hirdetés

Bosszú vagy szerelem 43. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 43. részének hosszabb tartalma

 

 

Fügen asszony elmeséli, hogyan kérte meg a kezét Hasan. Cesur aggódik, hogy Rifat fia fegyverrel az ő birtoka felé közeledik, félti a lányokat, megkéri Kemalt, figyeljen jobban. De Can Tahsin úrhoz megy, és majdnem lelövi a férfit, hogy ne tehessen többé olyat, amit az apjával is tett.

 

Tahsin úgy tesz, mintha Mutlu emberei lennének Rifaték, a kamionsofőr is Cesur ellen vall az ügyésznek. A rendőrség beviszi az akciója miatt Cant. Cahide megtalálja a Korhannál lévő földre hullt levéldarabot, ami bizonyítja, Hasan nem volt öngyilkos. Rifat magához tér.

Megtudják mi volt Risat levelében, „Az apád kétszer halt meg”. Az ügyész kideríti, hogy a sofőr hazudott Cesurról, váratlan fordulattal őrizetbe veszik Tahsint. Tahsin tiltakozik, hogy rács mögé kerüljön, visszaemlékezik a gyermekkorára. Mikor megjelenik Sühan, hogy kimentse onnan, a férfi árulónak nevezi, és inkább magától megy a fogdába. Cesur tesz egy-két megjegyzést, fenyegetik egymást Tahsinnal, Sühan teljesen maga alá kerül, nem örül, hogy az apját lecsukták, de a férje szavai csak rontanak a helyzeten. Salih tartja a lelket Adaletben, a nő szerint mindennek vége, a férfi szerint csak akkor lesz vége, ha Tahsin azt mondja.

Korhan az irodában töltötte az éjszakát, mikor felébred, nem találja a levelet, amit reggel elvitt Cahide. Kiderül, hogy a feleségénél van a levél, de előtte még Bülenten kereste, így kiderül Mihriban asszony számára is, hogy létezik egy olyan levél, ami miatt akár lecsukhatják Tahsint. Cahide megjelenik Cesurék birtokán a levéllel.

Tahsinnak az őrizetben a csöpögő vízről megint a gyermekkora egy rémes pillanata jut eszébe. Mehmet volt rendőrfőkapitány jelenik meg Hülyánál. Cahide a levelen található pecsét alapján nézegeti a festményeket a Cesur birtokon. Korhan hívja, nehogy megmutassa másnak a levelet.

Adalet és Salih felkeresi a sérült Mutlut és azt akarják elérni, hogy önként adja fel magát a férfi. Meglátjuk végre Risat arcát. Cesur szerint, ha Risat ott volt harminc évvel azon az éjszakán, akkor szerinte Adalet asszony vallomását is fel kellene újra venni. Az ügyész szerint meg kellene vizsgálni Hasan testét, bizonyítékot keresnek. Megjelenik Sühan és Korhan is az ügyész irodájában, amikor megcsörren a telefon és Mutlu feladja magát, ennek köszönhetően Tahsint kiengedik. Cesur nem örül az ügy alakulásának, Tahsin tesz is egy gúnyos megjegyzést. A város főterén nagy a zűrzavar Mutlu letartóztatása miatt, Hülya pedig távolról integet Korhannak úgy, hogy Cahide is meglássa.