hirdetés

Bosszú vagy szerelem 26. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 26. részének hosszabb tartalma

 

 

Korhan és Sühan egy autóban utazik. Sühan nagyon fél, hogy még mi derülhet ki a múltjukkal kapcsolatban, Korhan szerint, a háború csak most kezdődik. Korhan csak most tudja meg, hogy Cesur Hasan Karahasanoglu fia. Visszaemlékezik, mikor gyerekként találkozott Hasannal a gyilkosság éjszakáján. Sühan szerint Korhan valamit tud, amit nem mond el neki, de Korhan csak annyit mond, az apján gondolkodik.

 

Tahsin dühöng az irodában, vele van a rendőrfőnök, az ügyész és Bülent. Hogyan kerülhetett elő az eredeti dokumentum, teszi fel a kérdést? Cesur hivatalosan azt nyújtotta be, de a cég felé egy másikat. Tahsin ordibál, honnan tudhatott volna róla, hogy van egy ilyen irat, bár emlékezhetünk rá, hogy az előző részben megmutatták, ahogy harminc évvel ezelőtt széttép egy jelentést Salih előtt. A jelenben, Salih hallgatózik az ajtó előtt, majd mikor hallja Tahsin szavait, elmegy onnan. Tahsin azt kéri az ügyésztől és a rendőrfőnöktől, vonják vissza a vádakat. A rendőrfőnök rákérdez, hogy tud-e valamit a lövöldözésről, nehogy váratlan információval kelljen majd szembenézniük. Tahsin a feltételezésen is kiakad, attól még, hogy elfelejtkezett egy papírról, még nem gyilkos.

Bülent inkább kimegy az irodából, majd hívja Cahidét, a nő éppen ál hasat gyártat. Bülent jelzi, mostantól kezdve egyikük sincs biztonságban. Aggódik, hogy Banu lett Turan ügyvédje, szerinte a férfi mindent ki fog tálalni. Közben látjuk, Turan el is mond mindent Banunak, bevallja, hogy Hülya szabadította rá Cesurra, de szerinte Hülyát is felhasználták. Cesur rájön, a gyilkossági kísérlet mögött nem Tahsin Korludag áll, hanem valószínűleg Bülent. Hülya megígéri Cahidének, hogy a Turan ügyet majd megoldja.

Cesur felkeresi a konditeremben Bülentet, ahol a férfi dühösen boxol. Cesur céloz arra, hogy beszélniük kell, mindenféle botrány nélkül, békés úton rendezzék a dolgaikat. Végül addig húzza Bülentet, amíg az neki esik és verekedni kezdenek. Mikor szétszedik őket, Cesur tovább folytatja a szóbeli harcot „Kezdd el használni az eszed. Ne rám fókuszálj, a célodra koncentrálj” – ajánlja Cesur Bülentnek.

Sühan Cesuron gondolkodik a szobájában, meg az ajándék versen. Korhan rosszul van, a szívét fogja a kertben, visszaemlékezik a gyerekkorára és a gyilkosság estéjére, mikor megjelenik Hülya. A nő megnyugtatja egy masszírozással, mert szerinte a stressz minden betegség okozója. Salih elutazik a házból, „meglátogatja a nővérét”. Korhan megpróbálja nyugtatni Salih-ot, ne foglalkozzon Tahsinnal, ne vegye magára, ő is így védekezik ellene, de a férfi elmegy. Tahsin az iroda előtt be akarna szállni az autójába, de Salih nincs ott, majd hívja a férfit, de az kinyomja a telefont, majd ráköp a készülék képernyőjére. „Gondolkodj csak” – mondja.

Sühan aggódik Cesurért, de közben attól is fél, hogy a férfi mit fog csinálni az apjával. Bármit is tesz vele, a következményei rá is hatással lesznek. Bárki is nyeri a bírósági pert, ő mindenképp veszíteni fog, mondja a férfinak „Megesküdtem, hogy nem fogom elveszíteni azokat, akiket szeretek. Érted is küzdeni fogok” – mondja Cesur. „Véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna Cesur Alemdaroglu. Sajnálom.” – mondja Sühan, majd folytatja. „Nem. Én nem vagyok olyan bátor, mint te” válaszolja Sühan arra a kérdésre, hogy érdekli-e mi lesz ennek az egésznek a vége.

