hirdetés

Bosszú vagy szerelem 46. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 46. részének hosszabb tartalma

 

Sühan szerint Cesur lelkén a seb sosem gyógyul be, „ha rám néz, vérezni kezd” – mondja Sühan Korhannak, majd könnyezve átölelik egymást. Közben látjuk, hogy a könnyeivel küzdő Cesur távozik az apja sírjától.

 

Cesur kap egy levelet, amin csak annyi áll: „jó úton jársz, nehogy feladd” – most nem tudja, hogy szórakoznak vele, vagy valaki tényleg segíteni akar. Kemal szerint Risat küldhette a levelet, de Cesur nem tudja.

Adalet továbbra is aggódik Risat maitt. Korhanék rosszul vannak a vacsorától. Cahide továbbra sem engedi, hogy Korhan hozzáérjen a hasához, a férfi teljesen kikészül. Adalet próbál Korhan mellé állni, de Cahide továbbra is hajthatatlan, pedig láthatóan ő sincs jól.

Bülent és Banu randit beszélnek meg. Cesur hivatalos helyen is megmutatja a kapott üzenetet. Risat egyre türelmetlenebb, nem érti, hogy Cesur miért nem lép már (valószínűleg rá gondol, vagy valaki másra?), miért nem öli meg Tahsint. Tahsin is hírt kap arról, hogy Cesur levelet kapott Risattól, majd Adalet is kap egy üzenetet, figyelik a nőt.

Korhan továbbra sincs jól, míg Mihriban asszony megtalálja az út mellett rosszul lévő és rókázó Cahidét, ételmérgezés lehet. Cahide hívja Hülyát, hogy segítsen, mert Mihriban kórházba viszi. Cesur készül Sühanhoz, de meglát egy férfit, az hitte, hogy Risat és utána fut, de csak egy lesifotós volt. Hülya is érkezik a kórházhoz, Bülent viszi, Cahide aggódik, mert mindjárt megvizsgálják a szilikon hasát ultrahanggal. Miközben Bülent és Hülya a dugóban ül, Banu egy taxiból meglátja őket és elkezd kombinálni. Korhan is hallani akarja a gyermeke szívhangját, tudni akarja, a gyermek jól van, pedig Cahide biztatja, menjen ő is orvoshoz, hogy megvizsgálják.

Kiderül, hogy a Sühan alatti szomszéd egy filmcsillag, azért volt ott a fotós. Cesur féltékeny a pilates edzőre, aki foglalkozott a feleségével, majd megérkezik a várva várt üzenet, ami mindent felforgathat.

Hasan csontjairól készült halottkémi jelentésből kiderül, hogy lőfegyverből származó golyó által okozott sérülés látható. Cesur most már tudja mi az igazság, megölték az apját. A férfi dühösen elmegy, Sühan utána rohan, de addigra elhajt a kocsival.

A vizsgálatnál Cahide már majdnem bevallja Korhannak, hogy nincs babája, mikor megszólal a szívhang. Kiderül, hogy Cahide valóban terhes. Hülya késve megjelenik, de Cahide nem árulja el neki, hogy valójában terhes.

Cesur már várja Tahsint az irodájában, majd magukra zárja az ajtót. Megfenyegeti a férfit, ha nem meséli el, mi történt azon az estén, akkor nem megy ki élve. Tahsin tagadja, hogy megölt volna bárkit is.

Az ügyész Adalet vallomása alapján méri fel a tett helyszínét, ami szerint Risat drog hatása alatt lőtte le az igazgatót. Sühan közben hívja az ügyészt, menjen oda Tahsin irodájához, mert ott van Cesur és az apját fenyegeti és a férfi csak az ügyészre hallgat. Tahsin tartja magát az eredeti vallomásához, ami szerint azon az éjszakán a városba ment Cesur apjához. Hasannal találkozott volna, de a férfi nem volt ott. Sühan végül bejut az irodába és kijelenti, ő is hallani akarja, mit beszélnek. Tahsin folytatja, azért ment oda, mert Hasan írt neki egy levelet, amiben az állt, hogy elmegy, ő pedig meg akart bizonyosodni róla, hogy Hasan tényleg elmegy. Megjelenik a rendőrség is és Cesur azt mondja, soha nem fog egy kézzel sem hozzányúlni, de börtönbe juttatja élete végéig. Tahsin szerint nem rendőröknek, hanem a mentőknek kellene idejönni, mert Cesur beteg. Sühan elmondja, kiderült, hogy gyilkosság a halál oka, de Tahsin továbbra is tagad mindent.

Megjelenik az ügyész is, de Cesur biztosítja Tahsint, továbbra sem áll le, mert még Risat él, aki ott volt tanúként azon az estén. Majd a szemébe mondja, meg fogja tudni, mi történt azon az éjszakán, de Tahsin ráhagyja és elmegy. Az ügyész megjegyzi, „nem jól csinálja Cesur”.