hirdetés

Bosszú vagy szerelem 65. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 65. részének hosszabb tartalma

 

 

Sirin nem mondja el, hogy Sühan terhes, vagy Risa mit tett vele, végül csak annyit bök ki Cesurnak, hogy Sühan még mindig szerelmes belé. Az éppen telefonon őt hívó apjának pedig kiböki, ha ennyire veszélyes ez a férfi, akkor hogy engedi, hogy ő egy fedél alatt éljen vele. Mindezt úgy mondja, hogy Risa közben ott nézi. Megkéri az apját telefonon, hogy szabaduljon meg tőle valahogy, mert már nem bírja így sokáig.

 

Bülent ellátogat Tahsinhoz, ahol találkozik az ideges Cahidével, majd Hülyával, aki kijelenti, hogy mostantól kezdve a gyermekével itt él. Tahsin elárulja Bülentnek, hogy új céget fog alapítani, azért hívatta ide, hogy felkérje, legyen a társa a cégben, de eleinte titokban. A feltétel az, hogy kémkedjen a régi cégről és mindenről számoljon be Tahsinnak. Bülent nem gondolkodik sokat, beleegyezik a dologba.

Sühan bejelentkezik műtétre, Korhan éppen akkor lép be az irodába, amikor hallja a húga telefonálását, rákérdez, miféle műtétre készül? Cesurék ki akarják fizetni a zsarolónak a pénzt. Korhan győzködi, hogyan tehet ilyen aljas dolgot, a gyermek már döntött. Sühan nem akarja ilyen háború közepén világra hozni a gyermekét. Korhan győzködi, szerelmesek még egymásba, gondolja át, mert innen már nincs visszaút. Csak most az egyszer hallgasson rá, ne tegye meg.

Rifat elviszi a zsarolónak pénzt, azzal a feltétellel, hogy többször nem fizetnek, mert akkor már a saját módszereikkel fogják elintézni. Risa meg ott aggódik távolról nézve, a férfi miért nem néz bele a táskába, majd mikor kiderül a számára, hogy tényleg nincs pénz a táskában, akkor megjelenik Cesur és Rifat, lebuktatták Risát. Cesur kijelenti szó sem volt zsarolásról, ez a bizalom tesztje volt, amin nem sikerült átmennie. Majd látjuk, ahogy Cesur elmeséli Rifatnak a tervét, hogyan teszteli Risát. Többek között Orhan volt a postás is, aki átadta a levelet, majd a zsaroló is. Már majdnem pozitív értelemben csalódott, mikor kiderült, hogy megszerezte az iratokat és átadta neki, de akkor kiderült, hogy összeállt Orhannal a további zsarolás miatt. Cesur már nem hisz Risának, azt sem hiszi el, hogy tényleg megmentette az életét, vagy csak azt is ő szervezte meg, hogy a bizalmába kerüljön?. „Üres zsebbel mit ér az élet. Belőlem is rabszolgát csináltál én is élni akarok. Nélkülöztél valaha Cesur úr?” Kérdi Risa, majd ezek után Cesur elküldi a birtokról, többet ne kerüljön a szeme elé.

Megérkezik Korhan száguldva Cesurhoz, már két órája hívja, de nem éri el. Azért jött, hogy megkérje Cesurt, állítsa meg Sühant, aki tőle terhes, és el akarja vetetni a babát. Cesur száguldozik, és vezetés közben hívja Sühant, aki nem hajlandó fogadni a hívását. Cesur még nem ér oda a kórházba, mikor Sühant már behívják. Cesur futva érkezik a kórházba, keresi Sühant, de már csak azt látjuk, hogy Sühan falfehér arccal lépked kifelé, míg Cesur fut felé kétségekkel a szemében, mikor meglátja a lányt. „Mondd, hogy nem tettél ilyet, ugye” Ismétli el még vagy háromszor, mire Sühan kijelenti „Megtette” és otthagyja a férfit a folyosón. Majd látjuk a következő jelenetben, hogy Sühan az utolsó pillanatban meggondolja magát, pedig már ott feküdt az ágyon. „Soha nem bocsátok meg neked. Soha nem felejtem el, amit tettél!” Kiabálja utána Cesur.