Tahsin hazaér, kiakad azon, hogy Salih sehol, dühében még Reyhant is kirúgja. Sühan ekkor érkezik haza és nem engedi a nőt. Sühan Salih pártján áll, szerinte az apja mit várt el azért, hogy harminc év barátságát, hűségét dobta el egy pillanat alatt. Tahsin szerint mind hálátlanok. Sühan és Reyhan a konyhában beszélgetnek, a nő elsírja a bánatát, hogy már csak Sühanék miatt bírja elviselni az újonnan kialakult helyzetet, célozva Adalet beköltözésére. Adalet meghallja a szavait és kiosztja Reyhant. Megjegyzi, ő Tahsin Korludag feleségve, vagyis már ő a ház úrnője. Reyhan ezt tovább nem akarja elviselni, jelzi Sühannak, itt az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon. Sühan és Korhan nem örülnek, hogy a dadusukat elveszítik, abban reménykednek, hogy ha lenyugodnak a kedélyek, akkor majd visszatér hozzájuk. Addig is Korhan elviszi a házból Reyhant, mint kiderül, Mihriban asszonyhoz megy vendégségbe. Korhanék szerint csak átmeneti a helyzet, Mihriban nevetve jelzi, nem olyan biztos, hogy elengedi majd a házból.

Cahide és Sühan Adalet asszonyt figyelik, ahogy felveszi az új szakácsnőt, Cahide megjegyzi, úgy látszik átvette a ház irányítását. Adalet bejön a házba és elkezdődik a szópárbaja Sühannal és ilyenek hangzanak el.

„20 év óta az apád mellett vagyok.”

„Vagyis büszke, hogy 20 éve az apám szajhája vagy?”

„Ha egy nő szeret, igen, büszke vagyok.”

„Engem nem győzhetsz le”

 „Majd meglátjuk” – zárja rövidre a csatát Adalet, de Sühan nam hagyja annyiban. „Ez nem bátorság, önteltség, nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttünk, de ha elfelejti, akkor majd emlékeztetjük.” – mondja Cahidénak.

Bülent kavarja megint a szálakat, szerinte Cesur csak átakarja verni őket, mindezt Sühan is hallja. Cesur meg egész este fát hasogat, Sirin közvetít Sühannak telefonon. Szerinte valami nincs rendben a férfival, nem veszi fel egész nap a telefont, végül Kemalnak sikerül behoznia a házba.

Hülya megnyugtatja Cahidét, beszélt azzal a férfival, aki majd intézkedik Turan ügyében, majd látjuk, ahogy visszaemlékezik, hogyan zajlott a beszélgetés. Hülya felkereste Turan főnökét. Kifizette azt a pénzt, amivel az orvos tartozott neki és Turannak kellett volna behajtania. De még egy nagy adag pénzt is ad a férfinak azért, mert kér tőle még valamit.

Hülya megint megmasszírozza Korhant, nagyon nyomul a férfira, Korhan kicsit furcsállja is, bár jól esik a dolog neki. A szavaival a férfi lelkébe is új erőt költöztet, amire szüksége is van, mivel Tahsin közös kötelező vacsorát rendez, újabb szópárbajra készülhetünk. Tahsin azzal kezdi, kiderült mi lapul Cesur álarca alatt, majd Hasanról beszél hazugságokat, rögeszmésnek tartja a férfit. Szerinte minél előbb el kell távolítaniuk a vállalatból Cesurt. Viszont Korhan és Sühan nem értenek egyet az apjukkal. Korhan még Cahidét is csendre inti, ebbe ne szóljon bele. Arra jutnak, hogy az eljárás végéig sem Cesur, sem Tahsin sem befolyásolhatja a cég döntéseit. A részvénykibocsájtásról meghozott döntésből nem lépnek vissza. Majd Sühan veszi át a szót Korhantól és jelzi az apjának, hirtelen felindultságból ne hozzon döntést. Tahsin szerint ők hisznek Cesurnak. Erre Sühan csak annyit válaszol, ők csak az igazságot akarják megtudni. Tahsin végül elmegy Adalet asszonnyal a nő házába. Cahide teljesen kiakad, hogy így bántak az apósával.