hirdetés

Bosszú vagy szerelem 23. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 23. részének hosszabb tartalma

 

 

Tahsin rájön, hogy Cesur Hasan fia, elmondja Adaletnek. Cesur menne már a kórházból, de Kemal és Mihriban egyelőre meggyőzi a maradásra. Hülya felkeresi Neclát, aki védi a férfit, Hülya üzen a lányon keresztül Turannak. A férfi már elment a lakásból és rászállt Bülentre, autóval üldözi. Turan fegyverrel fenyegeti Bülentet és megpróbálja kiszedni belőle, mi történt, ki verte át őt. Korhan megy segíteni neki, mivel úgy gondolja, hogy a rendőrök lassabban érkeznek oda, mint ő. Még Sühan is utána megy.

 

Bülent megijed, és azt hazudja Turannak, hogy Cahide tervelt ki mindent. Megjelenik a rendőrség is, Turan megpróbálja rájuk fogni, hangosan kiabálja, Bülent és Cahide csapdába csalta őt, de a rendőrség végül elkapja Turant, de megfenyegeti őket. Közben szinte minden érintett megjelenik a helyszínek, így Turan megfenyegeti Hülyat is, a nő nem érti, miért nem tud egyszer Turan férfiként viselkedni. „Mindent szépen elmesélek és elrontom a játékotokat. Ha Bülent börtönbe kerül, akkor az a gyerek egyedül marad.” – mondja Turan. Korhan számára kiderül, hogy Ayse nővért Hülyanak hívják. Sühan viszont azt kérdezi, miféle gyerek? De választ nem kap.

Elmennek a házba és Hülya bevallja, hogy régen Turan szerelme volt. Cahide mellé áll, hogy tudott erről. Hülya szerint Turan azt hitte, hogy az orvossal jár és féltékenységből megölte Dr. Nedimet. Mihriban megkérdi, hogy mi a köze Bülentnek mindehhez. Cahide bevallja, hogy ő keverte bele Bülentet, ő mondta Hülyának, hogy mondja Turannak ezt a nevet, abban bízva, hogy akkor leszáll a lányról. A rendőrfőnököt felhívják és bejelenti, hogy megtalálták a férfi kocsijában a fegyvert, amivel az orvost megölték. Hülya visszaemlékezik, mikor is rejtette el a kocsiban a fegyvert.

Tahsin és a rendőrfőnök elbeszélget egymással. Tahsin szerint csak azért nem érkezett meg a találkozóra Cesur, mert meglőtték. Kiabál a rendőrfőnökkel, miért nem jöttek rá, hogy Cesur Hasan fia, miért nem képesek már tenni valamit.

Kemal véletlenül meghallja, mit beszél Banu, Salih és Cesur a kórteremben Tahsinről. Kemal megfogadja, hogy nem mond el ebből semmit, Cesur jelzi, mostantól kezdve nincs titkuk előtte. Sühan vívódik, mitévő legyen, elmegy Cesur házához, Tahsin meg folyamatosan próbálna vele beszélni, de megint lemarad a lányáról. A háznál Sirin nyit ajtót és elmondja neki, megtudta, ki is valójában Cesur. Sühan Fügen asszonyhoz megy látogatóba, de a nő gyógyszert kapott és alszik. Sühan elkezdi mesélni Sirinnek, miket tudott meg. Közben közös fotókat lát magukról kitéve Cesurnál és ezen elgondolkodik. Sühan kicsit kiakad, hogy Sirin is Cesurnak dolgozik, amióta itt van a férfi, azóta próbálja őt Cesur felé tolni. Végül elmondja a lánynak, Cesur Hasan fia és azért van itt, hogy ártson Tahsinnak, mindent csak azért csinált, hogy Sühanon keresztül bejusson a házba. „Minden csak hazugság volt!” – mondja sírva a lány.

Cesur is leül beszélgetni Kemallal és elmondja neki, nem véletlenül érkezett Korludagba, számon kérni jött Tahsint, mert az apját megölte. Kemal rákérdez, hogy volt-e köze Sühan balesetéhez és a tűzhöz. Azt, mondja, ehhez semmi köze nem volt. Közben Sühan éppen azt mondja Sirinnek, ez is biztos Cesur terve volt, hogy a megmentő szerepében tetszelegjen. Végül sírva elkezdi tűzre vetni a képeket, hogy hagyta átverni, behálózni magát. „Gyűlölöm, de közben őrülten félek, hogy elveszítem” – mondja Sühan „de már elveszítettem, az nap, amikor meggyűlöltem. Rájöttem, hogy beleszerettem.” Sirin próbálja nyugtatni, Sühan a vállán sír.

Kemal hűséget fogad Cesurnak, minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy Tahsin börtönbe kerüljön. Kemal beszél Banuval, hogy minden rendben van a férfival, aki „alszik”, közben meg azon dolgoznak, hogy elmenjen a kórházból. Cesur megszédül, de saját felelősségre csak kisétálnak onnan, szerencséjükre Rifat autóval várja őket.  Cesur bedobja Rifatnak, menjenek meglátogatni Mithat urat.

Sirin bevallja, hogy elvitte Fügen asszonyt Tahsinhoz és a festményről beszélt. Aztán eszébe jut, hogy azt is mondta a nő, hogy a festmény régen, az apósa, a Karahasanoglu udvarház falán lógott. Sühannak minden olyan korábbi beszélgetése Cesurral bevillan, ami a képpel és a férfi családjával kapcsolatos lehet. Elrohan Sirintől és felkeresi az apját.

Tahsin éppen magát „sajnáltatja” Adalet asszonnyal és arról beszél, hogy az öreg oroszlán nem érezte meg, hogy ott van a közelében egy sakál, mikor megjelenik Sühan és készülnek a nagy beszélgetésre.