hirdetés

Bosszú vagy szerelem 49. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 49. részének hosszabb tartalma

 

 

Hülya felkeresi Cahidét a birtoknál, a nő szerint hazudozik neki Cahide, meg akarja tudni, miért teszi. Hülya nyugtatgatja, nehogy feladja, nem sokára révbe érnek. Valaki megfigyelte őket, talán Risa?

 

Cesur mire visszatér a birtokra, addigra az ügyész és Mihriban asszony már ott várja őt. Az ügyész nem akarja leszedni a kémprogramot a gépéről, egy átverés levéllel próbálkoznak csőbe húzni Tahsinéket.

Fügen asszony a sétából visszatérve nem ismeri fel a fiát, este Cesur az anyja ágya mellett ül és őrzi az álmát. Sühan az előző éjjelről elmélkedik, mikor elmesélt egy álmát a férfinak, amiben Cesur megmentette őt. Miután Fügen elaludt, Cesur kimegy az éjszakába a friss levegőre, Risa pedig a tervét tovább tökéletesíti. Másnap reggel Fügen asszony már újra emlékezik a fiára.

Tahsin üzenetet kap a koldustól, aki napok óta ott ólálkodik a ház körül, Adaletet elfogták, Risa a régi gyárban várja, ha nem egyedül érkezik oda a férfi, akkor Adalet meghal.

A volt rendőrfőnök és a volt ügyész belelép a csapdába, a rendőrök elfogják mind a két férfit, mikor lecsapnának Cesurra.

Fügen Sirinékkel indul autóval kirándulni, míg Sirinék eltávolítják az útra került fatörzseket és visszatérnének az autóhoz, Fügen asszonynak hűlt helye. Mivel látják Tahsin autóját elhaladni, aki már Adalet miatt száguld a gyárhoz, azt hiszik, hogy a férfi rabolta el Cesur anyukáját. Sühan hívja sírva Cesurt, mi történt, a férfi az ügyésszel és Kemallal indul a helyszínre, a rendőrség már keresteti Tahsint.

Tahsin a gyárban keresi Adaletet, egy névtelen bejelentés alapján a rendőrség is megtudja, hogy Korludag ott lehet, mivel az autóját a régi gyárnál látták felbukkanni. Tahsin ekkor meghallja Adalet hangját egy dobozba zárva, ami a plafonról lóg több emelet magasan. Risa ezen a dobozon dolgozott az utóbbi napokban, aminek az alja gombnyomásra nyílik ki. Közben mi pedig látjuk, Adalet vidáman megjelenik a gyógyszertárban. Tahsin továbbra is azt hiszi, hogy a felesége van bezárva a dobozba és próbálja kimenteni onnan a nőt és folyamatosan azt kiabálja, megmenti. Mindenki Tahsint keresi, Salih nem találja, míg Adalet jó hírt újságolna neki, Risa feladta magát tegnap este.

Mikor Cesurék odaérnek a gyárhoz, azt látjuk, hogy egy kéz megnyomja a gombot és működésbe hozza a doboz alját nyitó gépezetet. Nem Adalet, hanem Fügen asszony zuhan ki több emeletnyi magasból Cesur szeme láttára. Tahsin Korludag kővé merevedve áll az emeleten és nézi a földön fekvő testet, Cesur térdre borul, mikor meghallja, az anyukája még életben van, de nem reménykedhet sokáig, a zuhanást nem élhette túl. Risa gonosz terve működött, alibit biztosított magának, hiszen ő nem lehetett a tettes, a börtönben volt. Cesur összeomlik, Tahsin védekezne, nem ő volt, idecsalogatták Adalet elrablásával. Cesur nekiesik, majdnem megfojtja Tahsint, de végül hárman leteperik, nehogy megölje a férfit.

45 nappal később.

Cesur érkezik vissza a városba, Rifat fogadja, aki felépült a balesetből. Rifaton kívül senki sem tud arról, hogy a férfi visszatér. Rifat elmeséli, Sühan folyamatosan hívja, aggódik érte és reméli, visszatér. „Hát visszatértem” – mondja Rifatnak. Míg Cesur az autót vezeti, Sühan lassítva fut és zenét hallgat. Az ügyész áll meg mellette motorral és beszélgetnek egy kicsit.

Mihriban asszony levelet kap Tahsin Korludagtól, állítólag már mindenkinek írt egy levelet a városban a börtönből. A levél felhánytorgatja a múltat, elismeri, sok rosszat tett Mihribannal és elnézést kér a tettei miatt, mert nem érdemelte meg a nő, csak neki tartozik bocsánatkéréssel. Arra kéri, hogy a tárgyalás előtt átbeszélhessék, miért is döntött úgy, hogy öt év szerelem után, egyik pillanatról a másikra, faképnél hagyja a házasságkötés előtti pillanatokban.