hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1168-1172. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1168-1172. rész tartalma

 

 

2017.12.11., Hétfő 20:25 - 1168. rész

Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol tartózkodhat. Bori szinte pánikba esik, amikor egy idegen férfi veszi fel Karola mobilját. Aztán kiderül, hogy az illető a mobilt egy kocsma előtt találta – de Karoláról továbbra sincs semmi hír. A többi lakótárs is belekapcsolódik a keresésbe, Roland különösen beveti magát, aki ezzel Borinak akar imponálni. De minden hiába, Karolának nem akadnak a nyomára. Amikor Bori már-már összeomlik az aggodalomtól, Roland vigasztalja.

Evelin örül, amikor Orsi elfogadja a bocsánatkérését, amiért elárulta a titkát Joenak. Bűntudatból felkarolja Orsit, az egész napot vele és Zoéval akarja tölteni. A nap folyamán azonban megismerkedik egy jó pasival, és egyre inkább úgy érzi, hogy Orsi kolonc a nyakán. Bűntudata miatt magával viszi Orsit bulizni, ahol azonban egymásnak ugranak, és Evelin hazaküldi a lányt. Orsi azonban Evelin tudta nélkül továbbra is ott marad, és leissza magát.

Tamara reggel megint összeszólalkozik Teóval és tönkreteszi a mobilját. Az ideges Tamarát a fodrászatban Joe unokahúga és Evelin várja, ahol Tamara igencsak meglepődik a hír hallatán, hogy Joe egy lányt nevel. Mivel Orsi a fodrászatban felejti az újonnan vásárolt ruháit, Tamara beugrik vele az albérletbe, ahol meghatja Joe gondoskodása és ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Tamara vacsorát főz Joe-nak, de a jól induló helyzet a visszájára fordul.

2017.12.12., Kedd 20:25 - 1169. rész

Reggel a Bécy házban még mindig pánikhangulat van, mert Karola még mindig nem került elő. Mikor Bori nyomok után kutatva rábukkan Karola régi skicceire, azt hiszi, hogy végre sikerült valami támpontot találnia. Mind az adott helyre sietnek, ahol azonban csak Karola holmiját és néhány véres zsebkendőt találnak. A legrosszabbtól tartanak. Végül épségben megtalálják a lányt, de csak nagy nehézségek árán sikerül rávenniük, hogy hazamenjen.

Tamara még mindig teljesen kivan, hogy Joe szabadságra vágyva őt nem vállalta be, viszont befogadott egy kamaszt, de mikor aztán Teó reggel egy egyéjszakás kalandjával állít haza, úgy érzi, minden férfi csak szórakozik vele. Később Teó volt felesége, Éva is beállít a fodrászatba, és kiderül, hogy Teó már két hónapja nem fizet tartásdíjat a fiai után. Ettől aztán már tényleg nem tudja, mit gondoljon a férfiről. A feleséggel együtt konfrontálják Teót a tényekkel, és kiderül, hogy az teljesen eladósodott, amikor csődbe ment a kocsmája.

Evelin fontos interjúra készül. Ma jár le a Joe-tól kapott ultimátum: vagy talál magának munkát, vagy repül az albérletből. Evelint nagyon frusztrálja, mikor kiderül, hogy Totó is megpályázza az állást, és hogy az valami egészen más, mint amit gondolt. Így aztán a próbamunkánál meglehetősen hátrányba kerül, miközben Totó sikert sikerre halmoz. Evelin és Totó összevesznek, és az egyik alkalmazottnak kell csitítania őket. A főnök nagyon megharagszik rájuk, és mindkettőjüket ki akarja rúgni.

2017.12.13., Szerda 20:25 - 1170. rész

Gábor hiába ellenzi, Niki Evelinnel együtt mégis elfogadja a lábmodell-munkát. Útban a fotózásra Niki és Evelin összefutnak Danival és Lilivel, ami kizökkenti Evelint a nyugalmából. A fotózáson megjelenik Gábor, aki részegen követte a lányokat, kiveri a balhét, mire Kornél felmond Nikinek. Niki emiatt összekap Gáborral. Evelin ott marad a fotózáson.

Amikor Szofi reggel ultimátumot ad a bátyjának és kijelenti, hogy repülni fog a lakásból, hogyha elcseszi az állását a Bécy klubban, Tamás már a tenyerét dörzsöli. Ezért aztán keményen provokálja Teót a klubban, hogy végre meg tudjon tőle szabadulni. Ám amikor Szofi érzelmesen kijelenti, hogy attól fél, teljesen kicsúszik a bátyja lába alól a talaj, Tamás elgondolkozik.

