hirdetés

Selena Gomez és Demi Lovato egy filmben a Disneyn

Hercegnő Védelmi Program

A héten lesz látható a Hercegnő Védelmi Program a Disney Channelen, amiben együtt lesz látható Selena Gomez és Demi Lovato

 

Selena Gomez és Demi Lovato egyszerre a képernyőn egy izgalmas kalandvígjátékban!

 

A film a két főszereplő, Carter Mason (Selena Gomez) és Rosalinda Marie Montoya Fiore (DemiLovato) valószínűtlen barátságát beszéli el, amely akkor alakul ki, amikor Carter apja, a titkos nemzetközi „Hercegnő Védelmi Program” egyik ügynöke kimenekíti Rosalindát a szomszédos diktátor által megkísérelt katonai puccsból. Amikor a sors egymás mellé sodorja őket, a két nagyon különböző lány kénytelen összefogni, hogy Rosalinda, a leendő uralkodó valódi királynővé válhasson.

 

A teljes egészében Puerto Ricóban forgatott „Hercegnő Védelmi Program” középpontjában két ellentétes világ áll, a tündöklésben és ceremóniákban tobzódó trópusi királyság világa és egy tipikus középiskola realitása. Különbségeik ellenére a sportos Carter, a bizonytalan louisianai tinédzser és Rosalinda, a parányi ország, Costa Luna hamarosan trónra lépő hercegnője igazi barátságot kötnek. Amint alaposabban megismerik egymást, a két lány ráébred, hogy legjobb barátnők lehetnek, és sokat tanulhatnak egymástól, és azt is, hogy nem a viselkedés vagy a korona tesz valakit hercegnővé, hanem a szíve.

A szigetországban élő rajongók a dinamikus duó zenei tehetségét is megcsodálhatják, hiszen a „One in the Same” című dalt közösen adják elő, a „Two Worlds Collide” énekese pedig Demi Lovato, aki a Jonas Brothers-zel együtt maga szerezte a számot.

 

Hercegnő Védelmi Program vetítés január 26-án, pénteken 19:00-kor.