hirdetés

Bosszú vagy szerelem 38. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 38. részének hosszabb tartalma

 

 

Korludag vezetőit felfüggesztették az állásukból, mind elmennek Tahsinhoz és átbeszélik a dolgokat, de a polgármester, az ügyész és a rendőrfőnök sincs a legjobb passzban. Leginkább a rendőrfőnök tart ki mellette, Mehmet a bátyja halála miatt bosszút akar állni, a többiek menekülnek a süllyedő hajóból.

 

Az emberek még mindig félnek Tahsin Korludagtól, de Cesur megpróbálja megnyugtatni őket. Adalet asszony próbálja besározni Cesurt és Mihriban asszonyt előttük, de Cesur visszavág, és az emberek megtapsolják. Adalet szerint ez az ember csak felforgató és csaló, hamar el fog tűnni.

A gyárban nagy a hajtás, mert kevés az ember, Sirin összekavarja az egyik üveg gyártatását, így az fog bekerülni nagy sorozatban, amin a vers van. Korhan panaszkodik Sühannak, megtalálta a nőt, aki Amerikába készül és elmeséli, mi történt vele a rendőrségen. Korhan szerint Cesur állhat az ügy mögött, de Sühan szerint ilyet biztosan nem tenne. Cahide pedig megmondja Hülyának, ne mozduljon ki a házból. Hülya az útlevelét akarja, Cahide kicsit féltékeny, nem tudja eldönteni, mennyire volt csak a terv része, vagy tényleg lehet Hülya és Korhan között valami. Sühan bevallja Korhannak, hogy szereti Cesurt, de szenved ettől a helyzettől, nagyon szeretné, ha megtalálná Cesur az apja gyilkosát, de nagyon reméli, hogy nem az ő apja a gyilkos. Az emberek visszatérnek a gyárba, Cesur szavai hatottak.

Korhan a tóparton gondolkodik, egyre inkább nem akarja elhinni, hogy Cesur lenne a Hülya ügy mögött. Arra jutnak Cahidével, hogy csak a pénz miatt tehette Hülya az egészet. Mivel Cahide nem tud leállni a megcsalási üggyel, így Korhan elküldi, most nincs kedve senkivel sem beszélni.

Az emberek, akiket Cesur felbújtatott, feljelentést tesznek az ügyészségnél. Tahsin egyre idegesebb, már több mint ötvenen akarják a földjük rendezését, amit kicsalt tőlük Tahsin, Mehmet már készül a visszavágásra.

Sühan számára kiderül, hogy véletlenül a verses üvegből gyártottak le nagy adaggal, de mikor megérkezik Cesur, a férfi meggyőzi, nehogy kidobja, neki nagyon szép Valentin-napi ajándék lesz, a többit meg adja a vevőinek ajándékba. Mehmet emberei megrongálnak több kirakatot is a főtéren. Közben Sühan és Cesur együtt vacsorázik, a lány megnyugtatja, már megbocsájtott neki. Cesur megjegyzi, már harminc napja házasok, megpróbálja végre átadni a gyűrűt, majdnem megint nem sikerül, de végül nem hagyja eltántorítani magát. Meg kell hagyni, nem a legszebben, kicsit romantikamentesen történt meg az átadás, már-már arra futott ki a dolog, hogy Tahsin miatt kellene Sühannak hordania, sőt Cesur nem is veszi fel a gyűrűt, ha Sühan nem akarj. Azért látjuk, ha Cesur nem is, hogy Sühan mosolyogva távozik.

Nem tart sokáig az öröme, kiderül, hogy betörték a bolt ablakait, de nem csak Sühanét, hanem Adalet gyógyszertárának ablakait is. Tahsin felháborodik, még a volt rendőrfőnök is megjelenik. Mivel azt kiabálták, hogy vége Korludag zsarnokságának, így Tahsin arra gyanakszik, hogy Cesur volt a felbújtó. Majd egy kisebb verekedés alakul ki az emberek között, vannak akik Korludag, vannak akik Alemdaroglu mellett állnak. Cesur nem jött ki jól a helyzetből, Tahsint még fejbe is dobják, sőt lövés is dördül.

Cahide Bülenttől kér segítséget Hülya ügyben, de a férfi nem akar jobban belekeveredni, míg Reyhan meglátja őket, mikor kigyullad a ház. Reyhan Saliht keresi, de látjuk, hogy a férj gyújtotta a lángokat. Végül kiderül, hogy a személyzet házai kaptak lángra, Salih közben azt kiabálja, miért bántja Alemdaroglu a szegény szerencsétleneket?

Chetin, Banu apja hívja Cesurt, szerinte mindent Tahsin tervelt ki megint, mint a lánya elrablását is. A beszélgetést Sühan is hallotta, aki teljesen maga alatt van, nem akarja elhinni, hogy az apja ilyenekre képes lenne. Menne a farmra, hogy megnézze rendben van-e az apja, Cesur kéri a teljesen összezavarodott lányt, maradjon vele, biztosan nem komoly a baja.