Reggel Karesznek zseniális ötlete támad. Mivel holnap születésnapja lesz, szeretné újra átélni a 17. születésnapját, amikor Milánnal Lengyelország felé stoppoltak. Milán is benne van és gyorsan találnak is egy sofőrt. Ám egy vita után a sofőr kidobja őket az autójából. Karesz és Milán hirtelen az utcán találják magukat és mindennek a tetejébe még tandem tolvajnak is tartják őket és a rendőrök beviszik őket a rendőrőrsre.

2017.12.14., Csütörtök 20:25 - 1171. rész

Reggel Gábor rettentő depressziós amiatt, hogy Zoé itt hagyta. Miután Joe-tól szabadnapot kap, elmegy a kedvenc sörözőjébe, hogy egyedül lehessen. Niki viszont aggódik érte, követi, és meg akarja vigasztalni. Gábor azonban nem kér a lány segítségéből, és durván kiosztja, amin Niki nagyon megbántódik. Később Niki beolvas Gábornak a viselkedése miatt. Aztán felbukkan Marika, és közli Gáborral, hogy egy családi ügyben még ma este haza kell utaznia Erdélybe.

Roland reggel ismét hagyja magát provokálni Dávidtól, aztán később bosszút áll rajta, mikor bezárja őt a szaunába, és elveszi a telefonját. Rolandnak így sikerül meghiúsítania Bori és Dávid megbeszélt randevúját, és szerencsét próbál a lánynál. Bori és Roland valóban nagyon jól érzik magukat együtt, és Rolandban csak egyre inkább nő a remény, amikor Bori váratlanul megcsókolja őt. Ám ekkor fény derül a kis magánakciójára is, és Bori mérgesen lerázza őt.

Joe már reggel ideges attól, hogy úgy kell nógatnia Orsit, induljanak el végre az iskolába. Joe elviszi a lányt, és megkönnyebbül. Később viszont észreveszi, hogy Orsi az autóban felejtette a tornazsákját. Joe-nak vissza kell mennie az iskolába, ahol Orsit egy csapat diákkal találja az utcán. Joe kénytelen kiosztani az unokahúgát, ami állatira felbosszantja a lányt. Joe már pont azt hiszi, hogy lazíthat kicsit, mikor felhívják az iskolából, hogy Orsi csinált valamit, és Joe-nak be kell mennie. Joe az irodába érve megtudja, hogy Orsi összeveszett Ivettel, mert a lány azzal csúfolta, hogy az anyukája börtönben van.

2017.12.15., Péntek 20:25 - 1172. rész

Amikor Lili reggel rá akarja beszélni a barátját, Danit arra, hogy egy romantikus napot töltsön el vele, Dani egy hazugsághoz folyamodik. El akar menni a barátaival. Ám igazából titokban Evelinnel találkozik, akivel két napja egy baráti találkozót beszélt meg. Ám a találkozás kezdetben nagyon feszülten zajlik, míg végül egy meghitt pillanatban megkettőjüknél megtörik a jég. Miközben Dani számára világossá válik, hogy számára nem elég, ha csak barátok lesznek Evelinnel, addig az albérletben Niki nyomatékosan figyelmezteti Evelint, hogy vigyázzon Danival. Evelin megígéri Nikinek, hogy közte és Dani között nem lesz semmi, ám igazából nem hagyja őt hidegen Dani.

Bori még mindig mérges amiatt, hogy tegnap spontán megcsókolta Rolandot. Roland számára ez bizonyíték arra, hogy Bori is érez valamit iránta, így egy lehetőséget sem hagy ki arra, hogy szembesítse Borit ezzel. Bori azonban először ragaszkodik ahhoz, hogy ez a csók semmit sem jelentett, ám számos újabb szembesítés után kénytelen bevallani, hogy érez valamit Roland iránt. De mégis ragaszkodik Dávidhoz, akivel boldog, és ha összejönne Rolanddal, az egész úgyis katasztrófával végződne. Hogy önmagát védje, megkéri Rolandot, hogy hagyja őt végre békén és ne tegye tönkre a boldogságát Dáviddal.

Amikor Milán reggel megtalálja Sári esküvői meghívóját, pánikolni kezd és el akarja dugni Karesz elől. Milán aggódik, hogy Karesz megint ki fog fordulni magából és az az ötlete támad, hogy össze fogja őt hozni valakivel, hogy ne boruljon a hír miatt nagyon ki. Egy internetes oldalon Milán valóban talál valakit és Klárit, Mesi barátnőjeként mutatja be Karesznek. Ők ketten valóban rögtön nagyon jól egymásra hangolódnak, de aztán kiderül, hogy Klári egyáltalán nem százas.