hirdetés

Titkok és szerelmek 86-90. rész tartalma

Titkok és szerelmek 86-90. rész tartalma

 

 

2017.12.18., Hétfő 19:00 - 86. rész

Nicolas megpillantja Barbarat az utcán, amint éppen rá akar lőni Andresre. A nő tagadja, hogy ő lenne Barbara, de a férfi nem hisz neki. Luciana elárulja Victor Manuelnek, hogy Juan de la Cruz az elhagyott lánya apja. Lizbeth és Artemio esküvőjén Tamara ismét beleköt Cristinaba. Andres elhagyja a családi házat, Luciana egyedül marad.

2017.12.19., Kedd 19:00 - 87. rész

Vivian szerződtetni szeretné Cristinat egy divatbemutatóra, de Luciana nem egyezik bele. Tamara szeretőt keres magának, hogy végre újra teherbe essen. Luciana felkeresi Andrest, békülni szeretne, de éppen Lorenza nyit ajtót. Luciana magából kikelve azt üvölti, hogy legszívesebben megölné a férjét. Barbara megjelenik Andres lakásán, és rálő.

2017.12.20., Szerda 19:00 - 88. rész

Andrest kórházba szállítják. Az egyik szomszéd vallomása alapján Lucianat tartják az első számú gyanúsítottnak. Nicolas és Ofelia is Lucianara terelik a gyanút. Barbara bosszankodik, amiért Andres nem halt meg, és bemegy a kórházba. Ofelia zsarolja Tamarat a róla és Nicolasról készült fotókkal.

2017.12.21., Csütörtök 19:00 - 89. rész

Andres magához tér, vallomást tesz, és tisztázza Lucianat. A rendőrség sötétben tapogatózik a merénylő kilétét illetően, Andres ugyanis azt hazudja, hogy nem ismerte fel. Lorenza éppen akkor ront be Andres kórtermébe, amikor ott az egész Duval család. Luciana csendesen kivonul a szobából. Barbara találkozik Victor Manuelel, és elmondja neki, hogy ő az édesanyja.

2017.12.22., Péntek 19:00 - 90. rész

Barbara elmeséli Victor Manuelnek, hogy börtönben volt, és ott szülte meg őt. Luciana válaszút elé állítja Andrest. Lorenza nem hajlandó lemondani Andresről. Cristina beleegyezik, hogy Alonso felesége legyen. Vivian határtalanul boldog. Jose Maria nem tudja elfelejteni Lorenzat. Tamara bármire képes, hogy újra teherbe essen.