hirdetés

Bosszú vagy szerelem 48. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 48. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan és Korhan újabb fenyegető levelet talál Risától, most a Nishantasi házba érkezett üzenet. („Már nincs sok Korludag”)

 

Az ügyész a keresési találatokból megtalálták Risa feltételezett helyét, el is indulnak a címre. Mivel Tahsin is tudomást szerez a dologról, Mehmeték is indulnak a helyre. Risa közben átvesz egy fegyvert, de jelzi, nem vérezné össze többet a kezét, majd Cesur teszi meg helyette. Mihriban asszony megtudja, hogy már Mehmeték is tudnak a címről és elárulja Cesurnak az információt, aki Kemallal együtt a rendőrökkel érkezik külön autóban, mert beszélni akar Risával.

A rendőrök már csak egy számítógépet találnak egy épület tetején, ahonnan jött a jel, Risáék sehol, miközben Cesur elkapja Mehmet egyik emberét. Az üldözés közbe látjuk, Risa nincs a helyszínen, már Cesur birtokát figyeli. Tahsin ideges, hogy nem találták meg  Mehmeték Risát, ráadásul az egyik emberüket is elkapta a rendőrség.

Cahide új tervet próbál kitalálni, mi legyen, közben Hülya próbálja elérni, nem érti, miért nem keresi őt a nő, hiszen korábban óránként piszkálta, mi van vele és a gyerekkel. Bülent szomorúan iszogat egy bárban és Banura gondol, aki szomorúan nézi a hervadozó csokrot, majd végül felhívja a férfit. Banu éppen elnézést kérne Bülenttől videó telefonálással, amikor a háttérben megjelenik Hülya. Banu teljesen elszomorodik és lecsapja a telefont, Bülent legszívesebben „eltaposná” Hülyát, aki pedig Cahidét keresi a férfin, mert nem tudja elérni telefonon.

Cesur este meglátogatja Sühant a lakásában, aki egy „Batman hazatér a kalandjából?” megjegyzéssel fogadja a férfit. Servet ügyész gyanakszik, hogy meghekkelték a számítógépét és a telefonját. Risa folytatja az előkészületeit. Sühan és Cesur a jövőről álmodoznak.

Másnap reggel Sühan ébreszti a férfit és közösen indul a nap, a lány nem engedi, hogy újságot olvasson, híreket nézzen, telefont szorongasson Cesur. A reggeli futás után a Boszporusz partján reggeliznek, de nem maradhatnak sokáig nyugodtan, Servet ügyész hívja Cesurt, kémprogram volt a számítógépén. Az ügyész szeretne találkozni Cesurral megbeszélni néhány dolgot, Cesur szerint a kémprogram mögött is Tahsin áll, amin Sühan természetesen kiakad, már megint minden mögött az apját látja. Sühan szerint ne megérzésekre hagyatkozzon, hanem bizonyítékokra. Majdnem megint összevesznek, de végül sikerül csókkal elválni, nem akarják az együtt töltött szép perceket kidobni az ablakon. Sühan elengedi Cesurt, intézze el a dolgát, de utána térjen vissza hozzá.

Bülent próbálja elérni Banut, de a nő nem veszi fel a telefonját, folyamatosan elutasítja a hívást.