hirdetés

Elif - A szeretet útján 69-73. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 69-73. rész tartalma

 

 

2017.12.11., Hétfő 16:15 - 69. rész

Tugce és Elif tovább versenyeznek, hogy megszerezzék az utolsó csillagot a tízből egy jó cselekedettel. Eközben Kenan meglátogatja Meleket, szerencsére, mert így meg tudja menteni a rátámadó ingatlanügynöktől. Eközben Selim és Pelin között élesedik a viszony, mert a lány nem akarja észrevenni Selim egyértelmű elutasítását.

2017.12.12., Kedd 16:15 - 70. rész

Ugyan Arzu számára közeleg a végítélet napja, ahol nem marad más választás, mint lemondani Melih javára a részvényeiről, úgy tűnik, szerencsés fordulatot vesz az eset. Murat Isztambul legjobb hackerétől megtanulja, hogy kell visszaállítani a törölt fájlokat, így talán visszaszerezheti a kompromittáló felvételt Melih ellen.

2017.12.13., Szerda 16:15 - 71. rész

Murat elintézi a feladatot, amivel Arzu megbízta, de Sadik rányitja az ajtót és Muratnak menekülnie kell. Melih közben megtudja, hogy Arzu telefonja eltűnt és megbízza Sadikot, hogy találja meg a többiek előtt és semmisítse meg. Kenan kap egy borítékot, benne leleplező képekkel róla és Melekről, ám a boríték, a tolvaj utáni hajsza zűrzavarában eltűnik.

2017.12.14., Csütörtök 16:15 - 72. rész

Sadik rájön, hogy Aysénál van a boríték, amit Melih keres. Követi az asszonyt és kiderül, hogy Ayse ahhoz a nőhöz ment, aki a képen szerepel. Melek megijed és megdöbben a képeken és elképzelni sem tudja, hogy ki készíthette őket. Selim összeakaszkodik Erkuttal, amikor meglátja, hogy hogyan bánik Zeyneppel, ám Nadir közbelép.

2017.12.15., Péntek 16:15 - 73. rész

Elif megtart egy képet az anyjáról és Kenanról. Melih megbízza Sadikot, hogy nézze át Ayse szobáját. Sadik talál egy képet Ayséről és Melekről, amiből Melih rájön, hogy Melek a birtokon dolgozott. Sadik próbál rájönni, hogy ki ő, és Ayse tartja-e vele a kapcsolatot. Ipek és Meleh elviszi sétálni Tugcét és Elifet. Ipek beszél Melihnek Kenan első feleségéről.