Majd azt látjuk, hogy Cesur alszik és arra ébred, hogy megjelenik neki az anyukája. „Nagyon hiányoztál.” mondja neki Cesur. „Mindig itt voltam veled” mutat a szívére és a fejére az anyukája. Cesur nagyon sajnálja, hogy nem tudta megmenteni, de Fügen asszony megnyugtatja, felejtse el a dolgot, legyen a múlté. De Cesur nem tudja elfelejteni, amíg nem kapja meg a büntetését az a férfi, de újra mondja neki az anyukája, felejtsen el mindent, kezdjen végre élni, ne a múltban éljen. Harcoljon a szerelemért, Sühan kezét ne engedje el. Erre Cesur megjegyzi, ő engedte el a kezét, nem mondta el, hogy gyereket vár, apa lett volna, de nem adott rá esélyt. Majd ekkor eltűnik a látomás, újra azt látjuk, hogy Cesur az ágyon fekszik, majd felébred. Majd azt látjuk, hogy Sühan a közös képüket nézi, és a pocakját fogja, majd visszaemlékezik egy beszélgetésre Fügen asszonnyal. Nem volt nehéz egyedül felnevelni egy gyermeket? Kérdezi meg a nőtől. Fügen kiemeli, sokszor sajnálja a fiát, hogy nem ismerhette meg az apját. Majd látjuk a jelent, ahol Sühan könnyezve beszél a közös képen látható Fügen asszonyhoz, hogy az ő gyermeke is apa nélkül fog felnőni, Cesur nem hagyott neki más választást. Reméli, ő is olyan jó anya lesz, mint Fügen asszony volt.

Tahsin a tárgyalásra készül. Risa a kevéske pénzét számolja, és új terven dolgozik. Éppen Saliht hívja, aki Tahsin kifakadását hallgatja, hogy senki sem hisz neki, Salih pedig miért nem tudta még megtalálni azt a koldust. Salih kifakad a telefonban, nem kellett volna Sirint bevonnia ebbe az egészbe, majd megbeszélik, fél óra múlva találkoznak az erdőben, mert Risának sürgős.

Cesur elment a szülei sírjához, majd azt látjuk, hogy Sühan is megérkezik egy csokor virággal. Néznek egymásra egy ideig, majd Cesur szó nélkül elmegy mellette és elhajt az autójával.

Szinte mindenki a tárgyalásra készül, az erdőben Risa megmondja Salihnak, még ő is ott lesz. Korhant is hívja Mihriban asszony, de úgy dönt, inkább nem menne. Hülya a babával játszik, mikor Turan hívja a börtönből. Elújságolja a hírt, holnap lesz a tárgyalása és bizonyíték hiányában nagy valószínűséggel elengedik. Cahide ront be a szobájába, de nem fakad ki, mikor meglátja Hülyát falfehér arccal. A nő aggódva elmondja, Turant várhatóan kiengedik a börtönből, amin Cahide is kiakad, „már csak ő hiányzott nekünk”.

A tárgyalás folyamán megjelenik Risa is, majd az ügyész új tanú meghallgatását kéri, egy bűnügyi helyszínelőjét, aki igazolta, hogy a ketrec ajtaját egy távirányítóval nyitották ki. Viszont kiderül, hogy a ketrecet Sühan Korludag raktárában található anyagokból építették, amin mindenki ledöbben, Risa bólogat, Tahsin képtelenségnek nevezi az egészet, a lányának ehhez semmi köze. Majd kiderül az is, hogy a haláleset után az üzem éjjeliőre felmondott. A rendőrség nem találja, de a vallomása sokat számíthat még, a tárgyalás elnapolását kéri az ügyész. Cesur felpattan és kimegy. Mihriban asszony pikírt megjegyzést tesz Tahsinnak, svábbogárnak nevezi, ami még egy atomtámadást is túlél. Tahsin szerint viszont bebizonyosodott, hogy valaki csapdát állított neki és ártatlan. Mihriban szerint semmi sem bizonyosodott még be, majd Sühan leállítja a vitát és elviszi onnan az apját. Salih pedig csalódott fejjel néz utánuk.