hirdetés

Mit rejt az új Legendás állatok?

Újabb részletek derültek ki a Legendás állatok következő részéből

 

Már kevesebb, mint egy év van hátra jövő novemberig, és a mágiára fogékony mozirajongók egyre többet tudhatnak meg a Harry Potter-univerzum új részéről, A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hazai bemutató: 2018 novembere) című filmről.

 

Nemcsak az járul hozzá a friss információkhoz, hogy nyilvánosságra került egy új jelenetfotó a filmből, amely Göthe Salmander magizoológust egy csatorna mélyén ábrázolja.

Az legalább ennyire fontos, hogy az EW-nek adott nyilatkozatában végre David Yates, a film (egyben az utolsó négy Potter-film) rendezője is elárult néhány részletet a történetről, amelyben az ifjú Dumbledore (Jude Law) Salmander segítségét kéri az egyre gonoszabbá váló régi barátja, Gellert Grindelwald ellen.

 

– Az első rész játékosabb volt, a szereplőink kicsit úgy viselkedtek, mint a felnőtt testben létező gyerekek – vélte a rendező. – Ebben a mostaniban bekeményítünk, belemegyünk a részletekbe. A sztori romantikus és egyben félelmetes is. Úgy keverjük a műfajokat, ahogy moziban ritkán szokás. Szerintem, nagy meglepetést fogunk okozni mindenkinek.

 

IC Press