hirdetés

Bosszú vagy szerelem 63. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 63. részének hosszabb tartalma

 

 

Risa szeretne részesedést kapni a cégből, de Cesur elmondja, félreértette, nem magának akarta a céget, ha eljön az ideje visszaadja Korhannak és Sühannak és egy részét a munkásoknak. Cesur végül ad valamennyi pénzt Risának, aki nem akar alamizsnát, láthatóan csalódik Cesurban.

 

Sühan vigyáz Cahide kisbabájára. Cahide elmondott mindent Tahsinnek, a férfi nem fogadja lelkesen a híreket, oda kell vinnie Hülyát a házba. Kemal is megérkezik a farmra, végre kiderül, hogy nincs ott Sirin, már Reyhan is aggódik.

Risa az ágyán ül és gondolkodik a Sirinnel való találkozásán, már nincs vérfolt a szőnyegen. Dulakodtak és mikor kitépi Sirin kezéből a dossziét, a lány elesik és beveri a fejét, ájultan fekszik a földön. A férfi gyorsan telefonál. Közben már mindenki Sirinért aggódik, Salih sincs meg. Cesurék elmennek megkeresni Sirint, mivel a rendőrség még nem tekinti eltűnt személynek, nem telt el a negyvennyolc óra.

Cahide elviszi Hülyát Tahsinhoz, aki előadja a nehéz sorsát, ha itt nem fogadják a gyermeket, akkor árvaházba is adhatja, ha jól tudja, akkor Korludag nevén van is egy árvaház. De Tahsin kijelenti, ne zsarolja, itt maradhat a gyerek, majd elzavarja a nőt a házból.

Sühan sír, nagyon aggódik keresés közben, mi lesz akkor, ha Sirinnel történt valami, Cesur vigasztalja, majd keresik tovább. Estig nem találják, majd mikor visszatérnek Cesur birtokára, Sirin jön elő a házból, a fején tapasszal. Majd látjuk, hogy Risa Saliht hívta fel, hogy segítsen, baleset történt a lányával, elmesél mindent úgy, ahogy történt. Sirin viszont azt adja elő a többieknek, hogy az erdőben, mikor ment át az anyukájához, elesett és bevágta a fejét. De az is kiderül a számunkra, hogy Sirin mindenre emlékezik, elmondja az apjának, mit látott Risa szobájában. Kérdezi az apjától, honnan ismeri őt, de az apja megnyugtatja, semmit sem akar Sühantól, ő is csak olyan, mint Cesur, Tahsin ellensége. Reyhan kiakad a férjére, amiért nem telefonált, de Sirin azt mondja az orvosnál nincs térerő. Közben látjuk újra a visszaemlékezést, hogy Salih megtiltja a lányának, hogy bármit is elmondjon Sühanéknak Risáról, mert akkor Salih nagy bajba kerül. „Ha bárkivel is beszélsz Risával kapcsolatban, akkor apádnak vége lesz.”

Sühan természetesen nem hiszi el Sirinnek, amit mondott, őt nem tudja átverni. A lány elismeri, hogy hazudott, de újabb hazugsággal takarja el az előzőt, és végül csak elvicceli a dolgot, amivel eléri, hogy Sühan ne akarjon tovább kérdezősködni.

Sühan gyalog vág neki este az útnak, Cesur hazavinné, de elhajtja a férfit, akit viszont nem lehet lerázni, mögötte megy az autóval és világítja neki az utat. Salih kiosztja Risát, ha valami történik a lányával, akkor szemrebbenés nélkül meg fogja ölni. Cesur egészen hazáig világít Sühannak.

Másnap reggel Tahsin elmondja, nem volt szíve az anyjával elengedni a babát, Sühan ledöbben, hogy neki nem volt szíve? Tahsin ezen kiakad, minek nézik őt, ezek még egy macskát sem tudnának ellátni. Miért ne maradhatna itt, hányan felnőttek már itt, majd Reyhan felneveli. Sühan erre azt kérdezi, hogy a vágyott unokát végre megkapta? Tahsin viszont mosolyogva azt reagálja, a vágyott unokámat te fogod megadni, mutat közben Sühanra. Majd mondjuk azt is megjegyzi, ha Cesur eltűnik az életükből, akkor Sühan hozzámegy végre egy rendes férfihez. Sühan elmegy a cégbe, de előbb elviszi Reyhant Sirinhez, ezen az apja kiakad, hogy már megint a Cesur farmra megy, mire a lánya megjegyzi, a cégben úgy is állandóan találkoznak, egészen addig, amíg valamelyikük el nem megy innen. Tahsin morog ezen egyet, majd azon gondolkodik, hogy a babának találni kell egy állandó dadust.

Korhan nagyon élvezi, hogy ő ül Tahsin úr régi irodájában, mint az igazgató. Cahide meglátogatja és elmondja, mennyire büszke rá, de Korhan igen pikírt megjegyzést tett, csak a pénz szagára jött. Cahide hozza a DNS teszt eredményét, de Korhan még mindig nem hisz neki és elküldi az irodából, mielőtt idehívatná a biztonságiakat.

Cesur éppen ki akarná szedni Sirinből, hogy mit titkol előtte Sühan, mikor betoppan Reyhan és Sühan, ezzel Sirin lélegzethez jut. Risa bemegy a városba, de Kemal megkérdi, szólt-e Cesurnak, mire visszavág, hogy minden lépéséről be kell számolnia? Majd mikor megy ki a birtokról, a nem létező bajsza alatt morogja, hogy „az urak és a rabszolgáik mind megőrült, unalmas egy hely”.

Cahide elmegy Tahsinhoz a DNS teszttel, de a férfi nem tudja, hogyan higgyen neki, hiszen a férjét is hónapokig átverte. Cahide könyörög neki, hogy visszajöhessen, neki itt van a helye. Tahsin megengedi, hogy visszajöjjön, de csak egy feltétellel, ha ő vigyáz arra a babára, „amelynek a világra jöttének te vagy az oka.” Ha nem fogadja el a feltételeket, akkor mennie kell.

Az igazgatótanácsi ülésen mindenki máshogy fogadja a változásokat. Bülent és Sühan egy véleményen van, Mihriban asszony viszont nagyon örül. Kiemelik, hogy Korhan Korludag az új igazgató. Sühan nekiesik Cesurnak, ne becsmérelje itt az apját, ő semmivel sem jobb, majd Cesur megjegyzi, ez még semmi sem volt, ez csak a kezdet. Sühan szerint az apjának igaza van és Cesur csak egy szélhámos.

Risa a városban megint összefut Hülyával.