hirdetés

Paula és Paulina 79-83. rész tartalma

Paula és Paulina 79-83. rész tartalma

 

 

2017.12.18., Hétfő 14:45 - 79. rész

Paula megjelenik a tárgyaláson, ahogyan Gema is, akit a Brachok kiközösítenek. Paula betartja az ígéretét, és Paulinát vádolja azzal, hogy kényszerítette a helycserére. Estefania továbbra is keményen bánik Willyvel. Leandro, házasságára való tekintettel, felmond a gyárban. Paula rosszullétet színlel, amikor Serrano ügyvéd a balesete iránt érdeklődik, ezért a bíró elküldi a tárgyalásról, vissza a klinikára. Paulina is betartja az ígéretét, és bűnösnek vallja magát.

2017.12.19., Kedd 14:45 - 80. rész

A tárgyaláson Luciano elmondja, hogyan is történt a helycsere. A Bracho ház személyzete kétségbeesetten keresi Paula naplóját, hiába. Zapata ügyész igyekszik bűnrészességgel vádolni Lucianót, és sikerül is ráijesztenie. Követeli, hogy más tanúk is bizonyítsák mindazt, amit Pauláról állít, ezért Serrano ügyvéddel Cancúnba utaznak. Paula döbbenten szerez tudomást Luciano vallomásáról és kapcsolatba akar lépni a férfival.

2017.12.20., Szerda 14:45 - 81. rész

Paula magához rendeli Carlos Danielt, és újabb fenyegető ajánlattal áll elő. Serrano ügyvéd megtalálja Celiát és Filomenát Cancúnban. Willy egyre nehezebben tűri Estefania új viselkedését. Paula megfogadja, hogy magához láncolja a testvérét, csak hogy ne lehessen Carlos Daniellel. Osvaldo, akiben ismét felébred a szerelem Paulina iránt, meglátogatja a börtönben. Paula beszél Lucianóval, és pénzt ajánl fel neki, hogy vonja vissza a vallomását. Paula Piedad mamát is felhívja, és megdöbbentő bejelentést tesz.

2017.12.21., Csütörtök 14:45 - 82. rész

Paula közli Piedad mamával, hogy szombaton visszatér a Bracho házba. Ezt a döntését Paulinának is elmondja, aki könyörög, hogy ne tegye meg. Carlos Daniel csak nehezen tud uralkodni magán. Serrano sorra hívja a tanúkat, akik Paulina ártatlanságát igazolják. A gyerekrablási vádban Mojarras, Chabela és Cenobia is Paulina mellett tanúskodik. Osvaldo bejelenti Lourdesnek, hogy elválik tőle. Donato is tanúskodik, és Pauláról is mindent elmond. Gema kétértelmű vallomást tesz.

2017.12.22., Péntek 13:35 - 83. rész

Miközben Carlos Daniel is vallomást tesz a bíróságon, Lalita megtalálja Paula naplóját, de későn ér be vele a bíróságra. A tárgyaláson Piedad mama is Paula ellen szólal fel. Lourdes nem akarja elengedni Osvaldót. Montesinos ügyvéd továbbra is Paulinát vádolja. Gema igyekszik újra a Brachok közelébe férkőzni, Carlitos révén. Paula idegesen várja az ítéletet a klinikán, Paulina viszont az ítélet után rájön, hogy még nehezebb lett az élete.