hirdetés

Bosszú vagy szerelem 70. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 70. részének hosszabb tartalma

 

 

Az ügyész kihallgatja Rifatot, aki megvédi Sühant, nem játszottak össze, magától fogott gyanút és vizsgálta meg a nyomkövetőt is tartalmazó dobozt. Rifat azt javasolja az ügyésznek, csak az idejét pazarolja, hogy őt figyelteti, ráadásul ne Cesurt kövesse, hanem találja meg a valódi gyilkost.

 

Cesur nem akarja belekeverni Sühant a szökésbe és a nyomozásba, de a nő tántoríthatatlan, ha akarja, ha nem, akkor is segíteni fog a férfinek. Sühan elmondja, Salih miatt segít neki. Azt nem tudja, hogy volt-e köze Fügen meggyilkolásához, de mivel gyermekkora óta ismeri, ráadásul Sirin apukája, meg akarja találni a gyilkosát.

Risa a hotelszobában visszanézi a jelenetet, amikor Salih és Tahsin egymással küzd, a felvételen meglát egy gyermeket is, aki szemtanúja lehetett az esetnek. Cesur látott egy virágdarabot Salih cipőjének talpán, mikor a kocsija platóján feküdt a test, Sühan rájön, melyik virág lehetett az és elkezdenek nyomozni a gyilkosság helyszíne után.

Cahide hívja a gyerek miatt Turant, de a férfi lerázza, átgondolta a dolgot, amikor elsuhan előtte Cesur és Sühan egy autóban. Turan figyelmezteti a helyszínen nyomokat vizsgáló Risát, aki a szemtanút keresné. Sühanék megtalálják a helyszínt, ahol nő a kankalin, majd vérnyomot is találnak. Cesur gyorsan megtalálja a golyót a fa törzsében, majd a gyerek kerékpárjának a nyomait is, igazi nyomolvasó. Cesur nagyon hisz ebben a szálban, míg Sühan nem annyira. Mivel találnak egy radírt, amin szerepel a keresztneve és az osztály, ahova jár, így Sühan irányításával elindulnak az iskolába, mivel Korludagban csak egy iskola van, talán gyorsan megtalálják.

Korhan és Mihriban asszony találkozik egy földterületen, a telket meg akarja venni Korhan, de egyedül nem akart dönteni. Mihriban asszony viszont nem tud erre koncentrálni, mert Cesur megszökött. Így ráadásul nehezebb lesz őt megválasztani polgármesternek, mivel Cesur segítségét várta a kampány során.

Sühan bemegy az iskolába, de Risa is követi őket távolról. Míg Tahsin is keresteti Cesurt, Bülentet ráveszi, béküljön ki Banuval, hogy információkat szerezzen. Risa  hívja telefonon Tahsint és elmondja, hogy Sühanék megtalálták a helyszínt, valamint azt is, hogy várhatóan volt egy gyermek szemtanú is.

Cesur felhívja az ügyészt és elmondja, hol találják a gyilkosság helyszínét, az ügyész azt akarja, adja fel magát, de gyorsan leteszi a telefont. A szemtanú Ali beteg, nem volt ma iskolában, Sühanék mennek felkeresni, Risa és Turan követi őket. A gyermek anyukája rávágja Sühanra az ajtót, ők ugyan nem segítenek neki, a fia nem látott semmit, pedig Sühan még el sem mondta, miért keresi. Sühan lebeszéli Cesurt, hogy ő is megpróbáljon beszélni velük, mert akkor biztosan kihívják a rendőrséget és így elkapják. Viszont így esélyt adnak Risának, hogy felkeresse a gyereket, hiszen már tudja, hova kell mennie.

Banu próbálja kiszedni Rifatból az információt, hogy hol lehet Cesur, miközben Bülent hívja. Sühan hazamenne, de Cesur nem engedi, amíg a gyilkos szabadlábon van, ráadásul éppen vihar készülődik, úgyhogy nagyon félti a lányt. Banu kicsípi magát, mielőtt találkozna Bülenttel, majd elmondja, hogy tud Cahide átveréséről és éppen megbocsátana neki, amikor a férfi buta módon rögtön felhozza a Cesur témát. Banu kiakad azért, hogy csak ezért kereste, de Bülent nem engedi a lányt és kijelenti nagyon hiányzott neki és zavarban volt, azért beszélt semleges témáról. Végül addig küzd, míg azt mondja: „mert nagyon kedvellek” azért akartam találkozni, néz mélyen a szemébe és csók lesz a vége.

Sühan és Cesur közösen vacsorázik a rejtekhelyen, Cesur elképesztően romantikus dolgokat mond Sühannak. Majd végül megint megkérdi: „miért tetted ezt velünk? Mindent megváltoztathatott volna.” Sühan feláll az asztaltól és lezárja ezt a témát, végül Cesur is vált, megkérdi, sosem kételkedett benne? Sühan kijelenti, nem, ha ő lett volna a gyilkos, elmondja, ennyire ismeri még. Végül csak akkor marad a házban, ha nem beszélnek az apjáról, mert az előbb is összevesztek rajta.

Tahsin folyamatosan keresi a lányát. Cahide szerint, most hogy Cesur megszökött, biztosan együtt szöktek meg. Miközben Sühan alszik, Cesur mosolyogva nézi és betakarja. Másnap reggel megy csak haza Sühan, az apja gyorsan elkapja és meg akarja tudni, hogy hol volt. „Nem vagyok köteles beszámolni a dolgaimról” De az apja kijelenti, igen, mindig is meg kell tennie, mivel mindig is a pici lánya lesz. Szerinte biztosan Cesur kényszeríti, hogy segítsen neki. Tahsin kijelenti, ha tényleg segít neki, akkor kitagadja. Sühan kijelenti, ő csak az igazságot akarja kideríteni. Az apja viszont kijelenti, őt nem érdekli, ki volt valójában a gyilkos, mivel Cesur egészen addig nem nyugszik, amíg meg nem öli az anyja gyilkosát. Kijelenti, ha Sühan nem marad tőle távol, akkor őt is feladja.