hirdetés

A betolakodó 1-5. rész tartalma

A betolakodó 1-5. rész tartalma

 

 

2018.01.29., Hétfő 14:45 - 1. rész

A Junquera és Roldan család hosszú évek óta ellentétben állnak egymással. Virginia, a gyönyörű nevelőnő kivételes helyet foglal el a Junquera házban. Rodrigo, a család feje megtudja, hogy halálos beteg, ezért megkéri Virginiat, hogy legyen a felesége. Így akarja megmenteni a családját a pénzügyi összeomlástól. Gyermekei azonban ki nem állhatják a lányt...

2018.01.30., Kedd 14:45 - 2. rész

Alirio Roldan fia, Danilo először találkozik Virginiával. Carlos Alberto és Virginia kapcsolata még nem zárult le, ezért a lány nagyon nehezen egyezik bele a halálos beteg Rodrigo úr ajánlatába, de végül igent mond neki.

2018.01.31., Szerda 14:45 - 3. rész

Virginia véletlenül meghallja, hogy Carlos Alberto el akarja venni Annabellát. A házasság tervének Annabella apja sem örül. Rodrigo elmondja a gyerekeinek, hogy elutazik, és távollétében Virgínia kezeli a vagyont, de nem vallja be, hogy tönkrement és, hogy halálos beteg. A férfi súlyos betegsége miatt attól fél, hogy halála után nem lesz, aki a még megmaradt vagyonát felelősségteljesen kezelje. Virginiát pedig kétségek gyötrik, hogy jól döntött-e.

2018.02.01., Csütörtök 14:45 - 4. rész

Rodrigo és Virginia összeházasodnak. Eközben Danilo kitartóan udvarol a lánynak. Rodrigo elutazik New Yorkba. Elkezd terjedni, hogy a Junquera-család tönkrement. Junior elcsábítja Lupitát. Carlos Alberto és Virginia pedig komolyan összevesznek.

2018.02.02., Péntek 14:45 - 5. rész

Virginia elbocsátja a személyzet egy részét. Vanessa, Virginia nővére tovább álmodozik a gazdag férjről. Irigyli Virginiát és kevesli a pénzt, amit néha küld nekik. Anabella és Virginia szóváltásba keverednek. Rodrigo úr New Yorkban az operáció mellett dönt és levelet küld a családjának. A Roldan család megtudja, hogy Rodrigo tönkrement, ezért Alirio felesége megtiltja, hogy Anabella találkozzon Carlos Albertoval.