hirdetés

Elif - A szeretet útján 83-87. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 83-87. rész tartalma

 

 

2018.01.08., Hétfő 16:45 - 83. rész

Melih megtudja Veyseltől, hogy valószínűleg Arzu csalta csapdába Meleket. Kérdőre akarja vonni, de végül rájön, hogy nem lenne jó ötlet. Melek elmondja az ügyvédnek, hogy mi történt, aki úgy véli, hogy valaki feljelentette Meleket. Veysel úgy dönt, hogy elárulja Kenannank, hogy ő Elif apja, és pénzért cserébe odaadja neki Elifet.

2018.01.09., Kedd 16:45 - 84. rész

Veysel legújabb akciója ismét balul sül el, mert Ayse közbelép, hogy megmentse Elifet. Azonban miközben a nő segíteni próbál a kislányon, Veysel egyik embere elgázolja őt. Miközben az orvosok Ayse életéért küzdenek, Melek első tárgyalása lezárul, a bíró megalapozottnak látta a gyanút, ezért elrendelte az előzetes letartóztatást. Közben Selim is megérkezik a kórházba, ahol legnagyobb meglepetésére nem csak Ayse, hanem Elif ott van.

2018.01.10., Szerda 16:45 - 85. rész

Ayse halála mindenkit megrendít. A temetés után senki sem tudja, hogy mihez kezdjen, mindenki magába roskad, azonban egy ember van, akinek talpon kell maradni. Selim, aki Ayse titkának új őrzője, azon van, hogy megtalálja Meleket, és átadja neki Elifet. Selim persze mit sem sejt arról, hogy Melek nem is értesült Ayse haláláról, mivel börtönben raboskodik egy olyan bűnért, amit el sem követett.

2018.01.11., Csütörtök 16:45 - 86. rész

Aliye mélyen gyászolja Aysét. Selim ismét verekedésbe keveredik Erkuttal, de Elif, aki Selimmel van, szétválasztja őket. Zeynep fél, hogy mondja el a börtönben ülő Meleknek, hogy Ayse meghalt. Meleket Belkis és Naciye folyton zaklatját és elveszik tőle Elif fényképét, amit csak akkor kap vissza, ha fizet érte. Selim úgy dönt, hogy újra megpróbál beszélni Kenannal.

2018.01.12., Péntek 16:45 - 87. rész

Kiraz talál egy dobozt, amelyben Ayse Kenan, Ipek és Selim emlékeit őrizte. A rendőrség kiszáll az Emiroglu házba, hogy kihallgassák Elifet, de a kislány nem szól egy szót sem. Zeynep elmegy a börtönbe, de nincs ideje elmondani Meleknek, hogy Ayse meghalt. Selim továbbra is próbálja megtalálni Meleket. Murat elmegy a birtokra és ott döbben rá, hogy Selim, Kenan öccse.