hirdetés

Bosszú vagy szerelem 64. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 64. részének hosszabb tartalma

 

 

Risa és Hülya érdekesen elbeszélgetnek a bárban a vágyaikról. Korhan győzködi Sühant, hogy mondja el Cesurnak a terhességét, de a nő továbbra sem akarja a tudtára adni. Cesur az ajtójuk elé érve hallja Korhan szavait, hogy titokról beszélnek, de miről, azt nem hallja meg.

 

Risa egyedül találja Sirint a konyhában, de mielőtt nagyobb baj lenne, megjelenik Kemal. Mikor Risa elmegy, Sirin a sírás határára kerül.

Sühan leteremti az apját, hogy visszavette Cahidét, de az apja elmondja, hiába verte át a fia, az a nő mégis a saját véréből visel a hasában gyereket. Sühan nem bízik Cahidében, de Tahsin megnyugtatja, ebben a világban, senkiben sem lehet bízni, még a saját fiában sem.

Korhan eljátssza Sühannak telefonon, hogy rosszul érzi magát, jöjjön gyorsan, Cesurt pedig enni-inni hívja ugyanoda, hogy végre beszélhessen egymással a két szerelmes. Mikor mind a ketten megérkeznek, rájuk zárja az ajtót és lelép a cég vendégszobájából.

Cahide nehezen küzd a babával, aki folyamatosan sír, Reyhan nem segíthet neki, de láthatóan élvezi a helyzetet.

Cesur biztos benne, hogy Korhan ok nélkül nem zárta volna őket be, de a nő kijelenti, nincs semmilyen titok. Miután azt mondja Cesurnak gyűlöli, a férfi kinyitja neki az ajtót és engedi szabadon távozni. Sühan Korhant is leteremti telefon üzenetben, nagyon haragszik rá, hányszor megkérte már, ne szóljon ebbe bele. Hazaérve a Cesurtól kapott közös naptárt lapozgatja könnyes szemmel, majd a falhoz vágja.

Cesur mikor hazaér, Risát találja az irodájában, láthatóan egyre inkább elege van a férfiból és egyre inkább kevésbé bízik benne. Mikor Risa kimegy a házból, jól bezárja az ajtót estére. Sühan pedig otthon segít Cahidének, a baba miatt félreteszik az egymás iránt érzett haragjukat.

Risa átveszi Cesur levelét a postástól, a férfi úgy tett, mintha ő lenne Cesur. Cesur hívja Rifatot, mikor elolvasta a levelet, majd bemegy az otthoni irodájába. Az üzenetet a nappaliban hagyja, így Risa is elolvassa a zsarolólevelet, amiben találkozóra hívja valaki, aki tudja, hogyan gazdagodott meg. Mint kiderül egy olyan férfi írta a levelet, aki egy befektetési cégnél dolgozott, ahol Cesur társ lett, most pedig meg akarja bosszulni, hogy kirúgták. Cesur szerint, ha rendőrség kezébe kerülnek az iratok, abból gondok lehetnek. Rifat elmegy a találkozóra, Risa taxival követi. A zsaroló ötszázezer lírát kér a következő napra, Rifat szerint ennyi idő alatt nem lehet összeszedni ennyi pénzt, de a férfi szerint Cesur előtt nincs lehetetlen, eleget dolgozott vele, hogy ezt tudja. Mikor Rifat elmegy, Risa a férfi után megy, megtudja, hol lakik, és amikor elmegy otthonról a férfi, átkutatja a szobáját és megtalálja a bizonyítékokat, amivel zsarolni akarja Cesurt.

Sühan és Cahide arra jut, hogy az lenne a legjobb, ha a baba az anyjával lehetne együtt, adjanak neki pénzt és akkor felneveli a gyermekét. Tahsin beleegyezik, hogy odahívják Hülyát.

Este, mikor Cesur és Rifat arról beszélnek, hogy meg kell adni a zsarolónak a kért összeget, megjelenik Risa és előveszi a zsarolótól elvett iratokat.

Tahsin papa meglepőt húz, nem pénzt ad Hülyának, mint azt Sühan és Cahide reméli, hanem befogadja a nőt, mivel Sühanék szerint az anyjával kell felnőnie a gyermeknek, akkor legyen így. Cahide természetesen kiakad a döntésen, de a férfi leteremti Cahidét. Hülyát pedig megfenyegeti, ha valami turpisságon töri a fejét, akkor nagyon rosszul jár.

Másnap reggel Risa felkeresi a zsarolót és összeáll vele a további zsarolásra. Risa kicsit jobban ért a dologhoz, mint a férfi.

Cahide megfenyegeti Hülyát, de a nő állja a sarat.

Sühan megkérdezi az apját, biztosan jó döntés volt, hogy idehozták ezt a nőt? Tahsin apuka erre elmondja, Cahide otthont, családot ígért a babának. „Annak idején, akik ezt ígérték nekem, otthagytak engem. A legnehezebb úton tanultam meg, milyen kegyetlenek az emberek. Nem fizethetnek meg a gyerekek a szülők bűneiért. Ezért olyat ne ígérj, amit nem tudsz betartani. És mi, Korludagként szavunkat adtuk annak a gyereknek. Zafer, történjen bármi is, ez alatt a tető alatt fog felnőni.”