hirdetés

Bosszú vagy szerelem 19. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 19. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan sírva utazik Cesur mellett a kocsiban, nem tudja feldolgozni apja házasságát, a lány reggelig akar inni. Közben Korhan és Cahide koccintanak Tahsin és Adalet egészségére. Adalet elmeséli Cahide kérdésére a váratlan lánykérést és az esküvőt az önkormányzaton.

 

Mihriban egyedül üldögél a nappaliban és visszaemlékezik, hogyan hagyta cserben az esküvő előtt Tahsin. Kiderül, hogy tényleg a földért vette el régen Tahsin Sühanék anyukáját, mivel az apa nem adta el a földet, elvette a lányát, Mihriban pedig hoppon maradt az esküvő napján. Korhan arra kéri az apját, hogy Sühan döntését is tartsa tiszteletben, ha a lány is tiszteletben tartja Tahsin döntését. A kellemetlen helyzetet Cahide oldja meg azzal, hogy „megmozdult” a gyermek a pocakjában.

Cesur tényleg elviszi inni Sühant, aki kisírja minden bánatát az anyukájával, az apukájával és Adalet asszonnyal kapcsolatban. Cesur próbálja nyugtatni a lányt, majd hazaviszi a lány városi lakásába. Érdekes módon még a riasztó a kódját is tudja…

Cahidéban felmerül, hogy Adalet megjelenésével, mi lesz az örökséggel?  Korhan fáradt és nagyon nincs kedve erről beszélni. Cahidénak feltűnik, hogy egész este nem látta Hülyát, keresi mindenfelé a nőt. Kisebb balhét csinál a házban, Korhan is felébred, nem érti, miért aggódik ennyire Ayse iránt. Salih megnyugtatja, hogy azzal a férfival ment el, aki Adalet csomagjait hozta. A következő jelenetben már látjuk, hogy Turak fegyverrel fenyegeti Hülyát egy jachtkikötőben, majd mikor üldözni kezdi a férfi, sírva elárulja, hogy terhes. Hülya korábban elhintette Cahidének, elképzelhető, hogy Turak az apa és a férfi láthatóan el is gondolkodik ezen.

Mihriban megvárja az éjszaka érkező Bülentet és neki esik, amiért Tahsin mellé állt, de megnyugtatja az anyukáját, ne aggódjon, ő csak kihúzta a tőrt Tahsin hátából, amit a gyerekei szúrtak bele. Vagyis csak helyezkedik a férfinál és a cégnél, majd Cahide hívja, hogy Hülya eltűnt és segítséget kér.

Turak teljesen kiakad, „úgy volt, hogy elveteted”. A nő azt hazudja neki, nem tőle van a gyerek és megbeszélte az apával, hogy megszüli. Azt hazudja, hogy Bülent Aydinbas az apa.

Másnap reggel Kemal meglátja, hogy az erdőben Bülent és Cahide együtt beszélget és látja, hogy a férfi nyugtatgatja a síró nőt, fotót, videót készít róluk. Bülent szerint el kellene mindent mondania Korhannak, mert biztos, hogy le fog bukni. Kéri a nő, hogy ne hagyja cserben és továbbra is aggódik a gyermeke iránt. Persze kérdés, hogy távolról nézve, az egészből mit vont le Kemal.

Mihriban asszony meglátogatja Cesurt, de a férfi már nincs ott, Fügen asszony viszont igen, aki azt hiszi, hogy a nagykövetségen együtt dolgoztak a régen. Mihriban szerint természetesen összetéveszti valakivel, de nem is gond, mert megtudja, hogy Tahsin ölte meg Cesur apját, és ha a férfi tudomást szerez róluk, akkor a fiát is megöli. Fügen a kérdésére elmondja, hogy az ellopott festmények miatt ölték meg Hasant, mivel a Korludag házban meglátta a festményeket és lebuktatta volna Tahsint. Majd mikor visszakérdez, milyen festményekről van szó, Fügen asszony semmire sem emlékezik.

Délelőtt 11-kor szól az ébresztő, Sühan kicsit nagyon másnapos, de Cesur levele fogadja az éjjeliszekrényen ilyen állapotra szóló jó tanácsokkal. Majd meghozzák a hotelből a ruháit és eszébe jut, hogyan segített rajta kijózanodni Cesur, aminek az a vége, hogy a férfi látta őt meztelenül, mivel kénytelen volt levenni a ruháját. Be van pánikolva, mit is csinálhatott este a férfival. Aztán megjelenik Sirin, Cesur másnaposság elleni italát hozza. Sirin egy üzenetet félreért, de a képek alapján a férfi nem használta ki a helyzetet, mindenesetre Sühan elképesztően szégyelli magát.

Megismerjük Banu apukáját is, aki szintén benne van az összeesküvésben. Megjelenik Tahsin is, majd Rifattal is megismerkedik, ismerős neki a férfi, de nem tudja honnan. Tahsin, miután megnyugszik, hogy a lánya rendben van, üzen Cesuron keresztül Sühannak. Ne hagyja, hogy újra felhasználják arra, hogy neki ártsanak.