesen jó rá, szorítja, és nem megy fel a cipzár. Tamara és az eladó addig győzködik, amíg Szofi végül megveszi a szoros ruhát, amit ráadásul meg se engedhetne magának a fodrászat pénzügyi problémái miatt.