hirdetés

Bosszú vagy szerelem 42. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 42. részének hosszabb tartalma

 

 

Tahsin megvédte Cahidét, ha továbbra is zsarolni meri Hülya, akkor nem lesz jó vége. Keresi Adaletet, aki még az előző részben telefonhívást kapott és eltűnt. Látjuk, ahogy megy az erdőben és felvillannak a régi képek a gyermekkoráról, ahogy a többi gyermek bántotta, majd ahogy lelövi az igazgatót és Hasant is. Elér a régi tett helyszínére, ahol megjelenik egy rendőr. Majd végül Salih bukkan fel, Mutlunak kellett kötszer.

 

Bülent aggódik, szerinte rosszat tesz nekik, ha hallgatnak Cesurra, de Mihriban asszony megnyugtatja, szerinte jó Cesur ajánlata. Ha meg nem, akkor is, az Aydinbas márka van olyan régi, mint a Korludag, még ha Cesur és Tahsin kárt okoznak egymásnak, ők jól jönnek ki belőle. Mihriban kéri a fiát, hogy ne üljön „Tahsin szoknyáján”. De Bülent megnyugtatja, már egészen más, mint korábban, és nagyon szereti az anyukáját.

Az ügyész megkéri Cesurt, ne nyomozzon a saját szakállára, bízzon benne, mert senkit sem vádolt még ártatlanul. Sühan hozza a hírt, kiderül, hogy Rifat műtétje jól sikerült, de még két napig altatják. Cesur szerint az ügyész inkább Tahsinnak hisz, mint neki. Sühan szerint Hasan és az igazgató halála összefügg. Tahsin szomorúan nézi Sühan fotóját az irodájában, visszaemlékezik a lánya vádjaira, majd a földhöz vágja a képet.

Sühan és Cesur hazaérnek és meglepetés szülinapi partival fogadják. Tahsin egyedül iszogat, Adalet meglátja a rombolást, amit a lánya miatt tett. Sühan mindenkinek külön megköszöni a köszöntést, nagyon boldog, úgy látszik, minden rendben van köztük Cesurral, szépeket mond az eltelt időszakról.

Hülya szándékosan úgy intézi, hogy találkozzon Korhannal egy étteremben, pedig Cahide előtte külön megkérte, ki nem mozduljon a szobájából. Cahide meg egyedül vacsorázik, mert senki sincs ott. Korhan próbálja kiszedni az igazat Hülyából, közben a telefonján felveszi a beszélgetésüket. A nő elárulja, hogy nem Cesur küldte és nem is akart semmit Tahsintól. Egy újságban látta Korhan és Cahide képét, amin olyan boldogan néztek egymásra, a férfi olyan szerelmesen bánt a feleségével és ő csak ezt az érzést szerette volna átélni. Korhan nem hisz neki, de Hülya esküszik, hogy csak ezt akarta. „Még egy férfi sem nézett rám úgy, mint ahogy te néztél Cahidére. Senki sem éreztette még velem, hogy ennyire szeret. Úgy tekintettem rád, mint az álmaimra”. Ezek után elkezdte követni Cahidét, végül úgy érzi, egy kicsit az övé lehetett a férfi. „Még soha férfi nem volt velem ennyire gyengéd.” Korhan egyszerűen nem hisz neki, szerinte nagy író válhatna belőle, de mi láthattuk, amit az érzéseiről mondott, az valószínűleg az igazság volt. Hülya váratlanul elkezd megint játszani vele, mert megjelenik a háttérben az ügyész és ezért hagy gondoljon a férfi azt, amit akar.

Can elmegy az apja műhelyébe iratokért, de az irodában fegyvert talál. Banu hívja Cesurt a jó hírrel, elkapták a kamionsofőrt, aki a rabszállító autónak hajtott, a férfi mindent tagad a rendőrségen. A Valentin-napi ünnepség keretében Sühan átadja Fügen asszonynak a verssel díszített parfümöt.

Banut otthon Bülent fogadja, nem örül, hogy nem szóltak neki a férfi érkezéséről, bár a gyereke nagyon örült a sok lufinak. Banu szerint ne próbálkozzon semmilyen romantikus közeledéssel, egyszer már átverte őt a férfi, nem bízik benne. Viszont Bülent úgy látszik a jövőben kitartó lesz Banu felé és megpróbál a közelébe férkőzni.

Korhan teljesen elázott, részegen azt hitte, hogy Hülya közeledik felé, úgy látszik nagyon beférkőzött a gondolatai közé a nő. Hülya közben már a hotelben alszik, kezét a pocakján tartva. Adalet nem tud aludni, ébren ül az ágyban, miközben Tahsin mélyen alszik mellette. Cahide egyedül van és az éjszaka útnak indul Hülyához. A nő elküldi Cahidét, megnyugodhat, nincs itt a férje, aki már közben otthon van, és a kanapén fekszik, a kezéből kiesve a széfben tartott levélrészlet.

Rifat felesége aggódva hívja Cesurt, mert a fia még nem tért vissza a kórházba, Cesur megígéri, érte megy. A férfi a telefonján keresztül látja, hogy Can Rifat bekamerázott irodájában van. Megkéri Kemalt, nézze meg jobban a felvételeket, úgy látta, mintha Can kezében pisztoly lett volna.