hirdetés

Álmodj velem 10-14. rész tartalma

Álmodj velem 10-14. rész tartalma

 

 

2018.01.15., Hétfő 15:45 - 10. rész

Pablot felfüggesztik, de Antonia elintézi, hogy visszaállítsák a fiút a csapat élére. Cristian el akarja adni a lopott motort, azonban pórul jár. Antonia kölcsönt ajánl fel Pablonak édesanyja anyagi gondjainak megoldására. Cindy trükkös módon akarja visszaszerezni Pablot. Othón és Antonia üzleti viszálya tovább bonyolódik.

2018.01.16., Kedd 15:45 - 11. rész

Antonia elküldi Othónnak a lányáról és Pabloról készült videót, amit azonban Federico néz meg. Pablo megmenti Cindyt az ál-rablótól, ezért a lány azt hiszi, hogy még mindig fontos a férfi számára. Antonia a pénzért cserébe arra kéri Pablot, hogy írjon alá egy titoktartási szerződést. Maia továbbra sem tudja elfelejteni újdonsült szerelmét, Pablot.

2018.01.17., Szerda 15:45 - 12. rész

Pablo az újbóli lánykérés után tudomást szerez arról, hogy Cindy mire költötte el közös pénzüket. Rodolfo Maia anyja után érdeklődik a család bejárónőjénél. Antonia elárulja a férjének, hogy mi állt a szerződésben, amit Pabloval aláíratott. A hazugságok hálója egyre sűrűbb, mindnek az oka Antonia és Othón üzleti szembenállása. Eligio megpróbálja kideríteni, hogy mi lehet a két rivális konfliktusának valódi oka.

2018.01.18., Csütörtök 15:45 - 13. rész

Maia felhívja Pablot, hogy virágtermesztőként segítse ki apja vállalatát. Antonia rögtön megpróbál lecsapni a dologra és Pablon keresztül a saját virágait szeretné eladni Othónnak. Miután Antonia hazugságai miatt elveszti Pablo bizalmát, hamar sikerül azt visszazereznie, a férfi fel is hívja Maiat, hogy nyélbe üssék az üzletet.

2018.01.19., Péntek 15:45 - 14. rész

Federico és Maia a virágokról szóló tárgyalásra készül. Antonia felkészíti Pablot, hogy az üzletkötés során minden rendben menjen. Cristiant fogdába zárják motorlopásért. Wilson azonban kitalálja, hogy ahhoz, hogy kihozza barátját a börtönből, Cindyt fogja felhasználni.