hirdetés

Szeretned kell 29-33. rész tartalma

Szeretned kell 29-33. rész tartalma

 

 

2017.12.18., Hétfő 18:00 - 29. rész

Eladio számon kéri Juliat, hányszor találkozott Arturoval a háta mögött. A veszekedés csúnyán elfajul, és Julia leesik a lépcsőn. Justino a temetési szertartást követően soha többé nem akarja látni Clarát. David a kórházba siet édesanyjához, aki a fejét ért ütés következtében kómába esik. Consuelo fél, hogy Nina bajba keveri őt Eriknél, de Miguel társaságában sem lehet biztonságban, mert a baráti közeledést is félreértik a házban. David meghallja, ahogy Eladio szerelmet vall Julianak.

2017.12.19., Kedd 18:00 - 30. rész

Arturo meglátja a kórházban Gabit, és megtudja tőle, hogy Juliat baleset érte. Eladio elmeséli Davidnak, mi történt egykor Julia és Arturo között, s David életében először kezdi megérteni apja eddigi viselkedését. Franco tesz róla, hogy Erik tárgyalása kudarcba fulladjon a szakmunkásokkal. Nina kiborul, mikor meghallja Reginatól, hogy Arturo és Julia egykor jegyesek voltak.

2017.12.20., Szerda 18:00 - 31. rész

David nem engedi be Arturot Juliahoz, megkéri menjen el és ne okozzon több gondot édesanyjának. Nina féltékenységi jelenetet rendez otthon, de Arturo figyelmezteti, hogy válás lehet a vége, ha nem fejezi be. Julia magához tér, és ideges lesz Eladio láttán. Megmondja neki, hogy nem akar már semmit tőle, élhetnek együtt, de nem akar többé a párja lenni. Erik meglátja Francot a szakszervezet vezetőjével, így már tudja, hogy Gomez Luna áll a sztrájk mögött.

2017.12.21., Csütörtök 18:00 - 32. rész

Julia arra kéri Arturót, hogy vigyázzon Davidra, ha vele bármi történne. Santiago megfenyegeti Arturót, hogy inkább Eladióval építteti fel az üzleteket. Nina rajtakapja Ericket Montserrattal. Eladio egy hatalmas ajándékot akar adni Davidnak. Montserrat megtudja, hogy Consuelo gyereket vár. Clara megharagszik Franciscóra. Daniela alkut ajánl Petrának.

2017.12.22., Péntek 18:00 - 33. rész

Monserrat szerelmi kétségbeesésében öngyilkosságot követ el. Nina meglepi Arturot, de a találkozó csak újabb veszekedést szül, és a férfi kijelenti, hogy el akar válni. Regina menti meg apja építkezési szerződését, így Arturo hazaküldi Eriket. Daniela felkeresi Eladiot a házában, hogy egy fényképpel bizonyítsa előtte, hogy a fia David, és Regina egy pár.