hirdetés

Bosszú vagy szerelem 47. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 47. részének hosszabb tartalma

 

 

Az ügyész megtiltja Cesurnak, hogy kettesben legyen Tahsinnal, Sühan is egyetért az ötlettel. Serhat ügyész türelemre inti, mert ez egy harminc éves ügy. Risa Sühan műhelyében nézelődik egy látogató csoporttal együtt.

 

Mihriban asszony is megérkezik a céghez, ahol Cesur és Sühan az ügyésszel tárgyalnak. Az ügyész rákérdez, miért akart találkozni Risa-val a börtönben, mire Mihriban kicsit zavarba jön, de végül azt mondja, Cesur megjelenése, neki is bátorságot adott, végre nem egyedül van Korludag ellen és ezért nyomozott, egy megérzése után menve. Arra tippel, Risa is azért írt levelet Cesurnak, mert ő is megérezte, hogy a férfi az, aki képes szembeszállni Tahsinnal. Sühannak az egész ügy nem tetszik, hogy már megint az apja után nyomoz mindenki, őt tekintve gyilkosnak. Tahsin otthonról idegeskedik, mit beszélnek ennyit az ügyésszel.

Úgy tűnik Risa kutatott Cesur után a neten és a figyelőprogram alapján megpróbálják megtalálni. Sühan is szeretné, ha kiderülne az igazság, de nem szeretné, ha Cesur dühe elvakítaná a férfit. Risa leválik a turistacsoportról és bemegy az egyik épületbe és visszaemlékezik a múltra, amikor Tahsin megfenyegette. Látjuk, hogy Tahsin fejjel lefelé lógatja le az emeletről és megfenyegeti, elengedi, ha nem teszi azt, amire kéri. Risa rosszul lesz egy kicsit a helyen, majd miközben a falat kaparja fájdalmasan, azt mondja magának, hogy Cesurnak kell elpusztítania azt az embert.

Fügen asszony nincs a legjobb állapotban, nem eszik, nem iszik, tart, hogy megmérgezik. Nagyon félti a fiát, de Cesur megnyugtatja, senki sem árthat neki, nem kell érte aggódnia. Adalet teljesen maga alatt van Risa levele miatt, Tahsin próbálja vigasztalni. Hiába fél Adalet, Tahsin bosszúra készül, nem kell félnie. Tahsin úgy érzi, Adalet nem bízik benne, de amikor bosszút áll, majd elnézést fog tőle kérni a nő.

Hülya próbálja elérni Cahidét, de a városi lakásban Korhan veszi fel a telefont, aki kezdi kiheverni a mérgezést. Cahide nőgyógyászhoz megy, míg Sühan már megérkezik látogatóba Korhanhoz. Hülya nem érti, miért nem érdeklődik már annyira a gyerek után Cahide. Sühan próbálja megtudni, mi köze lehet Risának az apjukhoz, Korhan segítségét kéri, aki szerint viszont nem kellene az apjukat felmérgesíteni. Sühan viszont csak az igazságot akarja.

Cahide megtudja, hogy 8-9 hetes terhes lehet, sőt eszébe jut, mikor történhetett a dolog. Cahide a vizsgálat után visszateszi a mosdóban a szilikonból készült hasat, de már más érzéssel viseli.

Bülent érkezik egy csokrot küldve Banuhoz, miközben a nő Cesurral beszél, a férfi szerint nem kellene bíznia Bülentben. Banut nem kell félteni, hiszen azzal a tudattal fogadja, hogy Bülent talán átverte és gyorsan hazugságon is fogja, mikor arról kérdezi, merre járt délelőtt. Bülent azt hazudja, hogy az anyjával ment bevinni Korhanékat a kórházba, de Banut nem tudja átverni, mivel látta őt és Hülyát a taxiból. Majd megkérdi, ő is Hülya egyik áldozata, lobogtatja Korhan korábbi vallomását az ügyben? Bülent természetesen mindent tagad. Banu szerint a férfi gyorsan felrúgta az egyezséget, amit a nem hazugságról kötöttek.  Bülent próbálja elérni Cahidét, hogy bizonyítsa az igazát, mivel csak azért vitte a kórházba Hülyát, mert Cahide kérte meg rá. Cahide telefonja egyelőre kikapcsolva, míg Bülent megkéri, hogy hívja fel az ügyvédnőt és mesélje el a dolgot. Banu viszont ennek ellenére kiadja az útját.