hirdetés

Elif - A szeretet útján 54-58. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 54-58. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 16:10 - 54. rész

Arzu megzsarolja Veyselt, hogy vagy neki dolgozik, vagy feldobja a rendőrségen. Veysel első feladata az lesz, hogy szabaduljon meg Melihtől. Veyselt hazafelé elkapják a rendőrök, és kihallgatják az Idrisszel való kapcsolatáról, de végül elengedik. Seyda találkozik Murattal, de Nadir meglátja őket, és dühös lesz. Ipek magára hagyja Tugcét és Elifet.

2017.11.21., Kedd 16:10 - 55. rész

Kenan elhatározza, hogy beszél Melekkel. Arzu Eliftől megtudja, hogy Melek volt az, akit Kenan kórházba vitt. Annyira sokkolja a hír, hogy elájul. Melih megtudja Ipektől, hogy Kenannak volt egy szerelme, és az anyja parancsára vette el Arzut, hogy őt elfelejtse. Zeynep és Selim kibékülnek. Veysel megkapja a válókeresetet. Kenan elmegy a Rüya kávézóba, hogy beszéljen Melekkel.

2017.11.22., Szerda 16:10 - 56. rész

Elif és Tugce úgy néz ki, végre testvéri viszonyt tudnak kialakítani, ahogy elmélyülni látszik a viszony Selim és Zeynep között is, mikor a fiú felajánlja, hogy megszereli Zeynep és Melek kályháját. Melek ismét találkozik Kenannal, aki nem szeretne mást, csak megtudni, mit rontott el hat éve, amiért szerelme elhagyta.

2017.11.23., Csütörtök 16:10 - 57. rész

Arzu meghallja, ahogy Kenan egy ügyvéddel telefonál, és azt hiszi, a férje el fog válni tőle. Ezt elpanaszolja Aliyénak is, aki megígéri, mindent megtesz a házasságukért. Azonban Tugce kihallgatja a beszélgetést és eldönti, a legjobb, ha megszökik a házból, Elif pedig úgy dönt, csatlakozik hozzá. A sötét éjszakában azonban a két lány megijed, és inkább visszafordulnak.

2017.11.24., Péntek 16:10 - 58. rész

Arzu elmegy Melekhez a kávézóba és megfenyegeti, hogy többé nem látja viszont a lányát. Melek elájul. Murat kiböki Seydának, hogy százezer lírát adtak Erkut kezébe. Mivel Seyda csak ötvenezerről tud, felhívja Nadírt, aki számon kéri Erkuton a különbözetet, de Erkut kivágja magát. Melih folytonos jelenléte egy jobban zavarja Arzut és Selimet.